< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell - Reklam Engelleme Servisi (2. sayfa)
-
-
AdGuard kampanyalarını takip edin. 3 sene evvel cüzi bir miktar karşılığında ömürlük lisans almıştım.
YouTube, Instagram gibi uygulamalardaki reklamları engelleyemiyor fakat tarayıcı ve Speedtest, beIN SPORTS gibi uygulamaların tümünde reklamları engelliyor.
Büyük oranda veri tasarrufu da sağlıyor. Reklamları indirip engellemiyor, reklamları direkt olarak engelliyor ve bu da internet kullanımınızı büyük oranda etkiliyor.
Son bir ayda 9,5 GB veri tasarrufu elde etmişim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vpn şeklinde mi bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vpn de var tarayıcıya ek de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alperturgutb
Vpn şeklinde mi buVPN ama bildiğimiz uzak sunuculu bir VPN degil, cihazdaki yerel bir VPN gibi düşünün.
İos da premium varsa uygulamadaki reklamlarlarında engelliyordu sanki
AdGuard reklamları engelliyorda bütün interneti kendi kulllanıyormuş gibi gözüküyor. buda kafa karıştırıyor. kota takipini zorlaştırıyor. hangi program internet çekmiş ne kadar kullanmış anlayamıyorsun. bu yüzden biraz kullandım sonra sildim bence en güzeli blokada
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666İos da premium varsa uygulamadaki reklamlarlarında engelliyordu sanki
iOS hakkında ne desem yalan olur. Android için gayet kullanışlı olduğunu söyleyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: qxpeace
AdGuard reklamları engelliyorda bütün interneti kendi kulllanıyormuş gibi gözüküyor. buda kafa karıştırıyor. kota takipini zorlaştırıyor. hangi program internet çekmiş ne kadar kullanmış anlayamıyorsun. bu yüzden biraz kullandım sonra sildim bence en güzeli blokadaAdGuard uygulaması üzerinden detaylı bir şekilde kontrol sağlayabiliyorsunuz.
-
İos ta güzel iş görüyor ıphone 7 zamanında kullanıyordum
android de yandex ve samsung tarayıcı istiyor .
bunun yerine microsoft edge tarayıcıde adblock plus tümleşik görüyor iş görüyor .
-
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666İos ta güzel iş görüyor ıphone 7 zamanında kullanıyordum
android de yandex ve samsung tarayıcı istiyor .
bunun yerine microsoft edge tarayıcıde adblock plus tümleşik görüyor iş görüyor .
Premium üyelikte tarayıcı fark etmeksizin engelleme yapıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X