Şimdi Ara

Turkcell Platinum+ Hoşgeldin --> 15+5GB - 2000DK - 250SMS 79.90! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
5.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çıkarsanız taahhüt bitmeden yansıtılıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben gecen sene buna (sanirim +5 i olmadan) girdim cok memnunum. Platinumun da aynen red ve prime gibi kayda deger avantajlari kalmadi fakat internet acisindan resmen "oh be dedirtti" .. bu turkcell in genel bir farki midir yoksa turkcell in bazi tarifelerine ait ek bir avantaj midir bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturalıya yeni gectim başka tarifede tahadutluyum buna gecebilirmiyim bide verdiği Fizy TV servisleri full paketmi acaba?

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    Turkcell'in farkı bu. En iyi bandlara sahip.

• Turkcell'e geleli 90 gün olmadiysa tabiiki geçebilirsin.

Servisleri giriş paketi veriyor sanırım.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Aradım gecebiliyormuşum ,ama ayda 1 defa tarife değişikliği olduğu için teklif çıkmıyor diyor ,ilk faturadan sonra

• Tarifelere gecebiliyorum ama ucuz platinum tarifelerinden TV+ özelliği kalkmış neden böyle yaptılar acaba hangi tarifeye baksam TV+ yok

• quote:

Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

Ayda en az 15GB internet ve heryöne en az 1500 dakika konuşma lazım olanlar için en uygun fiyat/içerik paketi.
    20 GB internet + Her salla kazandan GB gelme garantisi var. Yani ayda en az 25GB internet var bu pakette.

80 TL'ye 25GB data + Heryöne 2000 dak + Turkcelliler ile sınırsız konuşma ihtiyacı olan için kaçırılmamalı.
    Taahhütü bitenler almak için git-gel yapsın 5-6 gün içinde geri dönmüş almış olunur.
    Taahhütü bitenler almak için git-gel yapsın 5-6 gün içinde geri dönmüş almış olunur demişsiniz.
    Git gel en kolay nasıl yapabikiriz, biraz açıklar mısınız? taahhütüm bitti fatura şişti direk ve internet yarıya düştü

• Degerli Musterimiz, Mobil TV+ hizmeti 01.07.2020 itibariyla Lifecell TV Yayin ve Icerik Hizmetleri A.S. tarafindan sunulmaya baslamistir. 10.07.2020 tarihi itibariyla paketinizde ucretsiz sunulan mobil TV+ servisi ve TV+ servisinde gecerli ucretsiz internet sona erecektir. Guncel TV+ paketlerimize abone olmak icinwww.tvplus.com.tr sayfasini inceleyebilirsiniz. B018

• Hocam bu whatsapptan sınırsız mesajlaşma olayı nasıl tam olarak ? Mesela medya yollama alma story izleme görüntülü konuşma yaptın diyelim, sınırsıza dahil mi bu ? Yoksa sadece metin şeklinde mesajlaşma mı ?

• Bunda Katlama Yok. Belki işine yarayan olur.

Platinum Hoş Geldin 20 GB Paketi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.