Şimdi Ara

TURKCELL ONLINE İŞLEM MERKEZİ KAZANDIRIYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kampanyadan yararlanabilmek için 1 Mayıs-30 Haziran 2011 tarihleri arasında Online İşlemler’i kullanmanız ve en az bir işlem yapmanız yeterlidir.

* Kampanyadan sadece aktif, bireysel hat sahibi müşterilerimiz faydalanabilecektir.
    * Online İşlemler’e web sitemizden, cep telefonunuzdan WAP yada Mobil İnternet üzerinden ve telefonunuza özel Online İşlemler uygulamalarından yapacağınız kullanımlar kampanya kapsamında değerlendirilecektir.
    * Her gün için en fazla 1 çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.
    Kampanyadan yararlanabilmek için 1 Mayıs-30 Haziran 2011 tarihleri arasında Online İşlemler’i kullanmanız ve en az bir işlem yapmış olmanız gerekmektedir.

* Ödül sadece aktif bireysel hat kullanan müşterilerimiz faydalanabilecektir.
    * Online İşlemler’e web sitemizden, cep telefonundan ya da telefonlara özel uygulamalardan yapılan katılımlar kampanya kapsamında değerlendirilecektir.
    * Her katılımcı her gün için en fazla 1 çekiliş hakkı kazanacaktır.

Yasal Metin

Bu kampanya Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından MPİ’nin 19.04.2011 tarih ve B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99-1001-3666 sayılı izni ile Hedef Çekiliş tarafından düzenlenmektedir. Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından düzenlenen bu kampanya; 01.05.2011 (Saat: 00:01) – 31.06.2011 (Saat: 23:59) tarihleri arasında ücretsiz olarakwww.turkcell.com.tr, Wap ve cep telefonlarının Online İşlemler uygulamalarından, Turkcell Online İşlemler kanalınına girerek Kontör İşlemleri, Tarife işlemleri, Hat İşlemleri, Servisler, Kullanıcı İşlemlerinden en az bir işlem yapan Turkcell Bireysel Aboneler kampanyaya katılabilir. Her gün için kampanyaya katılım 1 ile sınırlıdır.İkramiye olarak ; 50 kişi HUAWEİ T-10 CEP TELEFONU HAT VE KART HARİÇTİR kazanacaktır. Çekiliş 07.07.2011 tarihinde saat 10:00’da 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No.37 Kat:5 Şişli/ İSTANBUL (Hedef Toplantı Salonu) adresinde yapılacaktır. Kazanan talihliler 11.07.2011 tarihli Akşam gazetesinde duyurulacaktır. Ayrıca, asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır.26.07.2011 tarihine kadar başvurmayan asillerle, 10.08.2011 tarihine kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri teslim edilmez. Çekilişe 18 yaşından küçükler ve Turkcell çalışanları katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri teslim edilemez. Bir kişiye birden fazla ikramiye kazanamaz. Kampanya Bireysel müşterilere yöneliktir. Bir kişiye birden fazla ikramiye verilemez.İkramiyenin çekilişle belirlenen talihliye ve taahüt edildiği şekilde teslim edilecektir.OTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/serviskampanyalari/onlineislemlerkampanyasi

• amaç ne bunda.
    oim'ye girip cıkmak mi?
  • güncel faturaya bakmak işlem yapmış olmak anlamına gelir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse
    amaç ne bunda.
    oim'ye girip cıkmak mi?

her gun bir kere girip 1+ islem yapacaksin
    cekilise katilacaksin.

bol sanslar
  • girip cıkıyorum bişeyler yapıyorum ama bunun sonucunda herhangi bi sms-şifre vs. bişey gelmiyor sanırım?
  • Yıllardır var bu hikaye, ne bişey kazandım ne kazananı duydum. Hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse
    girip cıkıyorum bişeyler yapıyorum ama bunun sonucunda herhangi bi sms-şifre vs. bişey gelmiyor sanırım?

sisteme kaydediliyorsun.

bilgilendirme mesaji gelmiyor.

33.000.000 turkcelliden sadece 50 bireysel aboneye @ Noxco.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Yıllardır var bu hikaye, ne bişey kazandım ne kazananı duydum. Hikaye

Forumdan kazananlar vardı ben hatırlıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.