Şimdi Ara

Turkcell Platinum+ Hoşgeldin --> 15+5GB - 2000DK - 250SMS 79.90! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
5.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir tarifeye 250sms uymamış bence. Hani tamam sms artık bitti de yine de en az 500 falan beklerdim ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mâlum kitle yine Turkcell'i topa tutmaya gelmiş.

Kimse gerizekâlı değil, herkes neyi neden kullandığını idrâk edebilecek zekâ seviyesine sahip. Fiyatı fazla geliyorsa alternatifleri kullanırsınız, bunu burada yeni bir kıta keşfetmiş gibi anlatmanın anlamı yok.

Turkcell kullanmak isteyene gayet uygun bir kampanya. Çünkü bu tarife çıkana kadar sadece 15GB hâli 79 liraydı fakat bu kampanyayla +5GB hâli yine aynı fiyata. Dogal olarak Turkcell için bir fırsat sayılır.

Ayrıca bu tarifede yeni müşteriye özel veriliyor. Diğer operatörlerde aynı içeriğe 70-80 lira ödemek yerine bu fiyatı Turkcell'e verebilecekler eminim ki vardır. Hani bir söz var ya "size xx ödeyeceğime Turkcell'e geçerim daha iyi" gibi..

Konuyu baltamayalım efenim, saygılarımı sunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Türkcell taahüdüm bitiyor. başka operatöre geçip 3 gün sonra geri Türkcell e dönsen teni müşteri tarifelerinden faydalanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterakif

Hocam Türkcell taahüdüm bitiyor. başka operatöre geçip 3 gün sonra geri Türkcell e dönsen teni müşteri tarifelerinden faydalanabilir miyim?
    Faturasız paketler hariç ve Rahat tarifeleri hariç diğer faturalı paketlerden yararlanabilirsiniz. Faturasız için 30 gün,Rahat için 90 gün diğer operatörlerde kesintisiz doldurma şartı var Numara Taşıyana kampanyalı fiyatlar için. Diğer faturalı paketlerde bu kural yok,1 günden az doldursanız da yeterli.

• Arkadaşlar benim taahhüt bitti ama, taşıma işlemi konusunda bilgim yok. Faturasız hatta taşıyıp tekrar faturalı mı geçiyoruz aynı operatöre, herhangi bir paket ücreti ödüyor muyuz? İşlemleri kısaca nasıl yapacağım konusunda biri yardımcı olabilirse çok memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 8 Haziran 2020; 22:7:1 >
  • teşekkürler hocam. ben bu gnc tarifelerine geçeceğim o zaman sorun olmaz öbür operatörde 2 gün kalıp tekrar turkcell e dönerim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turbo 18gb’ye bu fiyatı veriyorum. Taahhütsüz. Geçsem mi bilemedim. Platinumun sorunsuzluğunu seviyorum.

Edit: yararlanamıyormuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeep -- 9 Haziran 2020; 0:44:2 >
  • Turkcell için gayet iyi tarife, tt ile yeni taahhüt uzattım .
    Geçsem mi buna diye kararsız kaldım şu an .

Korkutan tek şey, ek gb paketlerinin pahalı olması.

Yinede konu sahibine teşekkürler

• Konuyu bir hafta sonra hortlatmış olacağım ama bir tane vodafone hattım var konturlu hiç kullanmadım. Memlekete vs gideceğiz şimdi sorunsuz internet kullanmak istiyorum. Turkcell e geçmeyi düşünüyorum. Kontörlü hat yani ön ödemeli olsun çünkü sadece yazın kullancam daha için telefonun ikinci simine takıp. Ne önerirsiniz? Teşekkürler
  • tahahütsüz 70 tl ye 15 gb kullanıyorum turbo super 15 paketin adı

