Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: churchil , tele56 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.026
Cevap
773
Favori
1.382.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 12381239124012411242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 2 senedir turkcell kullanıyordum fakat artık tarife fiyatları çok gelmeye başladı ben de altın festival için Vodafone'a git gel yapayım dedim. Lakin süre yetmedi bugün saat 3 de açılacak Vodafone hattım. Bildiğiniz uygun fiyatlı yeni gelene tarifeler var mıdır Turkcell için?
  • Professor X kullanıcısına yanıt

Sanırım karıştırdığınız bir durum var. Ben bu bölümde bu konularda 14 yıldır yazarım ve doğru bilgilendirme yaparım.

Bu bilgilendirmede de Turkcell'e Online hat taşıma başvurusu için konuşuyorum,diğerleri için değil dedim.

Turkcell'e son 1 ay içinde 2 hat, 3 ay önce de 1 hat online taşıma yaptım.

3 ay öncekini 17 gün sonra aktif ettim ve kampanyalı fiyattan yansıdı. Aktif etmeden önce müşteri hizmetlerini aradım sordum 15 gün geçti aktif etsem kampanyalı fiyattan mı yansır diye.

Siz aktivasyonu yaptıktan sonra mesaj gelir 2 gün içinde 3 gün içinde hattınız açılacaktır vs. e-aktivasyon yapmadan o mesaj gelmez. Kurye size sim kartı teslim etse de hattınız şu gün taşınacaktır mesajı gelmez size siz edevletten aktivasyonu yapmadan.

Bu forumda ben hariç benden önce de bu yönde bilgilendirmeler çok yapıldı,bu konuda şüphe yok zaten. Sizin dediğiniz mağazadan başvuru yapıp simkartı alınca olur belki de diğer operatörlerin online taşıma sürecinde olabilir.Turkcell`de işleyiş aylardır bu şekilde. Bu sadece benim tecrübe ettiğim benim bildiğim işleyiş değil,konuya başka yazanlar da oldu.

Ben online numara taşıma ve aktivasyon işlemlerimin ekran görüntüsünü de alıp buraya bir bilgilendirme sunmuştum.

Ben de bu taktiiği,geç aktivasyon yapmayı bu forumdan öğrendim zaten,sonra kendim uyguladım.

Lütfen bir göz atın.

Paylaşım şu:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159704426

• KreWzzİN K kullanıcısına yanıt

Şu an uygun olan bunlar var. 7-15 yaş arası biri varsa onun bilgileriyle İlk Turkcellim kampanyaları var onlara katılmayı deneyebilirsiniz. Bunun dışında kapsama alanındaysanız Türk Telekom Dijital Tarifeleri mevcut ona da bakabilirsiniz.

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK
  • Better Call Berger kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz daha beklesem sizce daha uygun tarifeler yapar mı turkcell?
  • arkadaşlar şirket hattı olduğu için bireysel hattıma en düşük GB'lı (1-2gb olabilir) az dakikalı paket almak istiyorum.

uygulama 1gb, 1000Dk için en düşük 270TL diyor. daha dip fiyat var mı bu ayarda bi paket için.

• KreWzzİN K kullanıcısına yanıt

Hocam hiç belli olmaz yılbaşında bile yapabilir.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Şöyle bir paket var koşullarını bulamadım ama inceleyin isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Better Call Berger -- 1 Kasım 2024; 15:14:12 >
  • Better Call Berger kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam hiç belli olmaz gerçekten de.
  • Merhaba dün Altın 20 GB paketine başvurdum. Bugün sim kart geldi. Kaç gün içinde aktiflemem lazım. Olabildiğince geciktirmeye çalışıyorum çünkü şu an Türk Telekomda taahhütüm var 37 gün kaldı. Şu 7 günü bir şekilde geçirmem gerekiyor.

• Mutlu mega 70 bugün bitti, faturaliya geçiş 350 tl bol star 15 GB dışında paket yok doğru düzgün. Arayinca uygulamadakilerden farklı bir teklif yapıyorlar mi
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    benim de bitti TT faturasıza geçtim 3 ay alınabilen 25gb 115₺ kullanacağım yıl sonu veya yılbaşı indirimli faturalı furyası yine olacaktır diye bekliyorum şimdilik
  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt

Unut o paketi, ön başvuru deyip indirim li yapmıyorlar, o arada turkcell hattın olmuş oluyor

• tilsimonline kullanıcısına yanıt

Ben kampanya günü geçtikten sonra edevletten aktif ettim kampanyalı fiyattan tanımlandı. Buradaki çok kişi de bu yönde bilgi tecrübe paylaştı.

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Şu an sorun yok değilmi hos25 geçmede
  • alper_love kullanıcısına yanıt
    valla onu ben de merak ediyorum çünkü sim kartım başkasında pazartesi anca alacağım şu an kampanya sonlanmamış gözüküyor
  • 2 gündür e-sim adımında e-devlet onayı adımı çalışmıyor. Bayiye gidiyorum turkcell pasaj numarası veriyorlar, arıyorum 15 dk sonra ancak bağlanıyor, cevap olarak biliyoruz sorun var ara ara deneyin diye saçma salak bir cevapları var çözüme dair ne zaman ulaşılacağı bilgisi asla yok. Teknolojinin nimetlerini kullanayım dedim zorla tövbe ettirdiler e-sim olayına yani beceremiyorsanız ya da anında müdahele edebilecek bir ekibiniz yoksa girişmeyin değil mi Turkcell efendiler.

• Arkadaşlar ben böyle bir uygulama satın almadım. Google play de de yok böyle bir şey. Bütçe ve geçmiş de 79 liralık harcama gözüküyor. Ne olduğunu bilen var mı?
    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK
  • juzam1907 J kullanıcısına yanıt

Bankacılık üzerinden denediğine emin ol hocam

• TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

Turkcell 3 yılda 8 kat fiyat artışı, 45 TL yerine 350 TL aynı hak . hakkımız helal değildir ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandprix -- 2 Kasım 2024; 5:29:41 >

• ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    E devlet sayfası hiç açılmıyor hocam 2 gündür, o giriş seçenekleri falan gelmiyor bile yani :) İşleminizi gerçekleştiremiyoruz diyip kalıyor ekran
  • 
Sayfa: önceki 12381239124012411242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.