Şimdi Ara

Turkcell Online Numara Taşıma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kuryenet dışında bu tip dağıtım firması ben duymadım, tüm bankalar ve gsm firmaları sanki bu firma ile çalışıyor, ayrıca online numara taşımanın ne kadar sorunlu ve vakti kaybı yaratan bir işlem olduğu defalarca forumda konuşulmuştu, keşke önceden araştırıp hiç bulaşmasaydınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

4 günde hat bana teslim edildi. Geçtiğimiz Pazartesi günü hat elimdeydi. Fakat hat hala aktif olmadı. Şubeden yapsaydım keşke. 10 günü buldu şimdiden.
    Hala bir gelişme yok. Kesinlikle uzak durun. Günlerdir mhyi arıyorum, twitterdan yazıyorum. Hiçbir gelişme sağlanamıyor. Döneceğiz deyip geçiştiriyorlar. Corona var şubeyle uğraşmayayim dedik, çektiğimize bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana hat 2 günde geldi.2 günde hattın açılmasını bekledim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir aralar dijital operatör üzerinden hat taşıma yapılabiliyordu. Şimdi o bölümü bulamadım.

Ayrıca faturasız hat taşıma/yeni tesis yapılabiliyor mu online ?

• Bugün onlinenumara taşıma talebimi iptal ettim. İptal etmeden önce 2 müşteri temsilcisi yanlış bilgilendirme yaptı. 3.defa aradım ve sonunda sonuca ulaştım işi bilen temsilci sayesinde. Sonra bayiye gittim. Bayi yalan dolan biri çıktı. Gözüme baka baka diyor ki faturasıza taşırsan 3 ay faturalıya geçemezsin biliyorsun dimi diyor bana. (Sırf faturalıya geçirmek için prim almak için yalana bak)

Diyeceğim o ki bu ülkede herkes işini güzel yapsa dürüst olsa doğru olsa bu tür sorunlar yaşamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSB -- 15 Ekim 2020; 17:33:20 >
  • Geçenlerde bizde taşıttık, iyiki eve teslim dememişim bayiden teslim aldım 2 günede hat açıldı :) başvuru ön başvuru oluyor zaten, esas bayiden kartı teslim alırken imza verilince mesaj geliyor başvuru başlamış oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.