Bildirim
Turkcell Platinum paketlere zam geldi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
supriz nokta salla kazan vs hediyelerin parasini cikarmaya basladi galiba vay vay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Şuan türktelekom prime tarifesi kullanıyorum ve 50 gün sonra turkcell platinum tarifesine geçmeyi düşünüyordum.Tavsiye eder misiniz.? Verdiğim paranın hizmet karşılığını alır mıyım.?
Hocam verdiğin paranı fazlasını alırsın. Adamlar fazla para istiyor ama değer. Ben yakın zamanda hem red hem prime kullandım yok hocam Turkcell gibisi. -
Vodafone mobile hiç bulaşmam.Ev internetini kullanıyorum maşallah süper fakat hat işine girmem.
o kadar baz istasyonunun parasını nasıl çıkartacaklar -
oturduğunuz yerde vodafone iyi çekiyorsa turkcell kullanmanın anlamı yok -
2 yıl red kullandıktan sonra platinum a geçtim bir yıl sonunda fiyat farkından dolayı tekrar red e geçtim yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.
Red' in
-Fiyatı daha uygum
-Marka avantajları daha fazla
-Pass paketleri sayesinde kota yaşamıyorum
İnterneti turkcell e göre yavaş Turkcell'de 50 iken Vodafone da 15-20 mbps he sıkıntı olmuyor bana her türlü her işimi hallediyorum Digitürk play de maçları rahatça seyrediyorum.
Arada ki en büyük fark ne diye soracak olursanız tabiki müşteri hizmetleri. Vodafone ' da müşteri hizmetlerine işin düşmediği sürece mutlu mesut kullanırsın. MH ye işin düşerse ertesi gün hattı taşırsın
Bi kaç gün önce evde vdsl kullanmaya başladığım için platinum 35den 15e düşürdüm. Ayın 10una geçiş olacak, inşallah beni etkilememiştir
Ben zam olmadan önce taşıdım. Ne olacak o zaman.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tarifeleri gercekten kullanan var mi acaba, benim 4 aylik telefon faturam
bu turkcell kadar paragöz bir firma yok -
Bu tarifelere geçeceğine türktelekom çeken yeni bir eve taşın daha iyş işin şakası bir yana fiyatlar baya uçmuş adamlar tok satıcı resmen
Vodafone bayileri turkcell bayi oluyor çok kazandırıyor diyorlar. [:)quote:
Orijinalden alıntı: Dark Reaver
bu turkcell kadar paragöz bir firma yok
Neyse yeni aboneler için durum vahim. Sözleşmeyi önceden yapanlar bitene kadar eski fiyattan devam edecekler. -
Bende oyle bakiyorum faturam 27.88 8gb aliyorum tcell 10gb 99tl ne arkadas.
Bugün sordum, ayın 16sında zam gelmiş. Ondan öncekiler eski fiyattan devamke. Bende 16sından önce 15gb a geciş yaptım, 95 ödeyeceğim.quote:
Orijinalden alıntı: Lene
Ben zam olmadan önce taşıdım. Ne olacak o zaman.
Bana zamlı tarife den devam edecek dedi. 1 Ay kullanırım. Sonra tarife değiştirebilirim.quote:
Orijinalden alıntı: Jazzalyn
Bugün sordum, ayın 16sında zam gelmiş. Ondan öncekiler eski fiyattan devamke. Bende 16sından önce 15gb a geciş yaptım, 95 ödeyeceğim.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahhüt verdiyseniz zamdan önce fazla para alamazlar, etkilenmezsiniz.
Ama TCELL sadece ona değil yurtdışı kullanımına da zam yapmış. Faturamı inceledim de aşağıdaki metni itelemişler. 24.90 olan şeye 10 TL daha geçirmişler. 9.90 olduğu günler daha dün gibi. 2017 Şubatında Makedonyada 3 gün kaldım, full açıktı internetim "15 TL ne yahu" diyordum. 24.90 a bıdı bıdı ettik şimdi 35 olmuş...
quote:
17 Eylül 2018 itibarıyla 'Tarifen Yurt Dışında Geçerli' özelliğinin tanımlı olduğu
tarifeler/paketler için, yurt içi tarifenizi 85 ülkede günlük 35 TL'ye kullanabilirsiniz.
Ayrıca, Platinum 10GB Basın ve Platinum 50 paketleri için yurt dışında geçerli
ücretsiz gün avantajından sonraki günlerde 35 TL'ye kullanım yapabilirsiniz.
-
Tt de prime yurt disi ayrıcalıklarını kısmış
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2 yıl red kullandıktan sonra platinum a geçtim bir yıl sonunda fiyat farkından dolayı tekrar red e geçtim yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.
Red' in -Fiyatı daha uygum -Marka avantajları daha fazla -Pass paketleri sayesinde kota yaşamıyorum İnterneti turkcell e göre yavaş Turkcell'de 50 iken Vodafone da 15-20 mbps he sıkıntı olmuyor bana her türlü her işimi hallediyorum Digitürk play de maçları rahatça seyrediyorum. Arada ki en büyük fark ne diye soracak olursanız tabiki müşteri hizmetleri. Vodafone ' da müşteri hizmetlerine işin düşmediği sürece mutlu mesut kullanırsın. MH ye işin düşerse ertesi gün hattı taşırsın |
oturduğunuz yerde vodafone iyi çekiyorsa turkcell kullanmanın anlamı yok
|
Benzer içerikler
- bireysel ses hattı nedir
- turkcell eş kart
- açık hat nedir
- turkcell mesaj merkezi numarası
- numara taşımada banka işlemleri
- wifi araması nedir
- ağda kayıtlı değil samsung
- turkcell abone sayısı
- gizli numaradan arama
- turkcell akıllı fatura nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X