Şimdi Ara

Turkcell Platinum sonradan zam yansıtılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Temmuz 20 de Platinum kontratım bitti. Dört dörtlük paketteydim internet bir ay sonra bitecekti. O an için güzel bir paket önermedikleri için hattımı taşıyabileceğimi bir ay kadar kontratsız kullanacağımı söyledim. Kontratsız olarak 10 GB paketin 95 tl olduğunu söylediler. Neyse ağustos 16 da hattı vodafona taşıdım. 18 ağustosta zam gelmiş. Dört dörtlük te 72+44=116 tl gelen faturam 118+44=162 tl geldi. Şikayette bulundum cevabı daha yeni belli oldu.

Müşteri temsilcisi talebimin olumsuz sonuçlandığını Turkcell de bu şekilde olduğunu söylüyor. Neden böyle sorusuna Turkcell hat altyapı yatırımları yapıyor bunu yansıtmak zorunda diyor. Peki fatura süresi dolmuş yada taşınmış hatta neden yansıtıyor dediğimde cevap yok.

Peki sizce mantık bünün neresinde. Benim kafam almadı. Bu konuda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim

Bu arada Vodafone çok kötü olduğu icin 15 gün sonra tekrar
    Turkcell lifecell e geri dönüş yaptım.

Okuyanlara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymn82 -- 4 Ekim 2018; 13:5:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turkcell kullanmayı 5 yıl önce bıraktım çok rahatım
  • Şu anda ayni sıkıntı bende var. Bu ayin 24ü 4-4lük kampanyamın son günü. Daha doğrusu Turkcell’in son günü. İnternet 9 Kasım. 15gün sonrası.

TürkTelekom iş yerimde çekmediğinden geçemiyorum. Vodafone ise cidden yavaş. Onu da deneyimledim. Yoğun saatlerde resmen sitelere girmiyor. Kimse 3-5 mbps işini görmüyor mu diye ahkam kesmesin, cidden görmüyor. Hazırkartta tarifelerden biri hoşuma gitti aslında ama tam olarak hangi tarihte işlem yapmam gerektiğini kestiremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 4 Ekim 2018; 17:40:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vakit geçirmeden yapmak gerek. Lifecell paketleri fena değil. İşlem yapmadığın zaman sonradan geçiriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.