Şimdi Ara

Turkcell Online Numara Taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online olarak Turkcell faturasıza numara taşıdım. Kaç günde getirirler? Daha önce kullanmış olan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Turkcell'den Numara Taşıma: Bilmeniz Gerekenler

Türk telekomünikasyon devi Turkcell'den başka bir operatöre numaranızı taşımak basit ve hızlı bir süreçtir. Bu kılavuzda, Turkcell'den numara taşıma süreciyle ilgili tüm önemli bilgileri bulacaksın.

Turkcell Numara Taşıma Süresi

Turkcell'den numara taşıma işlemi genellikle 3 iş günü sürer. Taşıma işleminin tamamlanması, yeni operatörünün sistemlerine bağlı olarak daha kısa veya daha uzun sürebilir.

Numara Taşıma Adımları

Numaranı Turkcell'den başka bir operatöre taşımak için şu adımları izlemelisin:

1. Yeni operatörünü seç ve onlara numara taşıma talebinde bulun.
    2. Yeni operatör, Turkcell'den taşıma onayı için bir kod isteyecek.
    3. Turkcell'i arayarak veya kısa mesaj göndererek taşıma onay kodunu al.
    4. Taşıma onay kodunu yeni operatörüne bildir.

Gerekli Belgeler

Turkcell'den numara taşımak için ihtiyacın olan belgeler şunlardır:

• Kimlik kartın
    • Mevcut Turkcell faturası veya son ödeme makbuzu

Ücretler

Numara taşıma işlemi için Turkcell herhangi bir ücret almaz. Ancak, yeni operatörün taşıma ücreti alabilir.

Hatırlatmalar:

• Taşıma işlemi tamamlandıktan sonra eski Turkcell numaran devre dışı kalır.
    • Taşıma sırasında arama yapamaz veya mesaj gönderemezsin.
    • Taşıma işlemi devam ederken Turkcell hattını kullanmaya devam edebilirsin.
    • Numara taşıma işlemi tamamlandığında, yeni operatörün SIM kartını takman gerekir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam Turkcell Faturasız'daki Online taşımalarda SIM Kartı bayiden alıyorsunuz diye biliyorum ama, emin değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayiden alma seçeneği vardı ama ben eve teslimi işaretledim ev adresi bilgilerini verdim

• Anladım hocam, 5-7Gün içinde numara taşıma işlemlerinizin tamamlanacağını düşünüyorum. Genellikle bu süre civarlarında oluyor. Bayiden taşımalar biraz daha hızlı oluyor.

• 1 hafta sürer hocam oda kuryenin hızına bağlı, bir de adresi bulamazsa sorun orada

• 4 gün kargonun gelmesini bekledim 2 gün önce de teslim aldım hattı hala aktif olmasını bekliyorum.Size tavsiyem bayiden taşıma yapmanız kargo işinde süreç uzun

• kuzeyogi kullanıcısına yanıt
    Bizim için de bir tecrübe olmuş olur. Benim bayiden yapmamamın sebebi her şeye karışıyorlar. -Turkcell rahat yapalım diyorlar
    -Faturalıda şu var diyorlar.

Sanki hiç haberimiz yok bir şeyden. O yüzden insanın bayiden iş yapası gelmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E sim numara taşıma
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 günde hat bana teslim edildi. Geçtiğimiz Pazartesi günü hat elimdeydi. Fakat hat hala aktif olmadı. Şubeden yapsaydım keşke. 10 günü buldu şimdiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt

faturalı faturasız

• QRX kullanıcısına yanıt
    Benim avantajım hattımın taşınması için acelem yok. 2 haftalık zamanım var.

• Mayıs ayında babamın bir hattı için başvurduk. Normalde bayiiden başvurulsa 2 gün içinde hat taşınır ancak online olarak başvurunca sim kart evimize gelsin istedik ve tam 1 hafta sonra geldi. Sim gelir gelmez tanımlattık ve ertesi gün numara taşıma talebi red aldı.

