Ne için süre? |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1242. sayfa)
-
-
-
Evet malesef çok, 100 lira fazla her biri gibi. Ama yeni normalimiz bu oldu hocam. Git gel yapana bile bu fiyatları vermeye başkadılar artık. Mevcut müşterilere çektikleri fiyatları siz düşünün.
-
Merhabalar, annem mutlu mega 70gb kullanıyordu ama paket tamamen kaldırılmış. Faturalıya geçişte en uygun internetli paketler neler var acaba -
-
Annem için gereksiz pahalı tarifeler bunlar. Olmazsa turktelekoma geçip orda yıllık paket alırım -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetgoxNe için süre?
ceza ödememek için taahhütten dolayı.
-
1gb 1000 dakika 100 tl -
mega 70 paketim 28 aralıkta bitiyor, sanırım turkcell de uygun bir paket bulamayacağım üzülerek türktelekoma geçeceğim, operatör değişikliği için ne zaman başvuru yapmam mantıklı her hangi bir sıkıntı olmaması adına, bu konuda yardımcı olur musunuz?
-
mega paket faturasız olduğu için istediğin zaman geçebilirsin numara taşıma yaptığın gün ile beraber 3 gün sürüyor genelde -
Bu hangi paket acaba -
o zaman 4-5 gün önce başvuru yapsam yeterli olur, internetten başvuru yaparsam sim kart nereden alacağım acaba?
-
ben bayiden geçiş yaptım -
Kurye ile gelmekte ve 120 TL ücreti mevcut.
-
bayiden alma şansım yok mu? genelde adresimde olamıyorum?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jimmy77bayiden alma şansım yok mu? genelde adresimde olamıyorum?
Tarife sadece online başvuruya özelse mecbur adrese getiriyorlar. Bazı kullanıcılar bayilerden falan da aynı tarifeyi yapabildiğini söylüyorlar en doğrusu bayilerle görüşmek.
-
-
Turkcell faturalıdan hazırkarta geçiş ücreti var mı? Google da aradım çok farklı bilgiler mevcut. Kesintisiz iletişim paketinden bahsediliyor. Almak mecbur mu?
Turkcell faturalıdan hazırkarta geçiş uygun tarife var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0NADAM -- 5 Kasım 2024; 21:23:24 > -
Yeni geçişe özeldir eğer gerçekse bu fiyatlar ama sanmam mevcut müşteriye üvey evlat muamelesi yapıyorlar resmen ve buna kimse dur demiyor -
millet uzaya çıkmış bize daha 5 gb 500 dk satıyorlar pes
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 6 Kasım 2024; 0:8:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X