Daha tukcelle geçeli bir hafta oldu pahalı buldum telekoma geçmek istiyorum fatura ayın 24 dünde kesilecek ne zaman başvuru yapayım. Geçerken turkcell borç çıkarır mı? Rahat paketi şimdiden iptal etsem olur mu? |
Turkcell rahattan ne zaman başla operatöre geçebirim?
-
-
Telekom ile turkcell arasında pek fark yok ki artık 5-6 lira bir şey oynuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabii ki edebilirsin hocam, gün bazlı fatura çıkar ve cayma bedeli çıkmaz için rahat olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bimcell 15gb 43 tl ki turkcelle yeni zamlar gelecekmiş.
-
Telekom deyince...
20 gün sonra taahhütüm bitiyor ve ben de bimcelle geçmeyi düşünüyorum.
-
benim de aynı durum söz konusu. son faturayı 5 ocakta ödedim,bir dahaki fatura kesim tarihim 20 ocak 2022,onun da ödeme tarihi 1 şubat. tarife ya da operatör değişikliğini hangi gün yaparsam iyi olur bilemedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
istediğiniz zaman geçebilirsiniz gün bazlı yansır geçiş yapıldıktan sonra turkcell 20 ocakta fatura çıkarır ödersiniz.
-
Nitelik olarak farkı ne durumda hocam?
Turkcell hızlı olarak pazarlanıyor ancak rahat hatlarda ilk çıktığında hız kısıtı oluyordu. Rahat paketi ile 20 mbps geçmeyen hız hediye paketlerle 100'ün üstüne çıktığı oluyordu.
2 yıldır Turkcell kullanıyorum taahhütüm bitince değiştirmeyi düşünüyorum. Yaşadığım yerde interneti çok iyi değil hal böyle olunca aynı fiyata ya da biraz daha fazlasına başka bir operatöre geçmek daha mantıklı gibi.
-
Turk Telekom nasıl bölgenizde hocam?
Fiyat/internet/dakika/sms/mms tercihleriniz nelerdir?
Bilmiyorum ki işte hocam. En son iphone 6 plus ile (2017) bir yerde 120 mbps almışlığım oldu ki sonradan hiç bu hızı alamadım. Daha sonra da cihazımı, hattımı değiştirdim.
Zaten başka bir operatöre geçmek istesem faturasızına geçerim test ederim öncelikli.
Önemli olan internet miktarı, sonra hızı. Gerisi önemli değil. 100 dk bile kabul bana.
Biliyorsanız size sorayım hocam. En düşük TL yükleme tutarı şu an ne kadar? Bimcell iyi gibi görünüyor en azından beğenmesem bırakırım.
-
nPerf uygulamasında kapsama haritası oluyor, detaylı çekiyor mu, çekmiyor mu bilgisini ordan alabilirsiniz, 3 operatöründe çekip çekmediğini gösterir.
Yükleme limitine gelirsek, Bimcell için bilmiyorum ama Turkcell ve Vodafone için alt limit 50 TL.
Bütçe uyarsa 95 TL'ye Selfy 20 GB + sınırsız kampanyası var.
www.selfy.com.trSelfy'nin Özgürce 20GB+ Kampanyasıhttps://www.selfy.com.tr/faturali-kampanyalar-ve-tarifeler/selfynin-ozgurce-20gb-kampanyasi-yeni
Bimcell dediğinize göre büyük ihtimal 95 TL her ay ödeyemeyeceksiniz. Bimcell'de 15 GB 43 lira, 4 lira telsiz kullanım ücreti var. Kısaca onda da 50 TL atmanız gerekecek her ay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 12 Ocak 2022; 21:5:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bakalım hocam. Türk Telekom şirketine geçtiğimiz senelerdeki sorunlarımızdan (ev interneti) dolayı uzak durmayı tercih ediyorum ama tabii ki de kimse babamın oğlu değil Taahhüt bittiğinde en uygun kampanyaya bakıp geçerim. Zaten 6 ay kadar kalmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk Telekom’un sabit kanalı ne kadar kötüyse mobil tarafı 180 derece ters ve gayet iyi, avea gibi imajı temiz bir ismi tt gibi imajı böyle dediğiniz gibi şaibeli yaka silkelen isim altında toplamak yüz yılın ticari skandalı olsa gerek…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bilgi için tesekkurler hocam
-
Rica ederim hocam. Bu arada sormadan geçemiyorum sapık mısınız acaba?
esatagfuurllah hocam. sizin bilgilendırıcı yazılarınız okuyarak kendımı geliştiren sizin engin bilginiz deneyımlerınızden faydalanmak için çırpınan bir garip insanım.
-
Profilimi takip ederek, mesajlarımı beğenerek çoğu fırsata ulaşabilirsiniz hocam.
Bu arada okumadan almayın.
Turkcell tavsiye ederim. Prime 15gb geçtim vergi dahil 64.5₺ ödüyorum ve buna rağmen hızım 20mbit bile değil. Bazen çekim zorluğu yaşadığım oluyor. Pişmanım biraz. Pahalı falan diyoruz ama turkcell kalitesi başka ki o nedenle pahalı zaten. Rahat hatlarını bilmiyorum fakat yine de maksimum hız neyse onu verecektir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- askercell iptal etme
- aradığım kişi yurtdışında ise
- turkcell operatör ismi değiştirme
- en ucuz sim kart
- turkcell neden çok internet yiyor
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- gizli numara
- mobil veri çekmiyor
- hat takılı ama şebeke yok
- turkcell internet gönderme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X