TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1239. sayfa)
-
-
Sene başında böyleydi fiyatlar şimdilerde sanmam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskidir muhtemelen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Facebook da yeni paylaşılmış da o yüzden attım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam koşulları sağlamama rağmen bu tarife bende online işlemlerde çıkmıyor. Acaba sadece müşteri hizmetlerinden mi geçilebiliyor yada önce faturalı tarifeye mi geçmek gerekiyor, siz nasıl yaptınız?
turkcell'in sır gibi sakladığı işte o paketler
-
mevcut müşteri olarak 15-20gb için en makul paket sizce ne , hangi yolu izlemeli. 20gün kaldı taahhüt bitmesine şu an 20gb 167liradan kullanıyordum
-
Bu paketler varken ülkede 4g yoktu simgeden anlaşılacağı da üzere
-
O benim kendi internetim 3G de 4g ye nazaran daha iyi çektiği için 3G de kullanıyorum.
Örneğin 5 ay kullandınız 6 ay taahhüt kaldı ise tüketici kanunua göre kullandığınız 5 ay faturanızda yapılan indirim tutarını ceza olarak ödersiniz yani kullandığınız süre ile kalan süre karşılaştırılması yapılıp hangisini düşük ise onu ödersiniz
Türk Telekomu arayın taahhüt bilgilerini sorguladığınızda size ceza miktarını soyluyor
Ama biz 3 gün kaldık sadece dün geçiş yaptık bakalım ne çıkarsa
Kasım ayında zamanında 2 hattım icin 1000tl ye aldığım 1 yıllık mega paket bitiyor.
6 aylık paket 2000tl ye paket gördüm ama aşırı pahalı oluyor, baska bir alternatif var mıdır acaba faturasız hat için
Yok, faturalıya geçsen de yok. Aynı durumdayız ayda 300-350 tl civarı vermek istemiyorum bakalım ne olacak
-
ben numaramı tt mobil taşıdım faturasız yıllık paket 2100 tl 100 gb internet 20,000 dk sms
-
www.turkcell.com.trNumaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi?packagetype=postpaid&sort=default&card_group=sinirlisureli
490₺ 60gb paket aldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
hayırlı olsun, iyi yapmışsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün öğlen simkart aktivasyonu yaptırmıştım. Gece sms geldi. Cuma günü 03:47 de Turkcell e geçiş olacak. 2 günde geçiş tamamlanmış olacak.
-
Onu gördüm hocam ama bir dah abu taşıma işleriyle uğraşamam diye mevcutta bir kampanya lazım bana
-
o zaman paraya acımayacaksın fazla fazla ödeyecen
beni enayi yerine görüyor türkcell 1 gb bile 200 tl diyor 5 gb bile 300 tl fiyat veriyor
ama enayi değilim taşıdım numaramı alacam ayda 8,3 gb internet var 175 tl mis gibi
2 katı fiyat farkı değmez vermeye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 31 Ekim 2024; 16:8:10 > -
Ben 15 gb 330 TL ye faturalı ya geçtim ama fiyat benim için hala pahallı turkcell e göre bu paket bu fiyata fırsat ve ucuz gözüküyormuş zaten tcell deydim bu pakete geçirdiler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X