Bilemem, bunu bi turkcell mağazasına sorun... Ben ilk kez devam ettiğim aynı operatörde verdiğim taahhütten 3 gün sonrası başka bi operatöre geçiş yaptım. 30 gün içinde cayma hakkım bulunduğunu ve sorun olmayacağını söyleyen ttelekom mağaza çalışanının sözüne güvenerek yaptım. Tüm operatörlerin sayfalar dolusu sözleşmelerinden zaten okusak ta bişi anlayamıyoruz ki. Bazen birileri özetle yapabilirsin, geçebilirsin...şeklinde açıklayıveriyor. Bu arada geçişin tamamlanması için sms geldi.18/11/2024 15:40 da ttelekoma geçiş gerçekleşecek. İleride turkcelden nasıl bi fatura çıkarılacağını/çıkarıldığını buraya yazarım. |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1255. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Örneklerler açıklayıcı cevabınız için teşekkürler. Acil durumlar için hattın aramaya ve aranmaya açık kalması lazım. Bu durumda 3 ayda 1 tl yükleyip TKÜ ödemem yeterli olacaktır sanırım.
-
aynısı telekomda fenercellde 20+5 gb 1000 dk 250 sms grup içi bedava konuşma +sms 96 tlden annem yenilemiştik +tkü tabiki var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Böyle başa böyle tarak...
Devletin iki eli vatandaşın cebinde olunca operatörler bizim neyimiz eksik kolumuzla dalarız modunda hepsi.
Kaçışımız yok.
Turkcelden ttelekoma geçiş bugün oldu. Gelen sms lerde fatura kesiminin her ayın 27.günü olacağı bilgisi geldi.. mh ni aradım neyin nesi diye evet ttelekomdada yeni geçenlerin fatura dönemi her ayın 27 siymiş. Yani kasımın 24-25-26 sında geçiş yapanlara birkaç gün sonra ilk fatura çıkacak ve 12 fatura döneminin ilki bu olup, 12.fatura ekim 2025 de dolmuş olacak yani bir yıllık taahhütler yalan, 11 ay...
Gelelim ücret konusuna... Ttelekom bayi çalışanının bana söylediği rakam 235 tl değil 335 tl imiş bunu da mh den öğrendim. Yarın ttelekom mağazasına gidip görüşeceğim. Çünkü oaket fiyatını 235 tl olduğunu duyunca özellikle 235 tl mi diye de sormuştum evet 235 tl. Bu paketi broşürde göremediğimi de sorduğumda bunun bayilerden yapıldığını o listede olmadığını söylemişti....
Valla ne dümenler dönüyo bilemiyom ama yalanla dolanla müşteri kapma peşindeler mi bu çalışanlar bilmiyorum. Fena kızgınım ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Turkcelli arayıp faturasız a geçmek istediğimizi söylediğimizde bı tık uygun tarife veriyorlar mı acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Online Uygulamada ne çıkıyorsa onu söyledilrdi bana hocam.
-
Hocam size sorduktan sonra girip güzel bir paket ile karşılaştım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
15 gb (5 gb sosyal medya olmayan hali) bana 360 çıkıyorken (son 1 senedir 170) sorunuzun cevabı benim için "Şamda Kayısı" :)
-
-
sürpriz ekstra 40 ile sürpriz ekstra 70 arasında kaldım ben de. mevcuttua sürpriz ekstra 40 kullandım bu yıl ve yetti hep. ama diğeri de cazip bir paket. birazdan bitiyor benim de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
siz söyleyince baktım, bana da sürpriz 20 gb çıkmış 340 TL'ye. ilk 3 ay 290'a geliyor. Sürpriz yumurta gibi. Bende sürpriz plus 40 yok listemde.
-
15+5 bana da çıktı biraz önce. kabul ettim.
-
-
Bende 15+5i 260 TL ye kabul ettim.
Özellikle son güne kadar vermediler.
Altlarda 20 gb olan halen 340 idi.
Şahsen bana 260 tl teklif olanı gelse kabul ederdim
-
Eskiden buralar dutluktu. Dalından alır yerdik. Şimdilerde AVM yapılmış,ne istersen parasıyla.
Şuanki piyasada Turkcellde 60 GB 490 TL fırsat gibi.
Alternatifi,50 - 100 TL fazla verip Turk Telekomda 30 GB + Sınırsız Sosyal medya, 50 GB + Sınırsız Sosyal medyalı tarifeler. Orda da arada sosyal medya kullanımı ana paketten harcıyor ana paket 2 haftada bitiyor şikayetleri var ama ben aynı fiyat olsa Turk Telekom 40 GB + Sınırsız Sosyal medyayı tercih ederim. Şuan 60 GB Turkcell ve Turk Telekım 40 GB Sınırsız Sosyal Medya paketlerini aynı anda kullanan bir data canavarı olarak ara sıra kıtadan harcasa da Turk Telekom 40 GB + Sınırsız Sosyal Medya içeriği Turkcell 60 GB`a göre toplamda daha fazla internet kullanmayı sağlıyor ayda en az 40 GB Youtube,X ve Instagram kullanırım diyenler için. Aynı kullanımı Turkcell 60 GB hattımda yapsam 60 GB 15 gün dayanmaz.
Turk Telekom sınırsız sosyal medyalı tarifeleri google`a yazıp inceleyin derim..
Şimdi burada ben yazsam,yarın değişebilir. Önceki yıllar gibi değil,tsrifeler ve fiyatlar uzun süre aynı kalmıyor,sık sık değişiklik oluyor. Artık tarife yada paket önermekten çekiniyoruz bugün yazdığım yarın değişir diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X