Eylül ayında aynı kişinin başka hattını yine taşımak istedik. Sim kartı kargoya verildikten hemen sonra mayıs ayında gelen boş sim kartı uygulamadan tanımlattık. Ertesi gün taşıma talebi onaylandı ve 2 gün içinde Turkcell'e numara taşındı.

Bilgilerinizi doğru girdiğinize emin olun. İlk söylediğim olaydaki gibi bir hafta boşuna beklemeyin.

Bu söylediğim dijital operatör üzerinden yapılan başvuruydu. Ayrıca turkcell online'dan faturasız hat satmıyor/taşıtmıyordu sanki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 12 Ekim 2020; 12:30:44 >
  • İnternetten başvuru çok yavaş sim kart elinize hemen geliyor fakat aktif olması ayrı bir dert.5 gündür aktif olmasını bekliyorum.Red yeme olasılığım yok hattım 15 senedir bende 10 senesi turkcell 5 senesi vodafone du.Bayiden başvuran arkadaşım ertesi gün hattı aktif oldu.

• Ben aynı işlemi bayiden yaptım. 15 dakikada bitti ve hattımı aldım.

• online numara taşıma ancak mağaza bulunmayan taşra yerlerde avantajı olan bir süreç, gerçi oralarda da bazen hizmet alanı dışında diye işlemi iptal ediyorlar, kent merkezinde uğraşılacak iş değil...

• En sonunda bugün netice aldım.Ekim 8 de teslim edilen sim kart 15 ekim saat 7.15 de aktif olacakmış.Gerekçe olarak kuryenin evrakları geç teslim edilmesi gösterildi.Bilsek mail atardık tüm evrakları.

• Merhaba;

8 Ekim Perşembe numara taşımak için online başvuruda bulundum,

9 Ekim Cuma kuryenet'e verildi.

10 Ekim Cumartesi kuryenet mesaj attı. Mesaj aynen şöyle >>

Sayın ******; 1******1 başvuru no'lu Turkcell.com.tr'den başvurduğunuz talebinize ait simkartınız Kuryenet firması tarafından teslim alınmıştır. Talebinizin durumunu takip etmek için tıklayınız. https://bit.ly/ B016

Cumartesi günü bu sebeple tüm gün evde bekledim. Ancak akşam linkten tıkladığımda kaşıma şöyle bir durum çıktı.

Cumartesi akşamı Turkcell Müşteri Hizmetlerini aradım adresim doğru görünüyordu, kuryenet büyük ihtimalle hiç gelmedi. Gelip bulamamış olsa en azından telefon ile iletişime geçebilirdi. Pazartesi iş yerinde olacağım için Turkcell'den adres değişikliği yaptırdım. Bu işlem sonucunda 12 Ekim Pazartesi günü durumu sorguladığımda >> İletmiş olduğunuz diğer adresinize yönlendirme yapıldı << şeklinde bir yazı vardı.

2 gündür sim kartın teslim edilmesini bekliyorum, ne arayan var ne de bir gelişme...

Yani diyeceğim o ki bayiye gidip yapmadığıma pişman oldum. Turkcell numara taşıma hizmetinin üzerine eğilmesi gerekiyor, en azından çalışmış olduğu kuryenet firmasını acilen değiştirmeli.

@Yokizm

• behzatN kullanıcısına yanıt

Hocam müşteri hizmetlerini arayıp durumunuzu anlatarak iptal edebilirsiniz, hiçbir şey için geç değil, bayiden taşıma yapabilirsiniz Turkcell Online Numara Taşıma 

• Benim de 5 gün oldu. Kuryenet acentesine bile ulaşmamış. İlk günden beri hiçbir işlem yapılmadı. Yarın 6.gün olacak Turkcell'i arayıp iptal edecem. Bu Kuryenet'i hafızanıza kazın. Çok sıkıntılı bir firmadır. Daha önce de sıkıntılar yaşadım bu firmadan

• KSB K kullanıcısına yanıt

İptal edip, bayi den geçiş yapın hocam

• En mantıklısı olacaktır. Yazık ki Turkcell'e böyle kötü aracı firmalarla çalışıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.