< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 4 Mart 2022; 12:7:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turkcell online numara taşıma sorunu, taşıma mesajı gelmiyor.
-
-
Turkcell'i ara bakalım ne diyecekler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
96 saat beklemelisiniz dediler, turkcell'de şaşırdı bu soruna, kuryenet evrakları teslim etmedi ya da kaybetti sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olabilir hocam, bu kurye işleri biraz sıkıntılı maalesef
Bence sorun var. Geçen hafta numara taşıdım, Turkcell kuryesi geldi, geldiği gün de SMS geldi. İki gün sonra da hat açıldı.
Turkcell 'e online numara taşıyacak olan arkadaşlar için yazayım. SIM kartı Kuryenet getirmiyor artık, eskisi gibi Turkcell çalışanı getiriyor ve tabletten her şeyi hallediyor. Kuryenet gerçekten çok sıkıntılıydı. Gerçi Turkcell kuryesi de başvurudan 8 gün sonra anca gelebildi. En azından geldikten sonraki süreç Kuryenet'ten daha hızlı. Geçtiğimiz eylül ayında online numara taşıma yapmıştım, 16 gün sonra hattım açılmıştı.
Ben bu işlemi Ankara'da yaptım. Belki küçük şehirlerde ve ilçelerde Kuryenet getirmeye devam ediyordur.
Bana kuryenet getirdi. Çok sorunlu firma kuryenet. 96 saat sonunda illa ki taşıma sms'i gelir gelmezse bizle iletişime geçin dedi tcell.
O halde sorun kimlik fotoğrafıyla falan ilgili olabilir. Kuryenet çalışanları bir keresinde WhatsApp'tan ayrıca istemişlerdi kimlik fotoğrafını.
Bayii'ye gitmek varken şu salak çağri merkezi çalişanlarini ve salak kuryelerin neden kahrını çekiyorsunuz?
Hocam keşke bayiden teslim secenwğini secseydiniz daha çabuk oluyor işlem kuryeler biraz uzatıyorlar işi ben 3-4 sene önce öyle bir hata yaptım 10-12 günü bulmıştu
Hat sahibi bayiye gidemiyor hocam keşke. Şuan 96 saat doldu dolacak,Turkcell ile iletişime geçeceğim.
Tam fırça yerim diye düşünmüştüm😃😃 üstteki mesajı görünce neyseki yırttık hafta sonuda girdi araya önümüzdeki haftasonunu bulur büyük ihtimal inşallah daha erken olur ama zor gibiquote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3
Hat sahibi bayiye gidemiyor hocam keşke. Şuan 96 saat doldu dolacak,Turkcell ile iletişime geçeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- turkcell wifi ile arama çalışmıyor
- turkcell 3 aylık paket faturasız
- turkcell sanal numara alma
- numaram gizliden çıkmıyor
- telsiz kullanım ücreti ödenmezse ne olur
- ağda kayıtlı değil ne demek
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- turkcell internet gönderme
- kapanan hat nasıl açılır
- gizli numaradan arama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X