Şimdi Ara

Turkcell online numara taşıma sorunu, taşıma mesajı gelmiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Üsttekini takma.

Hat elime ulaştı lakin evraklarda bir sorun var. Normal şartlarda tasıma mesajı gelir bana gelmedi, şu saatte açılacaktır diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

Üsttekini takma.

Hat elime ulaştı lakin evraklarda bir sorun var. Normal şartlarda tasıma mesajı gelir bana gelmedi, şu saatte açılacaktır diye.
    Evraklar kuryededir daha turkcell ulaşmamoştır ondan gelmez turkcell ulaşınca bakarlar eksiklik yokda sms gelir

• https://www.donanimhaber.com/abonelikler-icin-tuketici-haklari-yonetmeligi-yayinlandi--144006

Burada bahsedilen yönetmelikte kimlik tespiti ile ilgili maddeler 1 mart'ta yürürlülüğe girer yazıyor. 1 mart'ı geçtik ama bir değişiklik yok gibi Yönetmelikte güzel gelişmeler var ama ertelendi ya da mobil operatörleri kapsamıyor mu acaba? Belki de daha hazırlık yapıyor olabilirler. (E-devletten abonelik başlatma, online görüntülü görüşme ile abonelik başlatma, bayide tc kimlik kartı ya da pasaport ile yapılan işlemlerde fotokopi almadan cihaz ile kimlik doğrulama gibi güzel gelişmeler var.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• alper_love kullanıcısına yanıt
    Turkcell'le konuştum abonelik sözleşmesi eksikmiş, 72 saat süre verdiler.

• Bende gecen ay internet üzerinden başvuru yapmıştım.

Sağ olsun kuryenet gibi rezil bir firmaya verdikleri için. Gelemedi bir türlü. Bende iptal etmiştim geçiş başvurusunu.

• Faturalı platinum paketlere taşıyın bak hemen nasıl gelir, 2-3 gün de hallederler işinizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargomu acentede beklettiler bende hemen merkeze şikayet ettim paşa paşa geldi kurye. Geldi ama abonelik sözleşmesi eksikmiş, Turkcell 72 saat süre içerisinde halledeceğiz dedi. Beklemedeyim.

• 72 saat sürecin içindeyim ve bilgilendirileceksiniz dendi,aradan bu kadar süre geçti hala ses yok. Bu kadar rezil olunmaz,eğer uzatırlarsa talebi iptal edip bayiden Türk Telekom'a geçicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 7 Mart 2022; 19:41:9 >
  • Turkcell'le konuştum ve taşıma talebimi iptal ettim. Turk Telekom'a geçtim,müşterisini soymayan telekom'a. İster çeksin,ister çekmesin umurumda değil ama bu firma en azından insanı enayi yerine koymuyor. Güzel f/p paketlerle yaklaşıyor. Turkcell'de taşırken 79 TL olan paketim taşıdıktan sonra 94 TL oldu. Bir daha görüşmemek üzere turkcell. Evimde 4G 0Mbps veren çok çekici operatör. Turkcell online numara taşıma sorunu, taşıma mesajı gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 8 Mart 2022; 16:0:20 >

• Zamaninda vodafone taciz ediyor diye engellemişim telefondan engeli kaldirinca gelmişti belki öyle bir durumdur 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AzuLA kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom'a geçtim hocam. Turkcell zımbırtısı şimdilik kenarda dursun. Turk Telekom candır. Zamanında 3-5 çekmemezliğini gördük,yapacak birşey yok. Çekse de çekmese de,enayi ve yolunacak kaz yerine konulmuyorum ya o bana yeter.

Hem geçişe özel ilk 3 ay sil süpürden haftalık 10GB garantisinide aldım. Daha tatlı oldu. :)

• Telekom iyidir 24 ay faturalı kapak atarsın bir yere keyfine bak, hayırlı olsun.

• nostalji16 kullanıcısına yanıt

Çok sağol hocam. Bayiye özel 7 GB 24 TL var ilk 3 ay 30 GB hediyeli ona geçeceğim. Turkcell online numara taşıma sorunu, taşıma mesajı gelmiyor. 

• Hadi ya şahane fiyat...Keşke genele açık olsaydı birçok kişiyi geçirebilirdim.

Keşke,ama değil işte. Neyse bakalım biraz Turk Telekom'u sömürelim.

• Evinde internetinde varsa gayet kafi bir fiyat uzun süre kal taahhüt varsa dahada işine gelir malum fiyatlar dahada artacak dahada operatör degişeyim demeTurkcell online numara taşıma sorunu, taşıma mesajı gelmiyor. 

Otobüsten yer kapar gibi bir tarifeyi kapar,silah dayasalar kafama yine çıkmam bu dönemde. Ev interneti de Turk Telekom. Artık bir sorunum olursa tek muhattabım 444 1 444 olmuş olur. Genellikle çoğunluğum evde geçiyor. Evde de wifi var 50mbit. Dışarı çıktığım zamanda mobili kullanırım,zaten ilk 3 ay telekom'un yeni hat alımına ve n.t'ye özel sil süpürden 3 ay boyunca her ay haftalık 10 gb kampanyası var o da ekleniyor çok güzel olur.

• Yarın hattım açılıyor,dün başvurmuştum. Helal olsun Turk Telekom'a. Turkcell'in 20 gündür yapamadığını 2 gün de yaptı. Şimdi rahatlıkla kullanabilirim,çok çekici olmasada. 🤣

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.