< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 1 Ocak 2021; 11:20:33 > |
Turkcell - Reklam Engelleme Servisi
-
-
-
Güzelmiş aslında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sitelerin kazanç kapısını engelleyip kendileri para kazanıyor, kullanıcı reklam engellemek istiyorsa engeller sen bunu bir servis olarak sunamazsın.
ama sunuyorlar.
5 saniye bekle gibi sitelere kazandıracağına Turkcell'e kazandırmayi tercih ederim. -
ben etmem, sitenin kazanacağı parayı niye turkcell kazanıyor? sunucular su yakmıyor.
Saniyede 10 tane sayfa açan sitelere ...... -
hocam o zaman tepki olarak o siteye girmeyin.
reklamı abartan göze sokan sitelere kızmakta haklısın, ben de engelliyorum. ama bundan turkcellin kazanç sağlaması yanlış. ayrıca reklamları düzgün yapılandıran sitelere yazık değil mi?
Mantıken evet hocam ama zaten limitsiz mobil veri çıkmadıkça full wifiden takılınca etkisi düşük oluyor.
Böyle bir şeyi sunmuş bende almak isterim. -
adguard uygulamasını safaride aktive edin keyfinize bakın. ne gerek var böyle şeylere. adguard sayesinde webden girdiğim youtube’da bile reklam çıkmıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Reklam görmeyi istememek kullanıcının hakkıdır. Bunun için telefonuna uygulama ve eklentiler de kurabilir, Turkcell'den hizmet de satın alabilir. Site sahibi çok meraklı ise reklamı engellendiğinde sayfayı kapatan kodlar var, bunlardan kullanabilir.
-
Abi Turkcell in bu özellik ile ilgili arka plandaki çalışma şekli reklam engelleme eklentileri ile aynı mı? -
Bu eklentilerin kullandığı veri tabanları ya da reklam tanıma tespit teknikleri var. Turkcell bunları telefon yerine kendi sunucularında yapıyor. Denemediğim için net bir şey söylemem doğru olmaz. Ama kullanım şartlarını iyi okumak lazım. Hani reklamları engellemesi için izin verdiğimizde bizim verimizi de görüyor hale geliyor sunucular. Bu veriyi kullanıp kullanmayacağı ile ilgili maddeler olabilir bir yerlerde.
-
Anladım hocam teşekkür ederim.
-
gollerceptedeki reklamları da engelliyor mu bari, kendilerine kıyak geçmemişlerdir umarım
Çok başarısız zaten reklam engelleme hizmeti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 3 Ocak 2021; 13:48:56 >
Acaba şuan youtube da çalışıyor mudur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Iphone da safari için Adguard uygulamasını ve ya dns yi kullanabilirsiniz
android de edge tarayıcısını kullanıp ayarlardan reklam engellemeyi açıp kurtulabilirsiniz .
Benzer içerikler
- aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor ne demek
- e-sim kaç saate aktif olur
- turkcell hızlı giriş şifresi gelmiyor
- turkcell şebeke sorunu
- telefon sürekli meşgul çalıyor
- mobil imza nasıl alınır
- netgsm zam
- turkcell akıllı fatura nedir
- kapanan hat nasıl açılır
- türk telekom internet çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X