Şimdi Ara

Turkcell PDA Kızılötesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Qtek s200'de kızılötesini çalıştırabilen var mı?

• benim bugüne kadar hiç ihtiyacım olmamıştı açıkçası....şimdi biraz kurcaladım ve buldum, mesela resim göndericeksin dielim....resmin üzerine gelince seçenekler-yayınla seçince ınfrared portunu otomatikman açiyor cihaz...diğer cihazın kızılötesi portunu da hizalayınca göndermeye başlıyor... Aynı şekilde tel. defterinden bir numara göndericeksen de aynı yöntem...
  • aslında amacım tv remote controller programını çalıştırmak. yani pocket pcyi uzaktan kumanda haline getirebilmek. dolayısıyla o infrared portunu sürekli açık tutmam lazım. fakat hiçbiyerden bulamadım nasıl yapılır ne yapılır. communication manager altında bi seçeneği olmasını beklerdim bluetooth gibi.
  • bende birkaç kez denedim o programı çalıştırmayı....farklı remote programları yüklememe ve bir kaç kez denememe rağmen birtürlü doğrudüzgün çalıştıramadım kumanda programlarını...Sanırım Remote programları biraz sorunlu...çünkü başka bir arkadaşımdada eten yada casper(ya 500 yada 600 modelini tam olarak bilemiyorum)var onun cihazda da çalıştıramadık...sorunsuz bir şekilde çalıştırmayı başarırsan burada bizimle paylaş lütfen.
  • bence sorun infrared portunun çalışmıyor olması. herhangi bir hareketi algılamıyor. yani programları deneme aşamasına bile gelemiyoruz.
  • PEKİ TEL DEFTERİNDEN BİR NO YU BAŞKA BİR TELE IR UZERİNDEN GÖNDERMEYİ DENEDİNMİ?
  • onu yapabileceğini düşünüyorum. ama işte illa bir dosyanın üzerine gelip yayınla demek gerekiyor. bunun haricinde infrared portunu aktive etmek mümkün görünmüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Novii Remote Control programı gayet başarılı bir şekilde S200'de çalışıyor..

Kullanmak istediğiniz cihazın kumandasındaki sinyalleri PDA'ya öğretiyor ve kullanıyorsunuz..
  • NoviRemote cannot use the infrared port of your device...

Aynı problem...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.