Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: xentric Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
25.009
Cevap
772
Favori
1.382.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 12431244124512461247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forumda gördüğüm bir çözümü paylaşıyorum.

"Mesaj Ayarları > Diğer Ayarlar > Metin mesajları kısmındaki Giriş modu olarak GSM alfabesini seçmeniz gerekiyor."

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Bizzat denendi hocam. 4 gün önce Turkcell den devir yaptım, Türk Telekoma numara taşıma başvurusunda bulundum hat yarın açılacak. Devir olan hatlarda 90 gün kısıtı yokmuş:)
  • renji kullanıcısına yanıt

18 gün kalmıştı 8 10 kere aradılar açmadım sonunda açtım kendileri teklif ettiler.

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

hayır 8 10 kere aramışlardı açmamıştım. sonunda açtım kendileri teklif ettiler.

• rushb R kullanıcısına yanıt

az önce bu kampanyaya geçtim. teşekkürler.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar ödediniz devir işlemine?
  • dvjbpm D kullanıcısına yanıt

Beni hiç kimse aramadı araya kaynadık galiba. :) Hayırlı olsun bu arada

• Better Call Berger kullanıcısına yanıt

Oh be oldu. Çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: milliyan

Bende de aynı durum var. 10gb 290 TL tarifeyi satınala geçiyorum 290 TLden 330 TL'ye geçiş yapıyor. Oysa açıklama şartı hazır kartlılar geçebilir diyor. Müşteri hizmetleri aradım onlarda alabilirsiniz demesine rağmen, canlı denedik yine olmadı, müşteri hizmetleri elemanı da şaşırdı. Anlamadım?

Ben "mega mutlu 70" kullanıyorum ve 10 gün sonra bitiyor, önceki mesajda bahsettiğim gibi "prestij 10 gb 290 TL" online'dan geçmek istedim izin vermedi, müşteri hizmetlerini aradım "size tanımlanmıyor geçemezsiniz" dedi kafam karıştı, bugün tesadüfen mahallede Turkcell bayisine gittim, konuyu anlattım geçemiyorum dedim, eleman: "aslında geçebilirsiniz, sanırım müşteri hizmetleri göremiyor kendi provizyonunda" dedi ve bana "isterseniz cazip 12 gb 290* TL var başvuralım mı" dedi, hemen tamam dedim, Turkcell elemanı işlemi başlattı ve net 5 dakikada 12gb 290 TL geçmiş oldum, ayrıca "mega mutlu 70" de kalan gb haklarımı da faturalı hattıma anında aktardı. arkadaşlara tavsiyem, online'da veya mobil uygulamada ki tarife listelere pek kanmasınlar, bayilerde daha farklı ve uygun tarifeler görünüyor.

• milliyan kullanıcısına yanıt

Cazip 12gb webden görünüyor ama geçirmiyor. Bayiye gitmek lazım demek ki

konudan bağımsız neden koyu punto ile yazma gereği duyuyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar14

konudan bağımsız neden koyu punto ile yazma gereği duyuyorsunuz

gözümde ameliyatlık 1 sıkıntı var son zamanlarda, el alışkanlığı oldu, yakınlaştırıp yazdığımı ikide bir kontrol etmeyim diye kalın punto yazıyorum, bazen de normal yazıyorum, ne denk gelirse diyelim artık.

• phantasm P kullanıcısına yanıt

bende bayiden tesadüfen öğrendim zaten, 10 gb 290 TL Prestij tarife için gittim bu Cazip tarife çıktı karşıma.

Ben de canlı yardımdan denedim; onların da bir şey bildiği yok. Açık açık paket ucuz diye aldırmıyor; yoksa aynı paketin 3gb olanını alınabiliyor.

• Cazip Fırsat 12 GB paketinde dikkat edilmesi gereken konu; direkt 12 GB internet değil; 7 GB internet + 5 GB Sosyal Medya için internet. Bu Turkcell in kurnazlığı başlığı 12 GB İnternet olarak atmış.

• cali4nication C kullanıcısına yanıt

Rica ederim şöyle bir detay var siz bu paketlerden birisindeydiniz heralde, bende baktım biraz güncel fırsatlara bundan ucuzunu bulamadım 1 sene daha uzattım

• 01.08.2024 tarihinden itibaren kampanyadan sadece Sürpriz Ekstra Plus 20 GB, Mega Sürpriz 35 GB, Sürpriz Ekstra 40 GB, Sürpriz Ekstra 70 GB paketlerinde bulunan aboneler faydalanabilecektir.​
  • rushb R kullanıcısına yanıt
    Evet ben 70 lik paketteydim zaten. Yine 70 lil paketten devam ettim fiyat 2 katından fazla artmış ama yine de turkcell için bedavaydı bu paket
  • ustaturk kullanıcısına yanıt
    Sonuçta 12 GB, aynı durum Türk Telekom'da da var ve neredeyse tarifelerin %70i böyle çift durum, Vodafone da aynı.
  • Benimde bugün bitiyor 30+40gb tarifeyi bana ilk 2 ay 490tl , 9 ay 540tl vermiş.
    Benim 20+20gb tarifemi ise 440tl ye vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock2010 -- 8 Kasım 2024; 18:51:44 >
  • 15 gün sonra sözleşmem bitiyor. 166 tl ölüyordum şimdi aynısı 250 tl 10gb 1000dk 250sms. Başka uygun tarife var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 8 Kasım 2024; 18:53:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12431244124512461247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.