Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: maaart , maaart Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
25.034
Cevap
775
Favori
1.383.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 12341235123612371238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba babam Turkcell rahat tarifeye geçmiş faturalıya geçirmek istiyorum ama fiyatlar acayip yüksek ne yapabiliriz acaba?
  • atheriff A kullanıcısına yanıt

Şu an Altın Festival isimli bir kampanya mevcut. Git gel yaparak faydalanma şansınız var. Eğer evinizde çekiyorsa Türk Telekom dijital tarifeleri mevcut uygun gelirse ona da bakabilirsiniz. Onun dışında pek bir seçenek yok gibi duruyor.

• Aynı durumdayız, cayma öder miyiz 29 gün ve altında acaba? takip

• SychoMind kullanıcısına yanıt
    30 günün altına düşünce cayma çıkmaması lazım
  • Altın festival tarifesinin ayrıntılarında vergilendirmelere girince şöyle birşey çıktı karşıma. Bu ilk baştaki nedir? Gel git yapınca bu 400₺ yi ödemiyoruz demi? Ortadaki telsiz kullanımı hep ödedikte bi de sondaki var? Kısacası 20 gblık altın festival paketi vergilerle bir aylığı kaç tl ye geliyor??

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Her ay ekstra olarak 15 TL vergi ödüyorsunuz hocam. Ben bu pakete geçiş yaparken bu verginin her operatörde olduğunu söyledi bayideki arkadaş ama ne kadar doğrudur bilemiyorum.
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

Özel iletişim vergisi ve telsiz ruhsatname ücreti yeni hatlar için geçerli. Git gel yapınca sadece telsiz kullanım ücreti ödersiniz.

• Kısa bir Türk Telekom macerasından ve İstanbulun göbeğinde 10-15 mbit'leri gördükten sonra Turkcell'e dönüş yaptık 60 Gb'lık paketi ile. Evlerden ırak bir çekim kalitesi ve hızı. Neyse git gel yapıp kampanyadan faydalanmış olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 28 Ekim 2024; 21:29:57 >
  • Professor X kullanıcısına yanıt

Festival 60a mi geçtiniz?

Turktelekomda 41gun taahutum kaldı, ne zaman çıkabilirim Turkcell festival 60gb 490tl paketine gelebilirim bilginiz var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Freq5GHz

Festival 60a mi geçtiniz?

Turktelekomda 41gun taahutum kaldı, ne zaman çıkabilirim Turkcell festival 60gb 490tl paketine gelebilirim bilginiz var mi

Kampanyanın bitmesine 2 gün kalmış hocam. Forumda taahhüt bitimine 30 günden kısa süre kalmışsa cayma bedeli ödemiyorsunuz diyorlar ancak Türk Telekom MH ile görüşmeniz daha doğru olur.

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

• Better Call Berger kullanıcısına yanıt

Benim şansım zaten .... teşekkürler, buna benzer bişi çıkar yıl sonuna doğru inşallah

• gb si yuksek 50.60 gb gibi tt ve vodafone benzeri paketler var mi uygun fiyat
  • Pegasus J. Crawford kullanıcısına yanıt
    kasimda bundan daha iyi gelir mi beklemeye gerek varmi
  • Freq5GHz kullanıcısına yanıt

30 günün altına düşmeniz lazım hocam. Bitmesine de 2-3 gün kaldı. Bu kampanyayı kaçırıyorsunuz gibi lakin sonra başka bir kampanya çıkar illa ki.

• merhaba, altın festival paketleri Turkcell subelerinde var mi. yoksa basvuru online mi
    sim karti nerden aliyoruz o zaman.
  • piyalida P kullanıcısına yanıt

Online başvuru ile geçiş yapıyorsunuz. Sim kart kurye aracılığı ile geliyor diye biliyorum. Eğer telefonunuz e-sim desteğine sahipse kurye beklemeden geçiş yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Better Call Berger -- 29 Ekim 2024; 16:19:4 >
  • Kurye ile sim kartı teslim aldım .T Telekom taahhüt bitimine 10 gün var aktivasyonu yapsam sorun yaşarmıyım arkadaşlar cayma vs gibi .

• vorb V kullanıcısına yanıt
    kaç günde geliyor kurye acaba
  • 3 gün de teslim edildi.

• Turkcell kampanyası bayilerde de var ve geçiyor. Dün kendim bayide yaptım. Cama dahi yazmışlardı..

@Better Call Berger @piyalida

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 29 Ekim 2024; 16:51:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12341235123612371238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.