Şimdi Ara

Turkcell Paket Önceliklendirmesini Değiştirdi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizbize Hepimiz Alo Paket ile Cayma Bedelli Kontratlardan dakika paketlerini aynı anda kullananlar için değişiklik öncesinde Turkcell+Sabit Hat aramaları Alo Paketten, diğer operatör aramaları kontratlı dakikalardan düşüyordu. Ancak yeni yapılan değişiklikle öncelikle kontratlardan kazanılan dakikalar kullanılıyor. ( Yani Turkcell yönüne dakikalarınız varken heryöne dakikalarınızdan düşüyor bu aramalarınız da. )

Böylece siz diğer operatörler için 120 dakikam var, bu kadar konuşabilirim diye düşünürken onlar çoktan bitmiş oluyor ve o görüşmeleriniz ücretlendiriliyor. Böylece ciddi bir tutar oluşuyor. Bu şekilde tanımlaması olanların güncel tutarlarını kontrol etmelerini öneririm. Çevremdekilerin yüksek rakamlara ulaşmış çünkü. Bilginize.

• Kaynak???
  • alo paket ile cayma 120dk aynı anda kullanıldıgında öncelikle ücretsiz oldugu için cayma 120dk tükenmiyor mu ki , aramalar hangi operatörde olursa olsun.
  • Olurmu öyle şey arkadaşım turkcell ve sabit aramalar alopaket varsa bunlardan düşer ilkönce.Diğer operatörler ile görüşmelerde cayma bedellilerden düşer.Alopaket biterse bütün aramalar dahil caymadan düşer.Müşteri hizmetleriyle ben bizzat görüştümki ben 4 aydır böyle kullanıyorum sizin arkadaşlarınızın güncel tutarları kendi kullanımlarından dolayı artmıştır.Yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz şuanda ben alopaket 60 ve cayma bedelli heryöne 120 kullanıyorum dediğiniz gibi düşmüyor.
  • Bu zaten böyleydiki...Cayma bedelli ve herhangi bir ücretli paketiniz varsa nereyi ararsanız arayın öncelik cayma bedellilerdedir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimkk

Olurmu öyle şey arkadaşım turkcell ve sabit aramalar alopaket varsa bunlardan düşer ilkönce.Diğer operatörler ile görüşmelerde cayma bedellilerden düşer.Alopaket biterse bütün aramalar dahil caymadan düşer.Müşteri hizmetleriyle ben bizzat görüştümki ben 4 aydır böyle kullanıyorum sizin arkadaşlarınızın güncel tutarları kendi kullanımlarından dolayı artmıştır.Yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz şuanda ben alopaket 60 ve cayma bedelli heryöne 120 kullanıyorum dediğiniz gibi düşmüyor.

haklısın arkadaş. 1,5 yıldır senin dediğin şekilde düşüyor.

diğer arkadaşlar yanlış biliyor, yanlış yönlendiriyor.

• Sistem aynı geçerli ancak her yöne olmasına rahmen Süper Paket kullananlarda durum farklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimkk

Olurmu öyle şey arkadaşım turkcell ve sabit aramalar alopaket varsa bunlardan düşer ilkönce.Diğer operatörler ile görüşmelerde cayma bedellilerden düşer.Alopaket biterse bütün aramalar dahil caymadan düşer.Müşteri hizmetleriyle ben bizzat görüştümki ben 4 aydır böyle kullanıyorum sizin arkadaşlarınızın güncel tutarları kendi kullanımlarından dolayı artmıştır.Yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz şuanda ben alopaket 60 ve cayma bedelli heryöne 120 kullanıyorum dediğiniz gibi düşmüyor.

asıl sen yanlış yönlendiriyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse

koyduğum ss leri gördünüz mü?
  • hypnoss

Çok biliyorsan gel anlat o zaman nasıl ücretlendirilme yapıldığını.Alopaket + caymabedelli her yöne 120 varsa bunun turkcell ve sabit aramaları ilkönce alopaketten düşer.Diğer operatör aramalarıda cayma bedelliden düşer.Eğer alopaket bitti ise bütün aramalar direk cayma bedelliden düşer bu böyledir ve ben 4 aydır bu sistemle kullanıyorum ve müşteri hizmetlerinden onaylıdır.Peki senin anlatacak bir şeyin varmı yanlış yapıyorsun dışında??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimkk -- 29 Mart 2010; 23:58:08 >
  • inanmayan varsa,alo paketli başka bir hat için de ss koyabilirim.
  • cayma bedelliyi turkcelle doğru alacaksınız.

paralı paketi her yöne alacaksınız.

o zaman çözülecek olay. Haksız mıyım?

