Şimdi Ara

Turkcell numara taşıma 3 yeni paket yıldız 1 gb yıldız 2 gb yıldız 3 gb (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
4.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yıldız 2 GB Paketi’nden, son 90 gün içinde numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Turkcell Hazır Kart’a gelen ve son 30 gün içinde Turkcell’den numarasını taşımamış ve bizbize kamu tarifesinde olmayan aboneler yararlanabilir.
    Kampanyaya başvuran müşteriler, KDV ve ÖİV dâhil ayda 23 TL karşılığında yurt içi aylık her yöne 500 dakika, her yöne 1000 SMS ve 2 GB alacaklardır. Kampanya faydası SMS kanalından alındığında, paket iptal edilmediği ve müşterinin hattında yeterli TL bulunduğu sürece, ayda 23TL karşılığında, otuzar günlük periyotlarla 12 sefer otomatik olarak yenilenir. 60 gün boyunca yeterli bakiye bulunmadığında paket iptal edilir.
    Paket kapsamındaki kullanımlar yurt içinde, 30 gün boyunca geçerlidir ve ücretlendirme periyodu konuşma için 60 saniye, internet için 100 KB şeklindedir.
    Paket bitiminde aboneler konuşma ve mesajlaşma için kendi tarifeleri üzerinden, internet için 2 kr/100 KB şeklinde ücretlendirilir. İptal durumunda, abonelerin kampanyadan faydalanmak için tekrar başvuruda bulunmaları gerekir. Başvuru anında kampanya koşullarına uygun aboneler kampanyadan tekrar faydalanabilir. Paket faydaları kullanılmadıklarında bir sonraki döneme devretmez, 3. Kişilere transfer edilemez.
    Fiyatlara %18 KDV ve %25 ÖİV dâhildir.
    8 Mart 2016'dan itibaren yeni bir hat alarak veya numarasını taşıyarak Turkcell Hazır Kart'a gelen ve kampanya koşullarını sağlayan müşteriler diledikleri durumda bu paketi bayi POS cihazından da satın alabileceklerdir. SMS kanalından farklı olarak, Yıldız 2 GB paketi POS kanalından alındığında 30 gün sonunda otomatik olarak yenilenmeyecektir. Bu kanaldan satın alan müşteriler 12 ay boyunca bu paketi POS kanalından satın almaya devam edebilirler.
    Kampanyada verilen, data paketinin üst hız limiti 7.2 Mbps, aynı kapsama alanında yer alan internet kullanıcıları arasında önceliklendirme seviyesi 2. olacaktır.Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Paket sadece internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları paketlere dahil değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fusel -- 25 Nisan 2016; 0:24:31 >

• Arkadaşlar bu paketle ilgili şuna dikkat edin. Yıldız Paketlerinde hız sınırı 7,2 mbit ve yoğun şebekelerde internet kullanımınız 2. öncelikte. Şu anda bu paketlere geçmiş arkadaşlar 7,2 mbit'ten çok daha yüksek değerler alıyor olabilirler. Onun da sebebi 4G ile birlikte 3 ay boyunca kotaların ikiye katlanmasıdır. Bu durum kampanyanın maddelerinde de belirtilmiştir:

...Paket kapsamında verilen kullanım hakları sadece yurt içinde geçerlidir. Faydanın 4.5G şebeksinde üst hız limiti 600mbps, 3G şebekesinde üst hız limiti ana paketin üst hız limiti kadar olacaktır. Abonenin üzerinde herhangi bir internet paketi kotası bulunmuyorsa, paket bitim tarihine kadar kendi aşım tarifesinden ücretlendirilir.
    (Kaynak:http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/4-5g-katlanan-internet-kampanyasi?place=banner-1)

Kısacası bu yüksek hızlar kampanya süresince alınabilecek. Sonrasında 7,2 mbit ile kısıtlanmış, düşük öncelikli interneti kullanmaya başlarsınız.

Ben geçen sene Yıldız Paketin ucuzluğuna aldanıp balıklama dalmıştım. Bu önceliklendirme olayı cidden felaket bir şey. İstanbul'da yaşıyorum, AVM'lerde zaten yoğunluktan internete giremiyordum. Üstüne evim E5'e çok yakın, trafik sıkışıklığı olduğu anda evde de internete giremiyordum. 1 haftada pişman oldum ancak Vodafone'dan numara taşımalı kampanyalardan yararlanabilmek için 3 ay sabrettim.

