Şimdi Ara

Turkcell rahattan ne zaman başla operatöre geçebirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    E maşallah hocam, 15 GB 64 nedir, Turkcell 5 TL ucuza veriyor o paketi. Ya da 1 TL fazla koysanız Turkcell'de 20 GB alabilirdiniz.

Boşuna demiyoruz yani ama maalesef forum türk telekom şakşakcısı ve fanı dolu. Bu fiyata bile güzel fiyat diyenlerden bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 13 Ocak 2022; 0:27:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sayenizde diyelim. Konular açıp türk telekomun indirim yapmasını sonlandırdığınız için geçiş sonrası indirim alamadım. O konuyu silmeniz gerekiyor.

Zaten turkcelldeydim, bana 12gb 68₺ sundular. Başka teklifleri olmadı. Bimcell faturasız olduğu için geçiş yapmadım. Prime 15’ten başka seçeneğim yoktu. İndirim alabilseydik 50₺‘Ye kadar düşürttürecektim planda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    Ben paylaşmasını seven insanım, ister övün ister sövün, konuyu açtım herkes faydalansın diye, öyle indirim için kimseyi pm'ye çekmem, açtım ki herkes faydalansın.

Telekom'unda o taktiği kapatmaya hevesi vardı, fiyatlardan anlayın. Şuan ki tarifelere geçip indirim alsanız bile yine pahalı.

Dediğim gibi ben kimseyi kıytı köşede pm'ye çekip, taktiği verip üstünlük taslamam, yardımcı oldum diye kabadayılık yapmam. Forumun sahibi sanmam, mesaj ulaştığı yere gitmiştir.

O kişi sadece o konuyu açtım diye, ihaleyi bana yıkmaya çalışıyor. Papağan gibi taktiği şu kapattırdı, şu olmasaydı taktik kapanmazdı diye algı yapıyor. Neyse yine de o konuyu silmem.

Edit : Yanlış anlamayın hocam lafımı ama firmalar eşşek müşteri bulunca semeri cok vurur. Siz neden kendinizi kazıklatıyorsunuz?

Dünya kadar güzel paket, tarife var gitmişsiniz 12 GB 64 liralık tarife seçmişsiniz. Hata burda sizde, kabul etmeyip başkasına taşıyacaktınız. Ha memnunsanız tamam, ama o zamanda neden bimcell'e, pttcell'e geçmiyorsunuz daha ucuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 13 Ocak 2022; 14:5:11 >

• Şimdi herkes faydalansın işte. Burası büyük forum ve her şey hemen duyulur. Biraz kafayı çalıştırmak lazım. Bu tür yararlı işler gizli halledilmeli. Açılan konu faydasız artık ve kapatılması gerekiyor.

Prime 15gb kullanıyorum. Tt aboneleriyle sınırsız konuşma 5gb her ay hediye falan.. Avantajları var yine de. Bimcellde faturalı yok pttcell’e güvenmiyorum. Kağıt üstünde tek seçenek buydu. Dediğim gibi indirim koparabilseydim çok çok iyi olacaktı. Neyse bakcaz artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    Kendinizde demişsiniz, büyük bir forum ve her şey duyulur. Özelden gizliden versem o ona, o ona gidecek her türlü bu kampanya da bitecekti. Yani her türlü kapanacaktı, konuyu görmüşsünüzdür, özelden bir kişiye veriliyorsa o konuyu açtım ve konuda ki herkes faydalandı, teşekkür etti.

• Telekom işi gücü bırakmış tüm pazarlama ekibi burayı okuyormuş, buradaki taktiklerle karşı atak geliştiriyormuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alttaki üye sonunda doğru konuştu, koskoca telekom'un işi gücü yok, bu forumu okuyacak, gidip indirim taktiğini iptal edecek

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.