Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.202
Cevap
781
Favori
1.397.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
211 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
59. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 12571258125912601261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gidip gelme için faturasız tt geçtim.iki operatöre gittim. Bir 90 gün kalmazsan 1035 ceza ödersin dedi. Diğwri 3 ay kalmazsa hattını kapatırım dwdi.malum biliyorsunuz bura muz c. Hattımı taşıdım.4 gün sonra tetrar türkcele gelecem.bu dediklerini yapma ihtimali var mı.
  • mesut727272 M kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bir şey

Ona ne oluyormuş ki? Anlamıyorum bu milleti hiç..

He he deseydiniz sizde btk ya şikayet yazın 2 bayiyi de

faturasıza taşındığın sürece cezai bedel ödemezsiniz

• ukayl06 kullanıcısına yanıt
    15 gb 350 ,30 gb 450 ,50 gb 550 tl
  • n201 kullanıcısına yanıt

Daha uygun kampanya gelir mi acaba _? Çift sim kullanıyorum güncel kampanyalardan yararlanmak için git gel yapsam tek sim e düşeceğim _?

• arkadaşlar hattımı turkcell e taşıdım.gold 60 gb sanırım tarifenin adı 21.11.2024 saat 22:41 de yeni hattınızı takabilirsini dendi fakat hattım çekmiyor.turkcell btk ya suç atıyor btk turkcell e valla sinir oldum.24 saati bulabilirmiş.ama bana söylemediler böle bi şeyi.

• iSo-9001 kullanıcısına yanıt

hiçbişey yapmadan telefonunuzdan hattınızı çıkardığınızdada bankalar sim bloke koyuyormuş yaşayan var mı

• mavikıs M kullanıcısına yanıt
    Hadi ya kötüymüş ozaman 7-8 banka var çok yorar bloke kaldırtmak
  • Bende hattımı tt den turkcell 60gb tarifesine taşıyacağım. Bu 200₺ pasaj kodu için illa kargo+e devlet kombinasyonu ile mi almak gerekli. Bir de hat hemen kargo ile yollanıyor mu acaba kaç sürüyor tecrübe eden varsa yardımcı olur sevinirim

ben taşıyalı 5 gün oldu. böyle bir durumla karşılaşmadım.

Bu isi bankalar cozmus. Cok sayida bankanin blokesini kaldirtmak yarim saat surmedi. Hepsini yeni kimlik veya kart bilgileri ile kaldirabiliyorsunuz sorun yok eskisi gibi. Ziraat Akbank Vakifbank Garanti Yapi Kredi Is bankasi Finansbank Enpara Nays Papara Pokus Tosla hepsini kaldirabildim sikintisiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepeer39 -- 22 Kasım 2024; 13:42:19 >
  • Selamlar turkcell tarifelwr varmı veya bölgesel olarak mı bakmak lazım. Telekom kullanıyordum bugün bitti.
  • crepeer39 C kullanıcısına yanıt
    hocam nays uygulamasını kaldırıp yükleyince bloke uyarısı verdi ve kimlik kartı ile kaldırdım ama bimparaya yüklemede hala sim bloke uyarısı veriyor başka kolay yolu var mı
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Bimpara nedir bilmiyorum
  • crepeer39 C kullanıcısına yanıt
    bimpara şok cüzdan gibi
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Hic kullanmadim. Fikrim yok.
  • Benim de yarın taahhüt bitiyor Turkcellde. 21 GB, 1000 dk, 250 SMS şu an 235 TL civarı ödüyorum faturalı. 532 aradı ama açınca ses vermedi. Mobil uygulamada, hemen hemen aynı (1 GB eksik sadece) 370 TL bir öneri var. Fiyat nasıl size göre? Git gel falan yapsak 310 liraya bir paket var eğer bitmediyse ama 60 lira için uğraşmaya değer mi sizce?

Önereceğiniz bir tarife var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmikdalga -- 22 Kasım 2024; 16:47:5 >
  • kozmikdalga K kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, 20 gb paketin adı ne görünüyor uygulamada? ben tercih edebilirim bende çıkarsa. Maalesef bu iyi rakam görünüyor bana sunulan tekliflere göre...

• kozmikdalga K kullanıcısına yanıt

hesap aslında 60 TL değil toplamda 12 ay x 60 TL = 720 TL ve neredeyse 2,5 aylık faturaya denk geliyor(310 TL üzerinden yapıyorum). Diğer yandan da git-gel yapmadan 320 TL üzerindeki bir tarifeye taahhüt verirsen ki örnek verdiğimiz bu kıstası sağlıyor; faturanda 3 x 50 TL = 150 TL indirim sağladığı için az önceki 720'lik avantaj 570'e iniyor.

Hala 2 aylık faturaya denk geliyor ama Turkcell "Ulan git gel yapmaya değmez 500 TL, neye vermiyoruz ki" düşüncesine oynuyor ve çoğunlukla bu parayı müşterisinden "alıyor".

• 
Sayfa: önceki 12571258125912601261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.