Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alenes Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.907
Cevap
826
Favori
1.532.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 13341335133613371338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam kafam çok karıştı o yüzden çok kararsız kaldım bayiye gidiyorum çok yüksek fiyat veriyorlar faturasızda o yüzden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bir şey danışacam.... Eşimin hattını hem üzerime alıcam hem de farklı operatöre geçip tekrar Turkcell e geçeceğim.. Ancak kafamda şu soru işareti oluştu.. Hattı başka operatöre taşıdım veya taşımadan üzerime geçirdiğimde başka operatöre geçme durumu ile ilgili olarak bekleme süresi oluyor mu... Malum yeni hat alınca 3 ay bekleme süresi vs oluyor bunda da aynı durum geçerli olur mu

• Hocam benim taahhüt 1 hafta sonra bitiyor Mega 85GB almayi düşünüyordum ama sizin dediğiniz mantıklı geldi bu dediğinizi nasıl yapabilirim numara taşıdiktan sonra geri hemen Turkcelle dönebiliyor muyuz? Belli süre var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekleme süresi vs yok arkadaşlar.

Ben genç Türkcell kullanıyorum, taahhüt bitti çarşamba günü, pazar akşam vodafone a geçiş için başvuru yaptım, Çarşamba 16:30 da vodafone aktif oldu. 16:45 de geri türkcele geçiş başvurusu yaptım. Cuma 12:00 da Türkcell aktif olacak.

• Numara taşıma hakkında git gel yapmak en ucuz ve en hızlı nasıl olur?

Online işlemlerle edevlet üzerinden yapıp, aktivasyonu kendim yapacağım ama illa bi tarife seçtiriyor. 

Bayiye gitsemde mi tarife seçmek zorundayım.

Git gel yapacağım en hızlı ve en ucuz prosedür nedir?

Telekomdayım, birine gidip tekrar telekoma dönüp yıldızlı tarifelere geçeceğim.

• ekomeko E kullanıcısına yanıt

Bunu bende merak ediyorum doğrusu.

• habib_723 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154859752

• 1 ay önce Türk telekomdan Türkcell e geçiş yaptım. Geçiş sırasında Esnaf Avantaj (3000dk 50 gb 250 sms 625₺) tarifesine geçtim. Geçen gün uygulamada böyle bir tarife gördüm. 3000dk 60 gb 500 sms 545₺ bana daha mantıklı geldi. Geçiş yapabilmek için tıkladığımda bana daha üst paket olan (3000dk 100 gb 500 sms 800₺) tarifeyi sunuyordu. Müşteri hizmetlerini aradığımda paketin detayında geçiş yapılacak tarifenin mevcut tarifeden daha pahalı olma şartı olduğu yazdığını söylediler. Yani daha ucuz olan 545₺ lik tarifeye geçemezmişim. Bir de Fatura dönemi için de 1 kez tarife değişiklik hakkı varmış. Fatura dönemi yeni yenilendi. 1 ay içinde Şuan kullandığım tarifenin 3000 dk 30gb 420₺ ye geçiş yaparsam bir sonraki ay 545₺ olan tarifeye geçiş yapabilir miyim? Veya başka bir çözümü olan var mıdır?
    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK
    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Devam festival 100 gb tarifesine başka bir operatöre numara taşıyıp 3 gün sonra geri gelsek yararlanabilirmiyiz ?

• Konu dışı, Türk Telekom kampanyası fiyatlar çok güzel gerçekten Turkcell yanına yaklaşamaz ama bir cevap verir heralde.

• SerkanGD kullanıcısına yanıt
    Turkcelldeyim 350 tlye 20 gb anca veriyordu ilk defa telekoma geçerim ben o zaman inşallah çekim gücü falan iyidir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mvnmt35 kullanıcısına yanıt
    Kullanan varsa yakın çevrende sorman lazım hocam, ben eşimin hattını taşıdım geçen aylarda kampanyada, telekom eskisi gibi değil benim yasadigim bölgede gayet iyi, ses kalitesi, internet hızı Turkcell’den asagi degil. Sabah akşam kullandığım yol güzergahında Turkcelin 3G bağlandığı bir kaç yer var bölge olarak bildiğim, oralarda Telekom LTE gayet stabil bağlantısı var.

• Mvnmt35 kullanıcısına yanıt
    yılbaşından beri Vodafone kullanıyorum ama kasım-aralık aylarında Turkcell’den Turktelekom’a geçmiştim bulunduğum bölgelerde performansı Turkcell’e yakındı
    Vodafone vasat değil ama bir alt sınıf olduğunu belli ediyor sırf bütçeme uygun diye kullanıyorum

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Ben turkcell kullanırken gnç avantaj 60 tarifesinden yararlanmak için selfy 30+30 tarifesine geçtim telekoma şimdi tekrar turkcelle taşıdım sorgulama yaptığımda cayma bedeli 0 olarak gözüküyor du

Turkcell gnç paketlerin fiyatını düşürmez umarım sırf o paketten yararlanayım diye 650 TL cayma bedeli göze aldım geçtim

Konu dışılık bir durum yok .

Forum burası isteyen her konuya istediği gibi yazıp görsel paylaşabilir TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK 

• Bu fiyatlara geçmek varken sadece 7-26 yaş arası tc ile uğraşmayıp daha fazla ödeyenler aynı hizmeti ödeyerek nasıl hissediyorlar çok merak ediyorum. (Kötü anlamda demiyorum, çok mu zenginler)

• efefor kullanıcısına yanıt
    Hazirana kadar devam eder inş. Taahhütüm haziranda bitiyor telekomda.

• Engineered Rock kullanıcısına yanıt
    Şehrin ortasında da çekmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13341335133613371338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.