Türk Telekom daha mantıklı. Prime ayrıcalıkları işinizi görürse geçiş yapabilirsiniz. |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1238. sayfa)
-
-
O bayileri direkt şikayet edin hocam. Mobil imza desteklemiyor eğer mobil imzanız varsa bilginiz olsun onun dışında adım adım işlemleri tamamlıyorsunuz basit bir sistem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zaltun
Bugün Turkcell Altın festival 20 tarifesine numara taşıma başvurusu yaptım. Aktivasyon için mağazayı seçtim. Sistemde 5 gün içinde simkartı teslim alabilirsiniz diye yazıyor ve mail gönderildi. ama sms ile gönderilen bilgi farklı. Böyle bir sms gönderildiğine göre 31.10.2024 sonrası aktivasyonlar için bu fiyatlar geçerli olmayabilir.
Turkcell hattinizi magazalarimizdan 31 Ekim tarihine kadar teslim almaniz gerekmektedir. 31 Ekim tarihinden sonra magazadan teslimatli sectiginiz tarifeden yararlanamayacaksiniz. B002Bende biraz önce Turkcell bayisinden altın festival 20 paketi için aktivasyon yaptım ve sim kartı aldım. Başvuru yapıp 31.10.2024 den sonra aktivasyon yapmak isteyenler için Turkcell problem çıkaracak gibi. Önceki mesajımda sms ile uyarı yapıyor çünkü.
-
kaç günde açılır hocam yeni sim sence ?
-
Sen bayiden başvuru yapmışsın,online başvurularda süreç farklı.
-
ortalama 3 günde açılıyor. -
Başvuru tarihin baz alınır sorun olamz rahat ol -
Hayır bayiden başvuru yapmadım. Turkcell kampanya sitesinden kayıt oldum. Aktivasyon seçeneğinde kurye yerine mağaza seçtim. Bugün de simkartı teslim aldım. -
aktivasyon seçeneğini mağaza olarak seçtiğiniz için öyle bir mesaj gelmiş olabilir hocam.
-
Online başvuru yapıp simkartını kuryeden alacak olanlar aktivasyonu 10 gün bile sonra yapabilirler. Kafanız karışmasın. -
Online dan başvuru yaptım ve aradılar . Dediler ki 350 tl ye ek olarak ayda 10 tl de hizmet ücreti varmış. E birde 15 tl malum vergi. Toplam 375 ediyor. Tükcel 20+20 yi
440 veriyor. Ban mantıksız geldi. Siz ne dersiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock2010 -- 30 Ekim 2024; 14:55:0 > -
Tümüyle yanlış bilgilendirme ve yanlış bir mesaj. En son ne zaman taşıma yaptınız merak ettim. Sim kartı artık siz aktif etmiyorsunuz. Son 1 ay içinde 3 operatöre de taşıma yapmış biri olarak süreç konusunda bilgi vereyim. Şöyle ki;
Başvuruyu yapıyorsunuz.
Size başvurunuz alınmıştır ve taşıma işleminizin yapılacağı tarih ve saat tam olarak bilgilendirilecektir diye mesaj geliyor.
Bir kaç saat iiçinde ortalama 2 gün sonrasına, tam da belirtildiği gibi ''xx günün de xx saatinde'' hat taşıma işleminiz yapılacaktır mesajı geliyor.
O saate kadar eski sim kartınızı kullanabilir o an ve dakika geldiğinde ise yeni sim kartınız kullanıma açık olup eskisi kullanıma kapatılacaktır deniyor. Ve tam da verdiği saat ve dakika itibariyle taşıma takvime uygun olarak gerçekleşiyor. Eski sim kapanıyor, yenisi açılıyor ve sizin kontrolünüz dışında taşıma gerçekleşiyor.
Öyle sizin dediğiniz gibi yeni sim kart gelsin, bekleteyim, ben takmazsam aktif olmaz, ben takıp aktif edeyim gibi bir süreç asla yok.
Belli bir program dahilinde ve otomatik ilerliyor herşey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 30 Ekim 2024; 19:11:38 >
-
Turkcell numara taşımada esim çıkmadı seçeneklerde nerede yanlış yapıyorum? -
Sosyal medyayı çok kullanacaksanız Turkcell daha mantıklı.
-
Mobil uygulamaysa bende de çıkmıyordu. İnternet sitesinden deneyin.
-
Evet mobil uygulamada çıkmıyordu oradan devam ettim e devlet üzerinde 2 tane belge onayladım başka yapılacak bir şey var mı?
-
Pazar akşam sim kartı aldım salı gecesi açıldı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetgoxEvet mobil uygulamada çıkmıyordu oradan devam ettim e devlet üzerinde 2 tane belge onayladım başka yapılacak bir şey var mı?
Başka yapılacak bir şey yok hocam. Numara taşıma yaptıysanız iki operatör arasındaki işlemler tamamlanınca size hattın açılacağı saate dair sms vs. gelir
-
1 haftalık ceza değil muhtemelen 11 ay' ın cezasını ödersiniz.
-
Arkadaşlar numara taşıma için internet üzerinden başvuruyorum kişisel bilgileri girdikten sonra "iletmiş olduğunuz bilgiler bu işlemi yapmak için uygun değildir." Diye uyarı veriyor. Ne yapmak lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X