50 GB-60 GB lazım diyenlere yüksek fiyatların arasında mecburen en uygunu. Yada Turk Telekom 40 GB heryöne + Sınırsız Sosyal Medya tarifesine +70 TL daha ödeyerek 560 TL vermek de tercih edilebilir. |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1250. sayfa)
-
-
Bu kanpanya çok iyiymiş. Bimcelle geçsem yetişir mi sürem? Kaçırmak istemiyorum -
30 Kasım'da sona eriyor yetişirsiniz.
-
online gectim e devlet ile.simdi bile gecersin.e sim hem de.kan emici bayiler 500 tl e sim bilmem ne ucreti istiyor basit işleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renklinot -- 15 Kasım 2024; 3:55:38 > -
Nasıl yapılıyor ne kdar ücret vermemiz gerek hocam. -
www.turkcell.com.trNumaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi
buradan devam et.200 tl pasaj çek ve 4gb ek hediye
-
Hocam kampanya geri döndü eğer hâlâ operatör arıyorsanız bilginiz olsun.
-
www.turkcell.com.trNumaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi
buradan devam et.200 tl pasaj çek ve 4gb ek hediye
-
Hocam ben turkcelldeyim. Önce bimcelle geçmem lazım. O e devletten olmuyor sanırım -
yeni gelenler icin diyor.sinirli sure.ne zaman biter belli degil -
quote:
Orijinalden alıntı: kaisersoze81
Nasıl yapılıyor ne kdar ücret vermemiz gerek hocam.Paketi seçip taşıyacağınız numarayı yazıyorsunuz doğrulama kodunu girdikten sonra sim kart tipi seçiyorsunuz. Eğer e-sim desteğine sahip telefon varsa seçtiğinizde 4 gb ve 200 tl hediye çeki veriyor. Daha sonra gerekli bilgileri doldurup e devlet üzerinden aktivasyon yapıyorsunuz. Aktivasyon için internet bankacılığı veya mobil imza kullanabilirsiniz.
-
Bim şubelerinden geçiş yapabilirsiniz taşıma süresi 2-3 gün olur genelde. Daha sonrasında hemen bu kampanyaya katılabilirsiniz. 30 Kasım tarihinde sona ereceği yazıyor yetişebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Better Call Berger -- 15 Kasım 2024; 4:6:18 > -
Tamam hocam çok teşekkür ederim. Yarın sabah bimdeyim:) Kampanya güzelmiş. Bir soru benim telefonum yurtdışı kayıtlı telefon. Vir sıkıntı yaşar mıyım? E sim mi normal sim mi devam etmeliyim? -
Bir diğer soru bimcell için faturalıya mı geçeyim faturasıza mı? -
Sıkıntı yaşamazsınız hocam. E sim ile normal sim arasında pek bir fark yok sadece hediye gb ve hediye çeki veriyor istediğiniz gibi tercih edebilirsiniz.
-
Bimcell faturasız oluyor yani taahhüt gibi şeylerle uğraşmazsınız.
-
Çok teşekkürler hocam.iyi geceler -
Rica ederim iyi geceler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X