Şimdi Ara

Turkcell online numara taşıma sorunu, taşıma mesajı gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, hattımı turkcell'e online olarak web sitesinden taşıdım. Kurye 4-5 gün içinde hattı kapıya getirdi. Sonra imza atıldı, evraklar dolduruldu kısaca, kurye gittikten sonra aradan 3 gün geçti fakat hattınız şu tarihte şu saatte açılacaktır mesajı gelmedi. En son evraklarınız teslim edildiğinde bilgilendirileceksiniz mesajı geldi. Başka da mesaj gelmedi. Taşıma durumumda sorun mu var? Ne yapmalıyım...

Turkcell online numara taşıma sorunu, taşıma mesajı gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 4 Mart 2022; 12:7:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Turkcell'i ara bakalım ne diyecekler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt
    96 saat beklemelisiniz dediler, turkcell'de şaşırdı bu soruna, kuryenet evrakları teslim etmedi ya da kaybetti sanırım.

• Olabilir hocam, bu kurye işleri biraz sıkıntılı maalesef

• Bence sorun var. Geçen hafta numara taşıdım, Turkcell kuryesi geldi, geldiği gün de SMS geldi. İki gün sonra da hat açıldı.

Turkcell 'e online numara taşıyacak olan arkadaşlar için yazayım. SIM kartı Kuryenet getirmiyor artık, eskisi gibi Turkcell çalışanı getiriyor ve tabletten her şeyi hallediyor. Kuryenet gerçekten çok sıkıntılıydı. Gerçi Turkcell kuryesi de başvurudan 8 gün sonra anca gelebildi. En azından geldikten sonraki süreç Kuryenet'ten daha hızlı. Geçtiğimiz eylül ayında online numara taşıma yapmıştım, 16 gün sonra hattım açılmıştı.

Ben bu işlemi Ankara'da yaptım. Belki küçük şehirlerde ve ilçelerde Kuryenet getirmeye devam ediyordur.

• Nikki Sixx kullanıcısına yanıt
    Bana kuryenet getirdi. Çok sorunlu firma kuryenet. 96 saat sonunda illa ki taşıma sms'i gelir gelmezse bizle iletişime geçin dedi tcell.

• O halde sorun kimlik fotoğrafıyla falan ilgili olabilir. Kuryenet çalışanları bir keresinde WhatsApp'tan ayrıca istemişlerdi kimlik fotoğrafını.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bayii'ye gitmek varken şu salak çağri merkezi çalişanlarini ve salak kuryelerin neden kahrını çekiyorsunuz?

• Hocam keşke bayiden teslim secenwğini secseydiniz daha çabuk oluyor işlem kuryeler biraz uzatıyorlar işi ben 3-4 sene önce öyle bir hata yaptım 10-12 günü bulmıştu

• alper_love kullanıcısına yanıt
    Hat sahibi bayiye gidemiyor hocam keşke. Şuan 96 saat doldu dolacak,Turkcell ile iletişime geçeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

Hat sahibi bayiye gidemiyor hocam keşke. Şuan 96 saat doldu dolacak,Turkcell ile iletişime geçeceğim.
    Tam fırça yerim diye düşünmüştüm😃😃 üstteki mesajı görünce neyseki yırttık hafta sonuda girdi araya önümüzdeki haftasonunu bulur büyük ihtimal inşallah daha erken olur ama zor gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.