Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kopac , dekonline Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
25.013
Cevap
771
Favori
1.382.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 12401241124212431244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne için süre?

• Arkadaşlar git gel yapmadan bundan mantıklı paket varmı acaba
    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt

Evet malesef çok, 100 lira fazla her biri gibi. Ama yeni normalimiz bu oldu hocam. Git gel yapana bile bu fiyatları vermeye başkadılar artık. Mevcut müşterilere çektikleri fiyatları siz düşünün.

• Merhabalar, annem mutlu mega 70gb kullanıyordu ama paket tamamen kaldırılmış. Faturalıya geçişte en uygun internetli paketler neler var acaba
  • cogg C kullanıcısına yanıt
    hocam mega 70 in yerine alınabilir faturalıya geçiş ile ben şu aylık 10 gb 330 tl olandan daha avantajli bulamadım , eğer bulan bilen varsa bilgi verebilirse iyi olur
    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK
  • S24ULTRA kullanıcısına yanıt
    Annem için gereksiz pahalı tarifeler bunlar. Olmazsa turktelekoma geçip orda yıllık paket alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgox

Ne için süre?

ceza ödememek için taahhütten dolayı.

• 1gb 1000 dakika 100 tl
  • S24ULTRA kullanıcısına yanıt

mega 70 paketim 28 aralıkta bitiyor, sanırım turkcell de uygun bir paket bulamayacağım üzülerek türktelekoma geçeceğim, operatör değişikliği için ne zaman başvuru yapmam mantıklı her hangi bir sıkıntı olmaması adına, bu konuda yardımcı olur musunuz?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    mega paket faturasız olduğu için istediğin zaman geçebilirsin numara taşıma yaptığın gün ile beraber 3 gün sürüyor genelde
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Bu hangi paket acaba
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

o zaman 4-5 gün önce başvuru yapsam yeterli olur, internetten başvuru yaparsam sim kart nereden alacağım acaba?

ben bayiden geçiş yaptım

Kurye ile gelmekte ve 120 TL ücreti mevcut.

• Better Call Berger kullanıcısına yanıt

bayiden alma şansım yok mu? genelde adresimde olamıyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy77

bayiden alma şansım yok mu? genelde adresimde olamıyorum?

Tarife sadece online başvuruya özelse mecbur adrese getiriyorlar. Bazı kullanıcılar bayilerden falan da aynı tarifeyi yapabildiğini söylüyorlar en doğrusu bayilerle görüşmek.

• TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK bu akşam turkcell bayide gördüm içeri.nedir acaba gnc mi yoksa normalmi
  • Turkcell faturalıdan hazırkarta geçiş ücreti var mı? Google da aradım çok farklı bilgiler mevcut. Kesintisiz iletişim paketinden bahsediliyor. Almak mecbur mu?

Turkcell faturalıdan hazırkarta geçiş uygun tarife var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0NADAM -- 5 Kasım 2024; 21:23:24 >
  • alper_love kullanıcısına yanıt
    Yeni geçişe özeldir eğer gerçekse bu fiyatlar ama sanmam mevcut müşteriye üvey evlat muamelesi yapıyorlar resmen ve buna kimse dur demiyor
  • caryting C kullanıcısına yanıt
    millet uzaya çıkmış bize daha 5 gb 500 dk satıyorlar pes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 6 Kasım 2024; 0:8:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12401241124212431244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.