Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fatih407 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
25.031
Cevap
775
Favori
1.383.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 12371238123912401241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK bu gerçek mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt
    Sene başında böyleydi fiyatlar şimdilerde sanmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Eskidir muhtemelen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • serkaon S kullanıcısına yanıt
    Facebook da yeni paylaşılmış da o yüzden attım

• FaTeeH kullanıcısına yanıt
    Hocam koşulları sağlamama rağmen bu tarife bende online işlemlerde çıkmıyor. Acaba sadece müşteri hizmetlerinden mi geçilebiliyor yada önce faturalı tarifeye mi geçmek gerekiyor, siz nasıl yaptınız?

turkcell'in sır gibi sakladığı işte o paketler TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK 

• mevcut müşteri olarak 15-20gb için en makul paket sizce ne , hangi yolu izlemeli. 20gün kaldı taahhüt bitmesine şu an 20gb 167liradan kullanıyordum

Bu paketler varken ülkede 4g yoktu simgeden anlaşılacağı da üzere TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK 

• srdrvrl S kullanıcısına yanıt
    O benim kendi internetim 3G de 4g ye nazaran daha iyi çektiği için 3G de kullanıyorum.

• burcink kullanıcısına yanıt
    Örneğin 5 ay kullandınız 6 ay taahhüt kaldı ise tüketici kanunua göre kullandığınız 5 ay faturanızda yapılan indirim tutarını ceza olarak ödersiniz yani kullandığınız süre ile kalan süre karşılaştırılması yapılıp hangisini düşük ise onu ödersiniz

Türk Telekomu arayın taahhüt bilgilerini sorguladığınızda size ceza miktarını soyluyor

• gokhannexus G kullanıcısına yanıt
    Ama biz 3 gün kaldık sadece dün geçiş yaptık bakalım ne çıkarsa

• Kasım ayında zamanında 2 hattım icin 1000tl ye aldığım 1 yıllık mega paket bitiyor.
    6 aylık paket 2000tl ye paket gördüm ama aşırı pahalı oluyor, baska bir alternatif var mıdır acaba faturasız hat için

• crespo61 kullanıcısına yanıt

Yok, faturalıya geçsen de yok. Aynı durumdayız ayda 300-350 tl civarı vermek istemiyorum bakalım ne olacak

• crespo61 kullanıcısına yanıt

ben numaramı tt mobil taşıdım faturasız yıllık paket 2100 tl 100 gb internet 20,000 dk sms

• www.turkcell.com.tr
    Numaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!
    https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi?packagetype=postpaid&sort=default&card_group=sinirlisureli

490₺ 60gb paket aldım

• Kaladin. kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun, iyi yapmışsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün öğlen simkart aktivasyonu yaptırmıştım. Gece sms geldi. Cuma günü 03:47 de Turkcell e geçiş olacak. 2 günde geçiş tamamlanmış olacak.

• derya78 kullanıcısına yanıt

Onu gördüm hocam ama bir dah abu taşıma işleriyle uğraşamam diye mevcutta bir kampanya lazım bana

• o zaman paraya acımayacaksın fazla fazla ödeyecen

beni enayi yerine görüyor türkcell 1 gb bile 200 tl diyor 5 gb bile 300 tl fiyat veriyor

ama enayi değilim taşıdım numaramı alacam ayda 8,3 gb internet var 175 tl mis gibi

2 katı fiyat farkı değmez vermeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 31 Ekim 2024; 16:8:10 >
  • designr kullanıcısına yanıt
    Ben 15 gb 330 TL ye faturalı ya geçtim ama fiyat benim için hala pahallı turkcell e göre bu paket bu fiyata fırsat ve ucuz gözüküyormuş zaten tcell deydim bu pakete geçirdiler.

• 
Sayfa: önceki 12371238123912401241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.