Evet. "Bu kampanyadan faturalı hat kullanan müşterilerimiz yararlanabiliyor." mesajı geliyor. |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1244. sayfa)
-
-
İst/bağcılar ama içerik nedir bilmiyorum -
Bende de aynı durum var. 10gb 290 TL tarifeyi satınala geçiyorum 290 TLden 330 TL'ye geçiş yapıyor. Oysa açıklama şartı hazır kartlılar geçebilir diyor. Müşteri hizmetleri aradım onlarda alabilirsiniz demesine rağmen, canlı denedik yine olmadı, müşteri hizmetleri elemanı da şaşırdı. Anlamadım? -
"Paket Detayları / Katılım Kriterleri " kısmındaki açıklamada "24.10.2024 tarihi itibarıyla Prestij Fırsat 1 GB paketinden yalnızca Hazır Kart'tan ödeme tipi değişikliği yaparak Turkcell Faturalı’ya geçen bireysel ses hattı aboneleri yararlanabilir. " açıklaması var. Tarihte yeni ve güncel 24.10.2024. Turkcell kendi kurallarına uymuyor. Enteresan..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustaturk -- 6 Kasım 2024; 19:53:44 > -
4 Gün sonra taahhüt sürem dolacak Turkcell'de. Hiç arayan soran da yok. :) 10 gb normal internet+10 gb sosyal medya olan paketi 160 liraya kullanıyordum. Karşıma çıkan en uygun paket mega 10 paketi o da 300 Tl. Daha uyguna şu anki paketimdeki internet oranında geçiş yapabileceğim bir paket var mı Turkcell'de acaba? Kamu personeliyim belki bunun faydası olursa.
Eskiden faturasıza geçip sonrasında faturalıya geçiyorduk uygun teklifler geliyordu devam ediyor mu acaba?
-
15 GB 350
30 GB 450 tarifeleri var faturasızdan faturaliya geçişte.
Gecen seneki gibi kasım indirimlerini bekliyorum biraz daha bekleyin isterseniz hocam. -
Akışa bırakayım hocam biraz daha teşekkür ederim :)
-
Bugün Turkcell'den aradılar hiç müsait olmadığım bir anda ve bu 100TL olan tarifeye geçirmek istediler. Hem aradıkları 532'li hattım hem diğer üzerime kayıtlı 2 hattım içinde geçerli olduğunu söylediler. Yarın teklifiniz halen geçerliliğini koruyor olursa tekrar arayın bir bakalım dedim kapattım :) Bir yandan bakınca annemin kullandığı hat için ideal sadece konuşması var zaten ve yaşlı olduğundan ancak eski nokia tuşlu telefon kullanabiliyor. Aradıkları numaramı çok aktif kullanmıyorum, diğer asıl hattımda da daha çoğunlukla iş gereği internet ihtiyaç. Yarın sabahtan bir inceleyimde duruma göre bakacağız artık.
-
merhaba 15 gün sonra yıllık kampanyam bitiyor. mega20gb 235 tl kullanıyordum. uygulama üzerinden mega26 520 tl öneriyor. mega50(aslında 30gb. 20si sosyal medaya) 650 tl teklifleri var. 20 gb bana yetiyordu mega26yı düşünüyorum ama 235tlden 520e artış da fahiş. ne önerirsiniz ?
-
Benimde 32 gün var bitmesine ayni tarifeyi kullaniyoruz hocam bende ne yapacagimi sasirdim onlar arayip uygun fiyatli bi tarife verirlerse oyle gecicem baska operatorde dusunmuyorum bulundugum yer icin bakalim artik zaman ne gosterecek
-
Beyler altın fırsat 40gb tarifesine geçiş yapmıştım tarifede 2 aylık youtube premium hediyesi vardı uygulamadan hediyeye tıkladım sms ile kod gelecek diye mesaj geldi ama gelen giden sms yok kod gelmedi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: helslootBeyler altın fırsat 40gb tarifesine geçiş yapmıştım tarifede 2 aylık youtube premium hediyesi vardı uygulamadan hediyeye tıkladım sms ile kod gelecek diye mesaj geldi ama gelen giden sms yok kod gelmedi ?
Turkcell uygulamasında "Hediyeler" kısmında gözüküyorsa alabilirsiniz.
-
an itibariyle turkcell aradı 149 tlye kullandığım kulladığım süpriz ekstra plus 20 gb paketimi 249 tlye yeniledim.
-
ne kadar süre vardı sizin bitmesine, bende aynı paketi kullanıyorum 340 teklif ettiler.
-
Arkadaşlar merhaba, ben platinum star 40 gb müşterisiydim; tarifem 2 gün sonra bitiyor. Müşteri hizmetleri ile görüşmemde teklifleri beğenmeyince hiçbir işlem yapmadan mevcut tarifemden devam edersem ne olacağını sordum, paket iptal edilmiş ama son taahtütsüz fiyatı olan 540 tl üzerinden ödeme yaparsınız bilgisi aldım. Bu tarife artık olmadığı için bu fiyata zam gelir mi, ben bu şekilde devam etsem sıkıntı yaşar mıyım fatura şoku vs yani bilgilendirilmeden çok absürt bir rakama karşıma çıkar mı acaba bilen var mıdır?
-
Taahhütüm bitti 300 lük tarife 420 oldu dediğiniz gibi 2 ay kullandım sonra fiyat 680 oldu hocam yani o size denilen fiyat en fazla 3 ay geçerli
-
Teşekkürler kral, gittigi yere kadar yani teklifler çok yüksek zira. -
Herhangi bir talepte bulundunuz mu öncesinde?
-
Telefonum samsung a34 operatör turkcell. Sms gönderirken mms e dönüyor. Mms ücretli değil mi? Mms kapatmak için ne yapmam lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X