Bildirim
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1251. sayfa)
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü, 5 Mobil
212 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada
bugün en iyi #1
Giriş
-
Hocam peki bugün cuma, benim 9 günüm kaldı, pazartesi başvurmak mı mantıklı yoksa bugün başvurayım anca pazartesi salı taşınır ordan devam ederim?
(Turkcell deyim bu arada, bimcell e git gel yapacağım yukarıdaki arkadaş gibi)
Şimdiden teşekkürler.
-
E-sim için ekstra bir işlem gerekiyor mu hocam, telefonum destekliyor gözüküyor. Daha önce aktifleştirmedim hiç.
-
Bende 45 yaşındayım hocam :)) bizi bu hallere düşürenler utansın ,bim markete gittim numara taşıma dedim saolsun 5 dk da hallettiler ,taahhüt yok hocam ,geçen ay ki kampanya gelmiş 60 gb 490 tlye geri dönerim ben
-
Bunu bayiler yapıyor mu hocam yoksa online olarak kendimiz mi başlıyoruz
-
Online dan atılmış görüntülü orada yapılyor. -
Teşekkür ediyorum hocam,bayi aradım orada da yapılıyormuş düşünen arkadaşlarında bilgisi olsun
-
Bende 1 saat önce bim marketten numara taşıma başvurunda bulundum. Sonrasına altın festival paketlerinden birine geçeceğim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X