< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 19 Kasım 2024; 7:11:43 > |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1256. sayfa)
-
-
-
Turk telekoma geçeceğim en azından 20gb paket 330 tl orada -
20 gb 370 geldi bana dün. şimdiye kadar 420 idi 20 gb. bakalım birkaç gün daha beklemeye devam son 5 gün. olmadı bimden gelgit yapacağız 30 kasıma kadar yetişir diye düşünüyorum kasım kampanyasına katılırım.
-
şimdiden geçiş işlemlerine başlarsanız daha iyi olur -
rahat kullanan birine faturalı teklifler gelmesi için yapılacak bir şey var mı -
Pttcell de turktelekom 20 gb 286 tl üstelik 3 ay 40 gb oluyor hediyesiyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoral -- 19 Kasım 2024; 13:20:47 > -
Bimcell 2 gün sonra kendi operatörüne geçiriyor. Sıkıntı olmaz.
-
Dün Bimcell e başvurdum bayiden, yarın sabah 6 gibi geçiş tamamlanacakmış, yarın direkt 60 gb 480 tl lik turkcell paketine geçiş yapacağım.Tek sıkıntı bankaları dolaşmam gerekecek telefonla da aktivasyon yapmıyorlar illa şubeye gitmek gerekiyor.Fikir veren arkadaşlara çok teşekkürler.
-
sim kart değişikliği yüzünden mi bankalara gitmek gerekiyor
-
Bimcell'e geçip hemen çıkıp türkcell'e geçmekte sıkıntı olmuyor mu ?
-
Aslında hepsinde bankaya gitmek gerekmiyor. Eğer çipli banka/ kredi kartinız varsa ATM den yapabilirsiniz -
Dün 360 TL görünen mega 15+Gb +1000 bugün 450’ye çıkartılmış. Son günlere doğru indirim olur derken bindirim yapmış Turkcell. Bir sene önce 90 TL’den 170’e şimdi de 450’ye çıkarmaya çalıştığın tarife de kıytırık miktarda internet ve konuşmaya sahipken bu algoritma da iyice düdüklemeye yönelmiş müşteriyi kaybetmemeye değil -
Banka kartı yada kredi kartı ile ATM'den Sim Bloke kaldırılıyor. ATM'den girince bazı bankalarda Diğer İşlemler menüsünde bazısında Bilgi Güncelleme menüsünde,bazısında Ana Menü'de yer alıyor. Bazı bankalarda Sim Bloke Kaldırma diye geçiyor,bazılarında Operatör Değişikliği Bildirme olarak geçiyor.
Banka uygulamasını hattını taşımadan yükleyip kurarsanız giriş yapar ve cihazı uygulamaya tanımlarsanız operatör değişikliği olsa bile uygulamaya giriş oluyor.
2 adımlı doğrulama gereken işlemlerde yada girişlerde numaranıza bankadan SMS geleceği için 2 adımlı doğrulama gerektiren girişleri yada işlemleri yapamazsınız..
Cihazı zaten uygulamaya önceden tanıtıp giriş yaptığınızda 2 adımlı doğrulama olmadan sadece şifrenizle girişi kabul ettiği için SMS istemediği için önceden kurulan uygulamaya girişte sim bloke etki etmez girişi engellemez. Yine de en kısa sürede sim blokeyi kaldırmak iyidir. Bazen uygulama,şüpheli durum diyerek telefona göndereceği kodu istiyor. SMS gelmezse kodu alamıyorsunuz,uygulamaya da giremiyorsunuz bu durumda.
Özetle, sim bloke olsa bile banka yada kredi kartı uygulamalasını önceden yüklüyse ve daha önce giriş yapıp cihazınızı tanımladıysanız sim bloke varken sizi bir süre idare eder.
Bu akşamki dersimiz hat taşıyınca sim bloke meselesinin sonuna geldik. Herkese zihin açıklığı diliyorum. Zira bu bilgi artık sık sık lazım oluyor.
-
-
Malesef hocam.Şimdiye kadar hep bankaya gitmem gerektiği söylendi ve gittim.
-
6 banka hesabım var hiçbirinde bankaya gitmem gerekmedi. Çağrı merkezi, uygulama bloke kaldırma vs ile halloluyor normalde. -
Git gel hat taşı sim bloke uğraş istemiyorum artık bu sene.Turkcelin teklifini kabul edeceğim. 20Gb+20Gb sosyal medya sürpriz extra 40 gb 440 tl devam kararı aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 19 Kasım 2024; 21:41:35 > -
Benimde taahütün son günü dün 20 gb 340 TL teklif vardı daha iyisi gelir dedik 370 TL oldu :)
-
benimde son gunmus muhtemelen gecen sene ayni kampanyadan yararlanmistik.aylik 165 tl gibi bitseydi suan ayni paket taahutlu 3070tl aylik ise 380 tl.
dun yanlis hatirlamiyorsam 220 tlye 15 gb paket gormustum aylik cok pahaliydi bugun ise aylik ile yillik paketlere neredeyse ayni son gun oldugu icin muhtemelen 1 aylik kullanip oyle baska yere gecmek mantikli olacaktir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X