|
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1292. sayfa)
-
-
Yetişir hocam
-
19unda bile başvurulsa turkcele oluyormuş çünkü geçiş esnasında paket seçiliyormuş. Çalışan böyle söyledi en geç 19unda turkcele taşıma için gel dedi
-
Eyvallah hocam -
bende benzer durumdayim,bu bahsettiginiz durum oluyorsa şayet sistem acigi olur şayet denemis yada deneyecek kisi varsa bizi de aydiinlatirsa cok iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01halil -- 14 Aralık 2024; 22:13:52 > -
Gidişat bilgilendirmesi : 16/12/2024 tarihinde saat 03:30 de,xxxxxx nolu hattinizin BİMCELL numara tasima islemi tamamlanacaktir.Bu tarih ve saat itibariyla BIMcell sim kartinizi kullanabilirsiniz. Kolay gelsin dostlar 🧿quote:
Orijinalden alıntı: lider06
Evet dostlar az önce 2 hat ile bimcell e geçtim saat 14 Aralık 2024 Cumartesi saat 18:42 ve bakalım sonuç nasıl gidecek hayırlısı olsun hepimize -
Benimde yarın sabah 7:40 geçiş olup aktif olacak Bimcell. Tekrar Turkcelle geçiş talebi vericez ama 3 gün sürecek geçiş. Bu 3 gün bimcellde internet nasıl yaparız onu düşünüyorum. -
Bimcell açılınca 4551'e BIMCELL BONUS yazıp gönderiyorsunuz. Sonrasında yine 4551'e KAYIT BIMCELL BONUS yazıp gönderiyorsunuz 1 ay geçerli 500 dk 9 gb veriyor ücretsiz. -
Merhaba Geçiş oldumu? Neler yaptınız? Bimcell mesaj atıp hakları aldıkız mı? Teşekkürler -
Arkadaşlar en hızlı şekilde hangisinde geçiş olur? Turkcelle git gel yapacağım, BİMcell mi turktelekom mu? Anca yarın sabah başvurabilirim. 19una kadar açılır mı hat acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 15 Aralık 2024; 18:11:43 > -
-
Hatta para ödedin mi hocam? Kaç günde geçiş oldu
-
Para ödemedim hocam bedava 1,5 günde bimcele geçiyor benim bu gece 03 de geçişim olacak yarın sabah da türcell e geçiş yapacağım elinizi çabuk tutun geçmek için -
Hayır, önceki taahhütten kalan 6 ay hesaplanıyor. Önceki taahhütün bitmesine 6 ay kala hiç taahhut bozmadan başka tarifeye geçtiniz diyelim,1 ay da yeni taahhütte doldurdunuz ve hattınızı taşıdınız diyelim. 6 ay - 1 ay = 5 aylık cayma bedeli çıkar.Bütün operatörlerde bu uygulanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 15 Aralık 2024; 19:32:50 > -
Dostlar bayiden mi geçeyim yoksa uygulamadan mı ne tavsiye edersiniz teşekkürler -
Cok fazla kullanmadığım bir turkcell hattım var. Mobil veri ve sms hiç kullanmıyorum. Dakika olarak da aylık max. 100 dakika falan kullanıyorum. Faturasız hat olarak en ucuz alternatif nedir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim dostlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X