Şimdi Ara

Turkcell Rahat'a numara taşımak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenler de konu açmıştım hatırlarsınız belki Türk Telekom teklif ettiği pakete geçiş yaptırmadı diye ve hala da yapmadılar. Ben de hattımı Turkcell Rahat 7 GB'a taşımaya karar verdim, onların verecekleri ek 1 GB hediyesiyle 8 GB, 1000 DK, 1000 SMS'ten 42₺'ya faydalanacağım sizce iyi midir ve de Rahat tarifesinde olanlar TV+ ve Fizy gibi servisleri kullanabiliyor mu? İlgili olanlar yorumlarını yazarsa çok mutlu olurum... Bide galiba Faturalı ve Rahat tarifesin de olanlara Salla Kazan ve GNÇ yumurta çatlat servisinden galiba daha bonkör davranıyorlarmış galiba Faturasız müşterilere göre öyle duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 21 Kasım 2019; 16:14:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanıyorum, evet kullanabiliyoruz.

Paket almadigin zaman 2.32 TL fatura çıkıyor. Aldığın Zaman normal, paketi ödüyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birde bununla ilgili konum mevcut;

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/139767212

Hız sınırı yeni paketler gelince kalkmış.

Salla kazan vb. Konusunda BiP'ten 1000 dakika veriyordu. Geçtikten sonra Haftalık 1 GB, 1GB YouTube vb. Vermeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 21 Kasım 2019; 16:16:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 aydır rahattayım. Gayet iyi fiyat/performans olarak. Hız kısıtı da kalktı. Daha bugün 75 mbps hız gördüm. Tek sıkıntı fatura tutarı sabit geliyor. Ne aşım yapabiliyorsunuz ne servis paketi alabiliyorsunuz. Yani kim aramış cep açık gibi servisleri alamıyorsunuz. Bunu da çözerlerse tadından yenmez. Onun dışında taahhüt olmaması beni işkillendirmiyor da değil. Günün birinde "paketiniz artık 26 tl değil 46 tl" diye değiştirirlerse şaşırmam.

• oz4a O kullanıcısına yanıt
    Öyle bişiy yaparlarsa hocam şikayet ederiz veya başka bişiye geçiş yaparız oldu bitti kendileri kaybeder

Edit: Taşıdım hattımı Turkcell'e, hız sınırının kalkması iyi olmuş dediğiniz gibi...

• Hocam rahata numara taşıma mı yaptınız ? Bugün gittiğim bayii rahata numara taşımayı 1 haftadır yapamıyoruz dedi. Hemen başka tarifeleri önermeye (kakalamaya) çalıştı. Acaba beni mi kandırdı ?

• oz4a O kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Rahat Fırsat 7 GB Paketine taşıttım hattı'mı. Hatta bana'da 39 ₺'ya 9 GB Faturalı tarife var onu yapalım dedi ordaki eleman, ben de önce bunu kullanayım duruma göre ben ayarlarım dedim, tamam sıkıntu yok dediler. Bazı bayiler faturalı'ya geçirmek için ellerinden geleni yapıyorlar onlardan birine denk gelmişsinizdir hatta mesaj da geldi dün gelen mesaj;

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E sim numara taşıma
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gittiğim bayi de tablet bile yoktu. Form imzalattılar kimlik fotokopisi aldılar. Ana bayi mi ne ona yönlendireceklerdi talebi. Sim kart numarasını bile aldılar. Sonra telefonda üst bayi ile görüştüklerinde 1 haftadır rahata numara taşıyamıyoruz isterseniz faturalı 39 tl var dediler ben de kabul etmedim çıktım. Başka zaman başka bayii de artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.