|
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1257. sayfa)
-
-
şu tarifeyi deneyip alabilen var mı?
https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/bana-uygun-paketler/surpriz-ekstra-8-gb
-
Ben geçtim olmuyor bit sıkıntı hocam -
Size 280 tl diye sunulan 10gb bana 370tl sunuluyor. Bugün bakınca 5gb 320tl eklemişler, 12gb 180tl tarifeye %25 indirimle 145ödüyordum. Anlaşılan Turkcel taşı numaranı diyor Vodafone geçeceğim sanırm.
-
10gb 250tl çıkıyordu 280 yapmışlar.
100mb 1500dk var 220tl ye birde
4gün kaldı taahüt bitmesine. taahütsüz fiyatı nerden görebiliriz ?
-
Altın festivalden yararlandınız değil mi hocam? -
Turkcell e esim olarak taşıma nasıl yapılıyor online? Uygulamadan yapmak istedim sadece fiziksel sim çıkıyor. -
Gerçekten bunu yapabilen var mı?
Bilgi verirseniz seviniriz arkadaşlar -
Bende seninle aynı durumdayım hatta taahhüt süremiz bile aynı..Gün yaklaştıkça düşer diye bekledik 250 tlik paket 280 olmuş..Bekliyoruz böyle
-
tahattüt bitti turk telekoma gittim hemen turkcel altın 40 gb aldım yarın açılacak paycell kullandığım için turkcellden başka kullanmıyorum .paycelin para iadesi ve faturaya yansıtma gibi çok kampanyası ve faydası oluyor bana tavsiye ederim.
-
Bütün operatörler kantarın topuzunu iyice kaçırdı artık. Önceden turkcelin karşısında ttelekom ve vodafonun çok uygun teklifleri olurdu ama bu yıl sanki anlaşmış gibi sundukları tekliflerin fiyat olarak birbirine çok yakın. Olan tüketiciye oluyor. Bu kadar fahiş fiyatlara dur diyecek bi devletin kulu yok...
-
Git gel yapınca bankaların sim blokesi oluyor dmi gene -
Devleti arkalarina almadan bu ise cesaret edemezler zaten. Demek ki kapali kapilar ardinda birtakim sozler verilmis.
-
köprü,otoyol,havalimanı hastane... neye garanti veriyorlarsa bence bu 3 operatöre de aynı tarifeyi uyguluyorlar. yoksa rekabetin olmadığı fiyatların birbirine yakın hatta çekim gücü iyi olan operatörden bile dengesiz fazla fiyatlandırma yapıldığı yerde başka bir anlam veremiyorum bu olaylara. sadece müşteriye garanti vermiyorlar, sürekli zam vergi zam vergi çark bu.
-
Türk telekom taahhüt üm 25 ocak ta bitiyor ne zaman başka bir operatör e başvuru yaparsam cayma bedeli yansımaz -
taahütsüz fiyatı 270tl miş zaten .taahütsüz devam ederiz 1 ay daha
-
Benim taahhüt bitti 15 gb 175 TL ödüyordum baktım 360 TL yapmışlar taahhütsüz fiyatı. 20 gb 370 TL ayrıca teklif var onu kabul edip bir yıl daha uzatacağım. -
faturasız geçişte teklif yapıyor mu turkcell
-
Merhaba hocam, detay kısmında "BİMcell faturasız tarifelerinden birine yeni hat tesisi yoluyla gelen müşteriler faydalanabilecektir." yazıyor. Bimcell'e başka operatörden numara taşıyınca da bu ücretsiz 9 gb paketinden faydalanabiliyor muyuz yoksa sadece sıfır bimcell hat alımında mı geçerli?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X