Şimdi Ara

Turkcell Paket Önceliklendirmesini Değiştirdi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Buraya konu açmanın nedeni tamamen iyi niyetlidir. Sadece uyarı amaçlı. Üç arkadaşım şu an bu sorunla uğraşıyor. 163 TL civarında günceli olan arkadaşım var, 97 TL ve 117 TL. Hepsinin fatura kesimi 20 Mart'tı. 9 günde bu tutarlar oluştu. İlk fatura kesiminden itibaren değişiyor olabilir. Bilmiyorum ama buraya açtığım konuda yazdıklarımın örneklerini birebir gördüm ve eminim ilerki günlerde daha da göreceğim.
  • her zaman önce hediyelerden yani cayma bedelliden düser.sonra alo paketten düşer.Müsteri hizmetlerinin dediğine bakarsan onlarda tam bilmiyor. turkcellin sitesine gir.söz sizde bölünümden bu soruyu sor.o zaman doğru cevabı verirler.
  • Yukarıda yazdığım aynen geçerli. Değişen birşey yok. Sadece Süper Paket Turkcell içi 480 dakikadan her yöne 500 dakikaya çıkarılmış olup sistemdede bence çok güzel birşey olmuştur. Süper Paket iseniz dakikalarınız bittikten sonra cayma 120 devreye giriyor. Süper Paketteki her yöne 500 dakika bittiğinde msj ile bildiriliyor. Paket bitsede cayma 120 den devam ediyor. Ve bana göre çok güzel bir durum. Alo paketlerdeki durumda eskisi gibi aynen DEVAM EDİYOR.
  • Arkadaşın söylediklerinde hata var ben şuan alopaket60 + cayma heryöne 120 kulanıyorum tcell+sabit aramalar alopaketten diğer yönler caymadan düşüyor ve 4 aydır böyle kullanıyorum.Sizin dediğiniz gibi bütün aramalar ilkönce caymadan düşüp daha sonra alopakte geçse olmaz yani neyse bende yazayım müşteri hizmetlerine.
  • Alın kesin hüküm size

Sayın Müşterimiz,

Ay içerisinde Turkcell ve sabit hat aramalarınız öncelikle Alo60+60 paketinizden düşüyor. Diğer operatör aramalarınız kampanya kapsamında tanımlana 120 dakikadan düşüyor.

Alo60+60 pakeinizde ki dakikalarınız bittiğinde Kampanya dakikalarınızdan kalan varsa Turkcell ve sabit hat görüşmeleriniz bu paket kapsamında değerlendiriliyor.

Saygılarımızla,

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.