Şimdi Ara

Turkcell numara taşıma 3 yeni paket yıldız 1 gb yıldız 2 gb yıldız 3 gb (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
4.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde bu gece hattım turkcelle taşınıyor 2 gbyeter mi diye düşünüyorm acaba 3 gb mı yapsam kararsız kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ice_Sh@dow

Benimde bu gece hattım turkcelle taşınıyor 2 gbyeter mi diye düşünüyorm acaba 3 gb mı yapsam kararsız kaldım
    Aralarında geçiş şansı yok mudur yahu? Temsilciye sordum saçma sapan bi cevap verdi.
  • Yildiz paketlerinde internet hiz sinirlamasi yok dedi bana cevahir turkceel abone merkezi yalanmi soylediler acaba normalde 7mb ile sinirlama yapiyorlar diye biliyorum

• Dün geçtim türkcell e yıldız genç e geçeceğim kontörlü aldım 25 tl ye 500dk 2 gb 1000 sms birde ek paket alıp 6 tl ye 2 gb olan 31 tl ye 4 gb alayım diyorum avea da da bu fiyata yakın Türkcell çekimi var diye düşündüm 2 gb yetmiyor 23 tl lik e 6 tl ye 2 gb verse daha hat açılmadı açılınca 23 lige geçerdim :)

• quote:

Benimde bu gece hattım turkcelle taşınıyor 2 gbyeter mi diye düşünüyorm acaba 3 gb mı yapsam kararsız kaldım

Dostum yanlış anlamadıysam bende böyle yapıcam yıldız genç 25 olan onu alıp 6 tl ye de yıldız genç ekstra 2 gb almayı planlıyorum 31 tl ye türkcell 4 gb kullanmış olacağım eiavea fiyatına yakın

• quote:

Orijinalden alıntı: musty578

Yildiz paketlerinde internet hiz sinirlamasi yok dedi bana cevahir turkceel abone merkezi yalanmi soylediler acaba normalde 7mb ile sinirlama yapiyorlar diye biliyorum

var hocam. turkcell öncelendirme 2.seviyededir demişlerdi. 7.2 mb hız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

quote:

Yildiz paketlerinde internet hiz sinirlamasi yok dedi bana cevahir turkceel abone merkezi yalanmi soylediler acaba normalde 7mb ile sinirlama yapiyorlar diye biliyorum

Hangi paketlerinde yok hiz sinirlamasi bu turkcell bayiler hepsi oyle bi hiz sinirlamasi yok 1. Sinif internet hizimiz var 10 ile 20 arasinda hatta 20 lerinde ustunde diyolar hep yalan soyluyolar o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty578 -- 25 Ocak 2016; 12:25:05 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

quote:

Hangi paketlerinde yok hiz sinirlamasi bu turkcell bayiler hepsi oyle bi hiz sinirlamasi yok 1. Sinif internet hizimiz var 10 ile 20 arasinda hatta 20 lerinde ustunde diyolar hep yalan soyluyolar o zaman

hocam turkcell bayileri güvenmeyin. bu forumda orda çalısanlardan daha bilgili kişiler var ellerinden geldiği kadar yardımcı oluyorlar. turkcell çalısanları ne olursa olsun hattı turkcell e tasıyalım derdındeler istisnaları da var tabi.
    turkcell platinum paketlerinde hız sınırlaması koymutor. genç paketler faturasız 3 lü paketler de hız sınırlaması var.

• BU 3 GB LIK OLAN PAKETTE FULLENEN İNTERNET KAMPANYASI FALAN OLMUYOR GALİBA Dİ Mİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

quote:

Dostum yanlış anlamadıysam bende böyle yapıcam yıldız genç 25 olan onu alıp 6 tl ye de yıldız genç ekstra 2 gb almayı planlıyorum 31 tl ye türkcell 4 gb kullanmış olacağım eiavea fiyatına yakın

Hocam yeni yıldız paketlerle yıldız ek genç alinmiyor diye biliyorum da sen yine dene aliniyorsa haberdar et bende geçeyim

• genclik17 kullanıcısına yanıt
    Dün taşırken konuştum elemanla tanıdık yıldız genç 500 2 gb 1000 sms 25 tl pakete faturasız geleceğim 6 tl ye 2 gb varmış faturasına yokmuş onada 6 ay geçerli 6 gb veriyormuş
    Paket şu:
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-500-ve-yildiz-ek-genc-paketi

Ek paket bu:
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-ek-genc-paketi

Edit: link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitsizim -- 25 Ocak 2016; 16:46:46 >

• quote:

Dün taşırken konuştum elemanla tanıdık yıldız genç 500 2 gb 1000 sms 25 tl pakete faturasız geleceğim 6 tl ye 2 gb varmış faturasına yokmuş onada 6 ay geçerli 6 gb veriyormuş
    Paket şu:
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-500-ve-yildiz-ek-genc-paketi

Ek paket bu:
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-ek-genc-paketi

Edit: link

Hocam olayi yanlis anlamissin yildiz 500 de sadece 500 dk var yildiz ek gencle 1000 sms 2 gb oluyor.4 gb değil.numaran tasininca göreceksin hocam

Bunu söyledim aynen olur dediler ohoo bak bu kötü oldu bu 6tl lik 2 gb ne ikinci linkteki

• limitsizim kullanıcısına yanıt
    Hocam olay su yildiz 500 le 19 liraya 500 dk aliyorsun 6 liraya 1000 sms 2 gb aliyorsun 25 tl oluyor olay bu

Türkcell de olur dedilerdi :( o zaman şu 29 luk daha iyi.en azından 3 gb peki neler yapmalı şu bip den 1 gb alcam o aklımda tavsiyeler neler.siz ne yapacaksınız kontörlü geçirdiler bu dediğim.gibi yapmak için ama hayaller.suya düştü :)

• limitsizim kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 gb 29 daha iyi ona gec bip 1 gb al gollercepteden 500 mb al birde internetin yariya geldimi fulleme kampanyasi var internetin 1.5 gba dusunce onu yap.geceleri beles interneti yap :)

Bu 29 luğu alınca o yapılıyormu :) benim az nceki hesap gibi olmasın :)

• quote:

Bu 29 luğu alınca o yapılıyormu :) benim az nceki hesap gibi olmasın :)

Valla onu denemedim simdi yanlis bilgi vermis olmak istemem

• Faturasız larda int hızı ne kadar alınıyor bu 4,5g için hangi tarifeler yararlanacak acaba

• bende taşıyacaktım ama 29 şubat son yazıyor geçiş için 6 günü hesaplarsak 29 şubata yetişmez :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.