Benim bildiğimde hep böyledi bi değişiklik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse

koyduğum ss leri gördünüz mü?

selimkk ;

bundan bi önceki mesajımı actually07'nin mesajına alıntı yaparak yazmak istemiştim ; acıkcası senin yazdıgın mesajı okumadan cevap verdim.
    yani actually07'nin ilk mesajının yanlış oldugunu gördügüm için , senin yazdıgın mesajıda actually07'nin yazdıgını ve yanlış oldugunu düşünerekten cevap verdim.
    inanmadıgım ve cok bildigim birşey yok yani:)
  • quote:

selimkk ;

bundan bi önceki mesajımı actually07'nin mesajına alıntı yaparak yazmak istemiştim ; acıkcası senin yazdıgın mesajı okumadan cevap verdim.
    yani actually07'nin ilk mesajının yanlış oldugunu gördügüm için , senin yazdıgın mesajıda actually07'nin yazdıgını ve yanlış oldugunu düşünerekten cevap verdim.
    inanmadıgım ve cok bildigim birşey yok yani:)

Sağlık olsun kardeşim problem yok
  • Bence cayma her yöne den alınıp yetmiyorsa ücretli paketi Turkcell içi almak bana daha mantıklı geliyor.
  • ben bu konuyu nasıl da okumadan yada okuyup da anlamadan cevap yazmışım hala anlamadım.
    kendimle çeliştim mi-çelişmedim mi farkına da varamadım.(sanırım çeliştim)
    hele az önceki mesajda ne anlatmak istediysem...
    *
    ilk yazmış oldugum mesajımda ; ne olursa olsun cayma bedelli dk'lar kullanılır diyorum.(yanı konu sahibiyle aynı fikirdeyim)-ama hayır yanlış biliyorsun şeklinde bir tutum sergiliyorum.
    bundan bi önceki mesajımda ise ; konu sahibiyle zıt düşüyorum.
    tüm bunların hepside 75dk'da oluyor
  • hypnosse olur böyle şeyler hepimizin arasıra kafası karışabiliyor.
  • Bilgilendirme kesinlikle doğrudur. Önceden, uzun zamandır belirttiğiniz gibiydi. Turkcell ve sabit hat alo paketten, diğer operatör cayma bedelliden düşüyordu. Ancak bu aydan itibaren güncelleme yapıldı önceliklendirmede. Günceli fazla olan bir yakınımın Turkcell'e gönderdiği meaja istinaden gelen yanıt:

Sayın XXX,

Paket önceliklendirmelerinde bir güncelleme yapıldığını paylaşmak isterim.

Kullanmakta olduğunuz indirim opsiyonlu Süper Paket aboneliğiniz cayma bedelli kontratlar kampanyası kapsamında hattınıza tanımlanan dakikalarınız tükendikten sonra devreye girmektedir. Dakika sorgulamalarınızı Online İşlemler'den ya da SMS kanalıyla yapabilirsiniz.

Paket kullanımlarınızda herhangi bir hata bulunmamaktadır.

Her türlü görüş, öneri ve memnuniyetsizliğinizi bizlere bildirmeniz daha kaliteli hizmet sunmak adına yol gösterici olmaktadır.

Saygılarımızla,
    Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

XXXX XXXX
    Müşteri Çözüm Merkezi

• quote:

Orijinalden alıntı: actually07

Bilgilendirme kesinlikle doğrudur. Önceden, uzun zamandır belirttiğiniz gibiydi. Turkcell ve sabit hat alo paketten, diğer operatör cayma bedelliden düşüyordu. Ancak bu aydan itibaren güncelleme yapıldı önceliklendirmede. Günceli fazla olan bir yakınımın Turkcell'e gönderdiği meaja istinaden gelen yanıt:

Sayın XXX,

Paket önceliklendirmelerinde bir güncelleme yapıldığını paylaşmak isterim.

Kullanmakta olduğunuz indirim opsiyonlu Süper Paket aboneliğiniz cayma bedelli kontratlar kampanyası kapsamında hattınıza tanımlanan dakikalarınız tükendikten sonra devreye girmektedir. Dakika sorgulamalarınızı Online İşlemler'den ya da SMS kanalıyla yapabilirsiniz.

Paket kullanımlarınızda herhangi bir hata bulunmamaktadır.

Her türlü görüş, öneri ve memnuniyetsizliğinizi bizlere bildirmeniz daha kaliteli hizmet sunmak adına yol gösterici olmaktadır.

Saygılarımızla,
    Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

XXXX XXXX
    Müşteri Çözüm Merkezi

alo paketleri etkileyip etklilemediğini zaman içinde göreceğiz.

• bugün cok yoruldum , ondan olsa gerek.
    biraz daha pc başında durursam , haftada 2gün pakedinizle heryöne konuşabilirsiniz diyebilirim
    beni güzel bi uyku paklar , kaçıyorum:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.