|
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1235. sayfa)
-
-
Mevcut Turkcell kullanıyorum 20gb 250tl Tahuut bitiyor yeni teklif 20gb 420 tl var mı daha uygun bi geçiş Vodafone yada turkcel de -
Başvuru esnasında karşınıza çıkıyor ister mağazadan ister kurye ile tercih size kalmış -
Git gel yaparak Altın Festival 20 GB tarifesine geçebilirsiniz. Yeni teklif baya uçuk olmuş.
-
Sadece Online ibaresi gördüm tarife detaylarında yani online olarak yapmak gerekir. Eğer telefonunuz e-sim desteğine sahipse en fazla 1 saat içinde hattınız aktif olur.
-
Git gel yaparsak sim kart bloke olurmu
Bankalarla sim kart bloke ile uğraşıyormuyuz diye sormuştum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bradenburg -- 27 Ekim 2024; 14:7:15 > -
Hattınız web üzerinden faturalı hatta geçiş işlemine uygun değildir. İşleminizi Turkcell İletişim Merkezleri’nden son iki aydan birine ait sabit fatura örneğinizle yapabilir veya 532’yi arayabilirsiniz. (DPE)
Turk Telekom'dan Turkcell Faturasız'a geçtim ancak online işlemlerde geçmek isterken bu hatayı alıyorum.
-
Taşıma e sim olarak yapılsada 3-4 güne aktif olur normal fizksel sim karttak prosedür geçerli -
Bende 20gb 175₺ idi 420 yl diolar artık. Bakalım yarın bime geçiş işlemim tamamlanacakmış gelen sms’e göre. Aktif olur olmaz hemen başvurayım. Az bi süresi kaldı kampanyanın -
Sim kart seri nosu değiştiği için bloke olur.
-
Altın Festival adında paketler gelmiş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bradenburgGit gel yaparsak sim kart bloke olurmu
Bankalarla sim kart bloke ile uğraşıyormuyuz diye sormuştum
Evet bloke olur ama uygulama telefondan silinmezse sıkıntı çıkarmıyor sanırım
-
Ben yeni hat alımı yapmıştım o yüzden hızlı aktif oldu öyleyse.
-
Numara taşımayla olmuyor sanırım bu tarife. Sadece mevcutta 90 gündür faturasız olanlar için geçerli. Şartlarında yazıyor. -
Yeni hatta doğru numara taşımada 3-4 güm taşıma süresi -
Farkli operetore gecip hemen geri gelebiliyormuyuz? -
Numara taşımada evet -
Bahsettiğiniz hangi tarife -
www.turkcell.com.trTurkcell Prestij Fırsat 1 GBhttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri/prestij-firsat-1-gb?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
-
Turktelekomluyum, 41 gün gösteriyor taahhüt bitimi, 29 gün kala turkcele geçebilir miyim? Cayma yer mi? Yoksa son gün mü degistirebiliyorum?
Festival 20 40 60 tarifeleri çarptı gözüme, fahiş fiyatlar arasında cazip geldi doğru mu dusunuyorum? 490tl Turkcell 60gb iyi gibi geldi gözüme?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X