Şimdi Ara

Turkcell Platinum paketlere zam geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell Platinum paketlere zam yaptı. Yakın zamanda Vodafone Red ve Turk Telekom prime kullanmış biri olarak maalesef en iyisi Turkcell. Onlarda bunun farkında olacak ki fiyatları güncellemişler(!)...

Turkcell Platinum paketlere zam geldi

• 2 yıl red kullandıktan sonra platinum a geçtim bir yıl sonunda fiyat farkından dolayı tekrar red e geçtim yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.

Red' in

-Fiyatı daha uygum

-Marka avantajları daha fazla

-Pass paketleri sayesinde kota yaşamıyorum

İnterneti turkcell e göre yavaş Turkcell'de 50 iken Vodafone da 15-20 mbps he sıkıntı olmuyor bana her türlü her işimi hallediyorum Digitürk play de maçları rahatça seyrediyorum.

Arada ki en büyük fark ne diye soracak olursanız tabiki müşteri hizmetleri. Vodafone ' da müşteri hizmetlerine işin düşmediği sürece mutlu mesut kullanırsın. MH ye işin düşerse ertesi gün hattı taşırsın
  • supriz nokta salla kazan vs hediyelerin parasini cikarmaya basladi galiba vay vay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan türktelekom prime tarifesi kullanıyorum ve 50 gün sonra turkcell platinum tarifesine geçmeyi düşünüyordum.Tavsiye eder misiniz.? Verdiğim paranın hizmet karşılığını alır mıyım.?

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğin paranı fazlasını alırsın. Adamlar fazla para istiyor ama değer. Ben yakın zamanda hem red hem prime kullandım yok hocam Turkcell gibisi.
  • Vodafone mobile hiç bulaşmam.Ev internetini kullanıyorum maşallah süper fakat hat işine girmem.

• o kadar baz istasyonunun parasını nasıl çıkartacaklar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oturduğunuz yerde vodafone iyi çekiyorsa turkcell kullanmanın anlamı yok
  • 2 yıl red kullandıktan sonra platinum a geçtim bir yıl sonunda fiyat farkından dolayı tekrar red e geçtim yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.

Red' in

-Fiyatı daha uygum

-Marka avantajları daha fazla

-Pass paketleri sayesinde kota yaşamıyorum

İnterneti turkcell e göre yavaş Turkcell'de 50 iken Vodafone da 15-20 mbps he sıkıntı olmuyor bana her türlü her işimi hallediyorum Digitürk play de maçları rahatça seyrediyorum.

Arada ki en büyük fark ne diye soracak olursanız tabiki müşteri hizmetleri. Vodafone ' da müşteri hizmetlerine işin düşmediği sürece mutlu mesut kullanırsın. MH ye işin düşerse ertesi gün hattı taşırsın

• Bi kaç gün önce evde vdsl kullanmaya başladığım için platinum 35den 15e düşürdüm. Ayın 10una geçiş olacak, inşallah beni etkilememiştir

• Ben zam olmadan önce taşıdım. Ne olacak o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarifeleri gercekten kullanan var mi acaba, benim 4 aylik telefon faturam

• bu turkcell kadar paragöz bir firma yok
  • Bu tarifelere geçeceğine türktelekom çeken yeni bir eve taşın daha iyş işin şakası bir yana fiyatlar baya uçmuş adamlar tok satıcı resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

bu turkcell kadar paragöz bir firma yok
    Vodafone bayileri turkcell bayi oluyor çok kazandırıyor diyorlar. [:)

Neyse yeni aboneler için durum vahim. Sözleşmeyi önceden yapanlar bitene kadar eski fiyattan devam edecekler.
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Bende oyle bakiyorum faturam 27.88 8gb aliyorum tcell 10gb 99tl ne arkadas.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Ben zam olmadan önce taşıdım. Ne olacak o zaman.
    Bugün sordum, ayın 16sında zam gelmiş. Ondan öncekiler eski fiyattan devamke. Bende 16sından önce 15gb a geciş yaptım, 95 ödeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Bugün sordum, ayın 16sında zam gelmiş. Ondan öncekiler eski fiyattan devamke. Bende 16sından önce 15gb a geciş yaptım, 95 ödeyeceğim.

Alıntıları Göster
    Bana zamlı tarife den devam edecek dedi. 1 Ay kullanırım. Sonra tarife değiştirebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüt verdiyseniz zamdan önce fazla para alamazlar, etkilenmezsiniz.

Ama TCELL sadece ona değil yurtdışı kullanımına da zam yapmış. Faturamı inceledim de aşağıdaki metni itelemişler. 24.90 olan şeye 10 TL daha geçirmişler. 9.90 olduğu günler daha dün gibi. 2017 Şubatında Makedonyada 3 gün kaldım, full açıktı internetim "15 TL ne yahu" diyordum. 24.90 a bıdı bıdı ettik şimdi 35 olmuş...

quote:

17 Eylül 2018 itibarıyla 'Tarifen Yurt Dışında Geçerli' özelliğinin tanımlı olduğu
    tarifeler/paketler için, yurt içi tarifenizi 85 ülkede günlük 35 TL'ye kullanabilirsiniz.
    Ayrıca, Platinum 10GB Basın ve Platinum 50 paketleri için yurt dışında geçerli
    ücretsiz gün avantajından sonraki günlerde 35 TL'ye kullanım yapabilirsiniz.

• astegon kullanıcısına yanıt
    Tt de prime yurt disi ayrıcalıklarını kısmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.