Şimdi Ara

Turkcell Platinum paketlere zam geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hepsinin 24.90 idi. Şimdi BTK karar almış 35 yapmış.
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Tt de 14.90 idi ve prime da 2 gb 200 SMS 200 dk ücretsizdi kalkmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell iyi de, iki katını ödetecek kadar mı iyi?
    AKN'li sınırsız 10 gb pakete TT'de 52 TL ödüyorum. Aynı paketin muadili Turkcell'de yok(sınırsız bir paket yok 256 kbit devam eden).
    En yakını olan 10 gb'ı alırsak o da 100 TL kabaca.
    Turkcell iyice uçmuş.
    Büyükşehirlerde yaşayıp Turkcell almakla birşey kazanılabileceğini sanmıyorum.
    6-7 yıldır TT ve VF kullanırım. Hiç büyük sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Turkcell iyi de, iki katını ödetecek kadar mı iyi?
    AKN'li sınırsız 10 gb pakete TT'de 52 TL ödüyorum. Aynı paketin muadili Turkcell'de yok(sınırsız bir paket yok 256 kbit devam eden).
    En yakını olan 10 gb'ı alırsak o da 100 TL kabaca.
    Turkcell iyice uçmuş.
    Büyükşehirlerde yaşayıp Turkcell almakla birşey kazanılabileceğini sanmıyorum.
    6-7 yıldır TT ve VF kullanırım. Hiç büyük sorun yaşamadım.
    Bende zaten bu olayı anlamıyorum. Merkezlerde sorun yok gayet iyide hız veriyor tt ve buna rağmen Turkcell kullanarak kat ve kat ücret ödemenin mantigini cozemiyorum. Merkezlerden uzaklaştıkça ve özellikle Karadeniz yaylalarında doğudaki dağlık alanlarda Turkcell cekimini tartışmam buralarda bulunanların Turkcell kullanması evet çok doğru olabilir ama cekim sorunu olmayan yerlerde genelde sabit yaşayanların boşuna fazla fazla para ödemesi bana pek mantıklı gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Bosuna degil isim dustumu aninda sorun cozuluyor duvara karsi konusmamis oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 23 Ağustos 2018; 21:27:6 >
  • Az önce Turkcell TV + Giriş Pakete Ek

Eğlence ve Spor paketi aldım.

Mevcutta 15 GB oldu.

12 Aylık 9.90₺

Sadece iki kanal Rusca Bunlar kapalı. 57₺ istiyorlar Komedi gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar,
    turkcell platinum kullanıyorum 12 gb 2000 dk 90 tl ödüyorum. senelredir bu tarifedeyim. 1000 dak 10 gb idi geliştirmişler biraz. 2000 dakikaya filan çıkarmışlar.
    ama 90 tl vermek akıllıca gelmiyor. çünkü kullanmıyorum yeterince. bana 1000 dak ve 7 gb yeter.

böyle bir tarife gördüm turkcell de. lifecell fırsat 7 gb ismi. 1000 dakika. 7 gb internet 100 sms 49 tl tam bana uygun.
    turkcell müşteri hizmetlerini aradım. ekim ayında bitiyor taahhütünüz dedi. şimdi yad o zaman geçmek istiyorum bu pakete dedim.
    mümkün değil dedi. kendi paketimde kalabilirmişim yada daha üst paketlere geçebilirmiş. bu paket size tanımlı fırsat olarak açılmıyor çünkü diyor.

yani daha ucuz tarifeye geçemez miyiz ? benim anladığım bu.

ayrılıp vodafone a geçerim dedim. siz bilirsiniz diyor.

ne önerirsiniz? bu tarifeye geçme şansım yok mu hiç?

• bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı platinium paketi kullanıyorum. Müşteri hizmetleriyle görüştüm. Taahhütüm eylülde biter bitmez vodafona geçeceğim. Siz de taahhütünüz bittikten sonra hattınızı taşıyabilir veya Turkcell’de daha ucuz tarifeye geçebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bodysolid

arkadaşlar,
    turkcell platinum kullanıyorum 12 gb 2000 dk 90 tl ödüyorum. senelredir bu tarifedeyim. 1000 dak 10 gb idi geliştirmişler biraz. 2000 dakikaya filan çıkarmışlar.
    ama 90 tl vermek akıllıca gelmiyor. çünkü kullanmıyorum yeterince. bana 1000 dak ve 7 gb yeter.

