Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: XaleriaN , Hyper Panther Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 24 Misafir (6 Mobil) - 20 Masaüstü6 Mobil
5 sn
25.040
Cevap
776
Favori
1.383.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
22. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 12331234123512361237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkisi birlikte sunuluyor, tercihinize göre. E sim seçerseniz 5 GB daha veriyor görünüyor ancak tek seferlik sanırım

www.turkcell.com.tr
    Numaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!
    https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi?packagetype=postpaid&sort=default&card_group=sinirlisureli

• Mevcut Turkcell kullanıyorum 20gb 250tl Tahuut bitiyor yeni teklif 20gb 420 tl var mı daha uygun bi geçiş Vodafone yada turkcel de
  • bios25 kullanıcısına yanıt
    Başvuru esnasında karşınıza çıkıyor ister mağazadan ister kurye ile tercih size kalmış
  • iyo kullanıcısına yanıt

Git gel yaparak Altın Festival 20 GB tarifesine geçebilirsiniz. Yeni teklif baya uçuk olmuş.

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

Sadece Online ibaresi gördüm tarife detaylarında yani online olarak yapmak gerekir. Eğer telefonunuz e-sim desteğine sahipse en fazla 1 saat içinde hattınız aktif olur.

• Better Call Berger kullanıcısına yanıt

Git gel yaparsak sim kart bloke olurmu

Bankalarla sim kart bloke ile uğraşıyormuyuz diye sormuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bradenburg -- 27 Ekim 2024; 14:7:15 >
  • FaTeeH kullanıcısına yanıt

Hattınız web üzerinden faturalı hatta geçiş işlemine uygun değildir. İşleminizi Turkcell İletişim Merkezleri’nden son iki aydan birine ait sabit fatura örneğinizle yapabilir veya 532’yi arayabilirsiniz. (DPE)

Turk Telekom'dan Turkcell Faturasız'a geçtim ancak online işlemlerde geçmek isterken bu hatayı alıyorum.

Taşıma e sim olarak yapılsada 3-4 güne aktif olur normal fizksel sim karttak prosedür geçerli
    Bende 20gb 175₺ idi 420 yl diolar artık. Bakalım yarın bime geçiş işlemim tamamlanacakmış gelen sms’e göre. Aktif olur olmaz hemen başvurayım. Az bi süresi kaldı kampanyanın
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt

Sim kart seri nosu değiştiği için bloke olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

Git gel yaparsak sim kart bloke olurmu

Bankalarla sim kart bloke ile uğraşıyormuyuz diye sormuştum

Evet bloke olur ama uygulama telefondan silinmezse sıkıntı çıkarmıyor sanırım

• alper_love kullanıcısına yanıt

Ben yeni hat alımı yapmıştım o yüzden hızlı aktif oldu öyleyse.

• Ceteris Paribus kullanıcısına yanıt
    Numara taşımayla olmuyor sanırım bu tarife. Sadece mevcutta 90 gündür faturasız olanlar için geçerli. Şartlarında yazıyor.
    Yeni hatta doğru numara taşımada 3-4 güm taşıma süresi
    Farkli operetore gecip hemen geri gelebiliyormuyuz?
  • mehmetmt kullanıcısına yanıt
    Numara taşımada evet
  • FaTeeH kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz hangi tarife

• Turktelekomluyum, 41 gün gösteriyor taahhüt bitimi, 29 gün kala turkcele geçebilir miyim? Cayma yer mi? Yoksa son gün mü degistirebiliyorum?

Festival 20 40 60 tarifeleri çarptı gözüme, fahiş fiyatlar arasında cazip geldi doğru mu dusunuyorum? 490tl Turkcell 60gb iyi gibi geldi gözüme?
  • 
Sayfa: önceki 12331234123512361237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.