3 gün önce Vodafone'dan Turkcell'e tekrar geçiş yaptım. Bu sefer Uçuran Pakete geçtim. Eskisi gibi hiçbir derdim yok. Eğer ki yoğun ortamlarda yaşıyorsanız Yıldız Paketten uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltiCode -- 25 Nisan 2016; 0:50:00 >

• Arkadaşlar vodafonedan turkcelle geçtim yıldız 3gb yapıcaktım ama hız sınırını görünce ağzım açık kaldı resmen yıkıldım 2 saat sonra turkcell aktif olcak hız sınırı olacaksa ne anlamı kaldı bu işin yahu başka bi paket yokmu hız sınırı öncelik derdi olmayan ulan turkcell yine yaptı yapacağını banada rahat battı resmen
  • reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Hocam hız değilde öncelik olayı beni korkuttu uçuran pakete geçicem sanırım 4.5gye özel 2kat internette varmış 3 ay 4gb internet işimi görür sonra daha ucuzu denk gelirse geçerim herhalde
  • reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    aynen hocam turkcell bu kampanya yapıyor ama illa bi açık kapı bırakıyor..
  • Turkcell yıldız 2 gb ve 3 gb paketlerinde indirime gitmiş yıldız 2 gb 23 tl den 22 tl ye yıldız 3 gb ise 29 tl den 27 tl ye indirilmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıntılarda da değişiklik yapmış görünüyorlar veya hata var çünkü yıldız 1 gb paketinde aşağıdaki bilgiler yazıyor ama yıldız 2 ve 3 gb tarife ayrıntılarında aşağıdaki yazı yok:

''Kampanyada verilen, data paketinin üst hız limiti 7.2 Mbps, aynı kapsama alanında yer alan internet kullanıcıları arasında önceliklendirme seviyesi 2. olacaktır.''

Yarın turkceli arayıp sorayım çünkü 29 unda yeni bir tarifeye geçmem lazım.
  • MSefa23 kullanıcısına yanıt
    Umarım o maddeyi kaldırmışlardır. Yarın sorduktan sonra buraya da yazabilirseniz süper olur hocam.
  • UltiCode kullanıcısına yanıt
    Aradım hocam ama net bi cvp alamadım, bir yandan 7,2 yi kabul vardı diyor diğer yandan Ayrıntılar da yazmıyor diyor.
    Bugün yeni yıldız paketler çıkmış onlarında Ayrıntılar kısmında bu durum yazılmamış.

Yol üstünde gördüğüm Turkcell bayiilerine sordum bugün ama ben de tam bir cevap alamadım. Şu yeni paketlerden birine geçerim eğer sınırlama yoksa
     Turkcell numara taşıma 3 yeni paket yıldız 1 gb yıldız 2 gb yıldız 3 gb

Tweet'ime cevap verdiler ancak tam olarak istediğim cevabı alamadım. Önceliklendirmeden kastettiğimi tam anlamadılar sanırım.
    Dediğiniz gibi ya tam anlayamamış ya da evet anlamında (2. Önceliktesiniz) şeklinde bi yanıt vermiş.

Bugün yıldız3gb paketine geçtim. 3g şebekesi de hız 7 mbps çıkıyor ama 4.5g de ise birkaç yerde deneme yaptım 30-80 mbps arası değişiyor yani turkcell uyanıklık yapmaya devam ediyor tarife ayrıntısında 3g üst sınırını yazmıyor.
    Bakayım 1 ay kullanırım sıkıntı yaşarsam bir değişiklik daha yaparım.

Kötü olmuş hocam. Ben şu anda uçuran paketteyim, sınır olmasa geçerdim şu yıldız pakete ama artık mecbur, pahalıdan devam.
  • turkcell'i son yıllarda hep hazırkartlı olarak kullandım ve her defasında interneti beni yarıyolda bıraktı. sebebi ise hız sınırlaması. faturalı hat sahibinin interneti akarken hazırkartlının interneti hep zayıf. vodafone.da böyle bişey yok oysa. varsa da hız yönünden ben farketmedim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.