böyle bir tarife gördüm turkcell de. lifecell fırsat 7 gb ismi. 1000 dakika. 7 gb internet 100 sms 49 tl tam bana uygun.
    turkcell müşteri hizmetlerini aradım. ekim ayında bitiyor taahhütünüz dedi. şimdi yad o zaman geçmek istiyorum bu pakete dedim.
    mümkün değil dedi. kendi paketimde kalabilirmişim yada daha üst paketlere geçebilirmiş. bu paket size tanımlı fırsat olarak açılmıyor çünkü diyor.

yani daha ucuz tarifeye geçemez miyiz ? benim anladığım bu.

ayrılıp vodafone a geçerim dedim. siz bilirsiniz diyor.

ne önerirsiniz? bu tarifeye geçme şansım yok mu hiç?
    turk telekoma geçin. 47 tl 1000dk 1000sms 15gb
    bende platınumdaydım gectim ve hayatımı etkileyen hiç bir olumsuzluğuna denk gelmedim telekom kullanmanın. boş yere okadar zaman 2 kat para ödemişim turkcelle.

• bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Taahüdünüz dolmadan geçirmezler de dolunca geçebilirsiniz kime ne.
    Ana bu tarifeyi 29’a verdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: efefor

Ana bu tarifeyi 29’a verdiler
    Valla super fiyat daha ucuzu bedava olur :)

Kabul etmedim işyerimde hiç çekmiyordu, bende Turkcell’e geçtim, 75tl ödüyorum ama hizmet alıyor, aslan besliyorsan yediğine bakmayacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: efefor

Kabul etmedim işyerimde hiç çekmiyordu, bende Turkcell’e geçtim, 75tl ödüyorum ama hizmet alıyor, aslan besliyorsan yediğine bakmayacaksın
    O soze katilmiyorum. Sizin simdi is yerinizde cekmis olsaydi telekoma gecseydiniz belkide tam tersi seyler söyleyecektiniz. İki operatör arasinda ayni tarifeye iki kat oara odeyecek kadar fark yok bence. Bende kabul ediyorum turkcell daha iyi ama benim tarifem 20 gb lik tarife turkcellde bu tarife benim odedigimin 3 kati. Bana 3 kat fazla bi hizmeti olmuyor zamaninda kullandim Platinum 12 gb olanini.

• Arkadaşlar Turkcell ile Turk telekomu karşılaştırmak gerçekten akıl karı değil. Bende 1 sene içinde 3 operatörü de kullandım. Turkcell hem kapsamı alanı olarak hem internet hızı olarak diğer operatörlerin çok önünde. Turk Telekom la o kadar 0. küsür mbps hızlar gördüm ki 4,5g de ama turkcell de görmedim. Bizim binada 3 operatöründe baz istasyonu mevcut örneğin. Vodafone ve Turkcell evin her yerinde full çekiyorken 4.5g'de TT 2 kademe çekiyor. Bazı yerlerde 1 e düşüp 3g ye geçtiği oluyor. Adamların baz istasyon sayısı fazla yaptıkları yatırım fazla ve Turk telekom Turkcell'den iyi demek için Turk telekom fanatiği ve seveni olmak lazım. Mesela Şahin araba sevenlere sen hangi arabayı götürürsen götür onun için en iyisi Şahin dir. Ama bu Şahin in bir golften passattan yada vs bir araçtan iyi olduğu anlamına gelmez. Ayrıca herkes istediği hattı kullanabilir. Hepimiz birbirimize saygı duymalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 3 Eylül 2018; 14:4:49 >

• hiç kimse tt turkcellden iyi demiyor, zaten çok uzun yıllardır turkcell kullanma ihtiyacı bile duymuyoruz, ülkenin ve dünyanın dört bir yanını gezen biri olarak hiç bir operatörde bir sıkıntı yaşamadım, sadece vodafoneda sarj çok hızlı tükeniyordu, ama genel olarak hiç birinde öyle belirgin özelliklede tt ve turkcell arasında fark görmedim, kendi adıma. Evet bazı yerlerde 4g hızı yoğunluğa bağlı düşüyor, 3g ye alıyorum o zaman çoşuyor yine madur etmiyor, ha başlık birde platinum başlığı, bi prime ayrıcalıklarına bir rede birde platinuma bakın, adam platinum paket çıkarmış içeriğinde hiç bir şey yok, prime ile çeşmede en kral beachlerde harbi prime karşılanıyorsunuz onuda belirteyim, şuan bitmiş mevcut abonelere devam eden aylık 2 gb ücretsiz yurt dışı var, o yüzden platinum ile prime karşılaştırmak bile gereksiz, turkcell iyi olabilir ama platinum olayında acayip sınıfta kalmış.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.