telekoma gitgel yapsak bankalarda vs simbloke oluyor mu yine? |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1233. sayfa)
-
-
cihaz tanımlamasını kaldırmadığınız veya sms gelmesi gereken banka vs uygulamalarını silmediğiniz müddetçe sim blokesi pasif kalıyor. uygulamaları sildiğiniz ve cihaz tanımlayı telefonunuzdan iptal ettiğiniz zaman sim blokesi aktif hale geliyor.
-
nasıl bir tarife hocam o, link veya detay var mı?
-
3d sms'de her türlü bloke oluyor ama. Benim merak ettiğim gitgel yapınca yine operatör degistirmis sayılıyor muyuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
turkcell sayfasından bile kaldırmış hocam bunu o yüzden link veremiyorum. park tarife içeriği ve ücreti olmayan bir tarife. rahat tarifeyi boş kullanmak gibi ama rahatın kısıtlamaları yok, mobil ödeme yapabiliyorum mesela.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her türlü sim kart değişiminde oluyor hocam, artık bir çok uygulamada bankamatike gitmeden bloke kaldırılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 25 Ekim 2024; 14:56:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım hocam teşekkürler
-
Taşıma yapıp e devlet doğrulamasanı yapamayan hata alan var mı benim gibi?
Turkcell faturalıdan faturasız a geçtim. En uygun faturasız mantıklı paket önerisi tavsiye edecek olan var mı acaba?
Tam ben yazacaktım sen yazdın hocam, bende bugün faturasiza geçtim, 20 GB olan mantıklı faturasız tarife önerisi lütfen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turkcell in faturasız tarifeleri gereksiz pahalı hocam. Paket ozellikleri de saçma zaten. Yani adamlar bize faturasız gelmeyin diyorlar açıkça.
Edevlette elektronik imza varsa direkt yapilabiliyor. Ben basvurumu iptal ettirdim. Sonra subeden yaptim. Orada elektronik imzayi aktif ettik. Gecis icin tarih bekliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
edevlet üzerinden numara taşıma yapmak için e-imza mı lazım ?
hocam bu ne salak tarife ??
https://www.enuygun.com/gsm/turkcell/park-tarifesi-faturali-taahhutsuz/
son 3 ayda çağrı merkezini 3 ten fazla arayarak çağrı kesilme şikayetinde bulunan ve ücretsiz verilen dakikalarının kullanım oranı %20’nin altında olan aboneler
bunun gibi birkaç şart daha ...
hakikaten bu ne ya ben geçerken böyle şartlar yoktu sanki.
Edevlet üzerinden aktivasyon ile hat taşıma başvurusu farklı şeyler mi bilmiyorum.
Ben Turkcell'e online hat taşıma başvurularımda edevletten aktivasyon yaparken e-imza hiç kullanmadım. Telefonun kamerasıyla kimlik resmi önlü arkalı çekiliyor yükleniyor. Edevlette Haberleşme menüsünden operatör isimi seçiliyor. Başvuru sözleşmeleri onaylanıyor.
İlginçtir,edevlete internet bankacılığı üzerinden girilmezse işlem olmuyor hata veriyor yada bekliyor.
merhabalar
turkcell'de faturalı hattan turkcell rahat'a geçince de yeni geçiş gibi algılanıyor mu yoksa mevcut abonelik paketlerinden mi faydalanabiliyoruz?
-
Her isteyen geçemesin diye konan saçma şartlar, bir Turkcell klasiği de denebilir. Bazı superonline tarifelerine de şöyle saçma şartlar koyuyorlar eğer sen geçmek istiyorum dersen o şartlar yüzünden geçirmiyorlar ama kendileri sana önerirse tamam diyip geçiyorsun garip işler...
ha ben yanlış anlamışım o zaman, edevlet üzerinden online numara taşıyıp sim kart da kargoyla geliyor sanıyordum.
rahatı önermiyorum 2 sene kullandım her 2 ay yada ayda paketlere zam yapıyorlar. tcell faturasız dada felaket uçuk fiyatlara paket satışı yapıyorlar. Uygun bir paket yapıp önce faturasız sonra faturalı yapabilirsin yada başka operatöre git gel şeklinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X