Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kopac , OkumadanAlma , MKRV0B5AOE Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 16 Misafir (4 Mobil) - 13 Masaüstü6 Mobil
5 sn
25.002
Cevap
771
Favori
1.381.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 12441245124612471248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunlar neden ve neye göre böyle yapıyorlar tarifeleri. Hırsızlık gibi resmen.
    Aynı tarifenin 10gb versiyonunu bana 250 tl den gösteriyor mesela ama size 20gb versiyonu aynı fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 8 Kasım 2024; 19:0:49 >
  • milliyan kullanıcısına yanıt
    normalde hoş değil ama size geçmiş olsun diliyorum
  • Taahhüt yenileme tarihini geçirip gelen tekliflere bakan oldu mu? Ayni paketler aynı fiyata mi çıkıyor?
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

teşekkürler sağolun.

• livazzxd kullanıcısına yanıt
    750₺ aldılar.

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK
  • burock2010 B kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptınız ben faturasıza geçiş talebi oluşturdum siz kontratsız mı devam ededeksiniz
  • Telekom tarifemin son 13 günü 30gb internet sosyal medya x vs. Kullaniyorum. Teklif yada tavsiye verebilir misiniz.
  • Spyrroo kullanıcısına yanıt
    Burunlarından kıl aldırmıyorlar. Ekstra indirim istedim. Sadece 3 ay tcellilerle sınırsız konuşm verebilirrim dedi
  • gider bimcelle geçerim çokta takmıyorum. bu yıl yıl sonu indirimleri açıkçası tırt çıktı kafamda tt nin yıldızlı günleri vardı oda eylül gibi yapmış bu sene beklenen yoktu pek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyrroo -- 9 Kasım 2024; 15:39:24 >
  • Ne yaptıysam 20 gb 420 tl den başka bir teklif sunmadılar hadi başka operatörden gelene daha uygun fiyat sundun anladık mevcut aboneler arasında bu kadar saçma sapan fiyat farkı olmasının açıklanacak hiç bir tarafı yok böyle yaptıkları yetmez gibi ne arıyorlar ne soruyorlar bu kadar da olmaz yani şuna geçerim yok buna geçerim diye çözülecek şeyler de değil maalesef ama ne desek boş herkes istediği gibi at koşturuyor hiç bir şey de olmuyor..
  • Kontrat bitti. Karşıma birçok paket çıkıyordu düne kadar, son teklifler bunlar. Ne oldu da diğerleri gitti acaba. 170 lira fatura ödüyormuşum vergi dahil
    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK
  • Kasım kampanyası iyi gelir diye geçen ay geçiş yapmadık kaldık ortada:) bime geçtim yarın geçiş olacak,25 gb 350 tl var ama 20 gb sosyal medya,beklemek daha mı mantıklı olur zart diye güzel bişey gelir mi acaba 🤔
  • sürpriz 40gb kullanıyorum. 220₺ ödüyordum vergi dahil. ayın 19'unda kontratım bitiyormuş şimdi arayıp aynı paketi 440₺'ye teklif ediyorlar.
    henüz kabul etmedim ama daha uygun paket sanırım yok şuan.
    elçi yakını vs fırsat bir tarife var mı geçen yıllarda olduğu gibi?
  • Vodafone'dan Türkcell'e geçmek istiyorum.

geçen sene Türkcell den geçiş yapmıştım.

Şuan kullanabileceğim en uygun paket nedir ?

15 gb minimum internetli önerebileceğiniz bir paket var mı web sitesinde bulamadım. 10 gb 340 tl :)

• fastforyou kullanıcısına yanıt
    Bimcellde ücretsiz 9Gb ile 1 ay idare edebilirsiniz
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

ücretsiz 9 gb nasıl alınıyor?

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    9GB+300DK+300SMS almak için önce BİMcell Bonus yazıp 4551’e, sonra KAYIT BIMCELL BONUS yazıp 4551’e gönderebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar, kardeşim 60 GB a 800 lira ödüyor daha uygun bir şey var mı acaba ne yapabiliriz
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    cok tesekkur ederim. daha once yapmistim olmamisti, simdi oldu. cunku sizin belirttiginiz sms gonderme yontemi bimcell’in sitesinde eksik yaziyor. ben de o zaman kampanya bitmis herhalde deyip uzerinde pek durmamistim ama siz deyince simdi fark etmis oldum. tekrar tesekkur ederim.

daha once olmamasinin nedeni resmi sitesinde sadece KAYIT BIMCELL BONUS olarak gonderin yazmislar. oncesindeki BİMcell BONUS gonderim yazisini belirtmemisler!

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın:)
  • 
Sayfa: önceki 12441245124612471248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.