12 ay yerine benimki daha iyi gibi
  • Turkcell data hattım var. Bireysel standart internet tarifesinde aylık 5 TL fatura geliyor zaten. Müşteri hizmetlerini aradım ses hattına çevirmek istedim. Mümkün değil dediler. Ben bu hattı başka operatöre taşısam data hattı olarak mı buyur ederler yoksa ses hattına dönüşür, sonra Turkcell'e geçebilir miyim?
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Valla ne olursa olsun biz akrabalarla birlikte şaşmıyoruz. 1994 şubattan beri Turkcell'deyiz. Dayımın hattı 2003'ten beri şaşmadan Turkcell'de. Babam 1997'de almış hala Turkcell, annem 2006'dan beri Turkcell. Ben de 2020'de katıldım bakalım. "Çocukken 2012'den beri ben de kullanıyordum zaten" ikna edemedim :D herkes Turkcell'li evde.
  • Mokotow kullanıcısına yanıt
    Platinum'da salla kazanda haftalıK GB garantisi veriliyor. Ücretsiz olarak paketin fazla olacak yani. Dergilikten gazete/dergi indir ayda bir kere haftalık 1 gb geliyor. Fizy'den şarkı dinle 500+ ayda 1 haftalık 1 GB falan ve daha niceleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kolomen_596

Valla ne olursa olsun biz akrabalarla birlikte şaşmıyoruz. 1994 şubattan beri Turkcell'deyiz. Dayımın hattı 2003'ten beri şaşmadan Turkcell'de. Babam 1997'de almış hala Turkcell, annem 2006'dan beri Turkcell. Ben de 2020'de katıldım bakalım. "Çocukken 2012'den beri ben de kullanıyordum zaten" ikna edemedim :D herkes Turkcell'li evde.
    1 ayım doldu telekomda en ufak sorun yaşamadım.
    yıllardır turkcell beni sömürdü artık yeter
    kardeşim,eşim,babam ve kendi hattımı taşıdım
  • Bu paket için son tarih var mı acaba şu an bilinen?

• Yeni müşteriye iyi fiyat verme politikasını her firma yapıyor, numara taşıma çıktıktan sonra numaram değişir korkusu olmadan operatör değiştirebiliyoruz da, her seferinde banka ve resmi kurumlarda "Sim değişikliği" bildirimi can sıkıyor. Bankalar hesap bloke olmadan kart değişikliğini işleme almıyor, bloke etsen yeni şifre belirlemek zorunda kalıyorsun. her seferinde 1-2 tanesinde bu sureci yapmadığını en olumsuz anda (Acil işin varken) fark ediyorsun.

E-sim yaygınlaşınca bu dertler bitecek o zaman her sene operatörden operatöre gezer dururuz.
  • 59 liralık gnc pro dan bi garantili gb kazanma var ama gnc ye de özel uygulama yok mu internet hediye vs veren birde kac gb garanti veriyor salla kazan

• quote:

Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

Ayda en az 15GB internet ve heryöne en az 1500 dakika konuşma lazım olanlar için en uygun fiyat/içerik paketi.
    20 GB internet + Her salla kazandan GB gelme garantisi var. Yani ayda en az 25GB internet var bu pakette.

80 TL'ye 25GB data + Heryöne 2000 dak + Turkcelliler ile sınırsız konuşma ihtiyacı olan için kaçırılmamalı.
    Taahhütü bitenler almak için git-gel yapsın 5-6 gün içinde geri dönmüş almış olunur.
    turkcellden git dön yapılıyor mu o şekilde? saymıyorlardır bence iki günlük dön gel yapanı
  • Turkcell'de normalde 15 GB olacak paketi 7.5 GB gösterip ikiye katlama kampanyası diye (sözde 15gb) numara taşıma yapacağın zaman ek ücret +25 TL kitlemeye çalışıyor.

Kafa nasıl çalışıyor bunlarda yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 26 Haziran 2020; 0:44:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61

Turkcell'de normalde 15 GB olacak paketi 7.5 GB gösterip ikiye katlama kampanyası diye (sözde 15gb) numara taşıma yapacağın zaman ek ücret +25 TL kitlemeye çalışıyor.

Kafa nasıl çalışıyor bunlarda yahu
    Nasıl yani? Şimdi ben TTkom a geçip Turkcell e geri gelecektim. İlave 25 tl tam olarak nedir?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.