Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fastforyou , HuKe , kopac , kopac Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
25.009
Cevap
772
Favori
1.382.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 12471248124912501251
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turkcell, geçen ayki kampanyayı tekrar başlatmış.
    Zaten Turkcellde olanlar başka GSM operatöre git-gel yaparak,başka GSM operatörde 30 gün doldurma şartı olmadan geri gelip yararlanabilir. Başka GSM operatörde hattınız açıldığı gün bile geri Turkcell'e bu paketlere taşıma başvurusu yapabilirsiniz.
    Bu sefer süreyi uzın tutmuşlar,30 Kasım'a daha 15 gün var.

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 15 Kasım 2024; 10:55:27 >

• kaisersoze81 K kullanıcısına yanıt

Hocam peki bugün cuma, benim 9 günüm kaldı, pazartesi başvurmak mı mantıklı yoksa bugün başvurayım anca pazartesi salı taşınır ordan devam ederim?

(Turkcell deyim bu arada, bimcell e git gel yapacağım yukarıdaki arkadaş gibi)

Şimdiden teşekkürler.

• Better Call Berger kullanıcısına yanıt

E-sim için ekstra bir işlem gerekiyor mu hocam, telefonum destekliyor gözüküyor. Daha önce aktifleştirmedim hiç.

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt

Bende 45 yaşındayım hocam :)) bizi bu hallere düşürenler utansın ,bim markete gittim numara taşıma dedim saolsun 5 dk da hallettiler ,taahhüt yok hocam ,geçen ay ki kampanya gelmiş 60 gb 490 tlye geri dönerim ben

• Better Call Berger kullanıcısına yanıt

Bunu bayiler yapıyor mu hocam yoksa online olarak kendimiz mi başlıyoruz

• fastforyou kullanıcısına yanıt
    Online dan atılmış görüntülü orada yapılyor.
  • Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum hocam,bayi aradım orada da yapılıyormuş düşünen arkadaşlarında bilgisi olsun

• Bende 1 saat önce bim marketten numara taşıma başvurunda bulundum. Sonrasına altın festival paketlerinden birine geçeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 12471248124912501251
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.