< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 1 Eylül 2024; 4:8:5 > |
eSim Türkiye'de! Turkcell, Vodafone, TT ve Uluslararası Hizmet Sağlayıcılar
-
-
Hayırlı olsun İnşallah ülkemiz için -
Ülkemize hayırlı uğurlu olsun. -
Saatlerde kullanım mümkün olsaydı on numara beş yıldız olurdu, buna da razıyız. -
Fiziksel karttan iyi olur kullanım acısından -
Vodafone’dan sonra Turkcell ve Türk Telekom’da Türkiye’de e-Sim desteği sunmaya başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 24 Aralık 2020; 20:44:9 > -
Çok güzel bir içerik olmuş ubigi dışındakileri duymamıştım, iyi alternatifler paylaşmışsınız -
turkcell de turktelekom ile aynı anda başladı e sim -
turkcell ön başvuru alıyor daha
-
esimin olayı bu postta paylaşıldığı gibi online bu tip hatlar almak içindir, 3 operatörden de acele edip bulaşmayın, alet resetlendi sim silindi, tel bozuldu servise verdim telefonsuz kaldım, update ettim tel çöktü sim gitti diye ağlarsınız bol bol, bu adamların servisi oturtması en az 1 yıl ayrıca...
-
Çok doğru, T Mobile gibi e-Sim i uygulamada sunmaları lazım. Türk Telekom e-Sim sayfasında profil yenilemek için online işlem merkezini kullanabilirsiniz diyor diğer operatörlerde göremedim bu konuda bir şey. Şu an bende Vodafone e-Sim kullanıyorum silmediğim sürece sıkıntı yok :) -
evet doğru t-mobile in esim olayı app ile güzel çalışıyordu, silince bile appten ekliyorduk tekrar, öyle birşey yaparlarsa kullanışlı olabilir bizde de...
-
Türk Telekom online olarak eSim profil yenileme linki ve yeni uluslararası eSim hizmeti veren şirket linkleri ilk mesaja eklendi.
Türk Telekom eSim oluşturma diye geçiyor, ilk defa eSim alacaklar için işe yarıyor mu denemek lazım. (eSim cihazınız yoksa denemeyin fiziki sim kartınız devre dışı kalacaktır)
-
onlineislemler.turktelekom.com.trTürk Telekom Online İşlem Merkezihttps://onlineislemler.turktelekom.com.tr/e-sim-profil-olusturma
-
Konu, konu sahibinin talebi üzerine Mobil Operatörler forumuna taşınmıştır.
-
Türk Telekom'da geçiş ücreti nedir? Her bayi bir şey söylüyor. Normal hat değişim fiyatı olduğunu bayiye nasıl anlatacaksak? -
Ben 120 tl verdim en son 3 hafta once Türk Telekom da -
Arkadaşlar e-sim için Türk Telekomlu olanlar, Türk Telekom telefon bayilerine değil de Türk Telekom'un ofislerine gittiğinde bu işlemi ücretsiz olarak yaptırabilirler. Türk Telekom ofisleri bu işlemi 5-10 dk. içerisinde yapıyorlar ve ücret alınmıyor. Faturama da herhangi bir şey yansıtılmadı. Yanınızda wi-fi bağlantısı için mutlaka ikinci bir telefon götürmeniz gerekli..
-
Benden Osmanbey Türk Telekom genel müdürlüğü 15TL işlem ücreti aldı. Dışarıda 100 liradan başlıyor e-SIM.
Benzer içerikler
- taahhüt bitmeden hat taşıma cezası
- vodafone 2 gb internet hediye
- pasif hat ne demek
- turkcell data hattı
- geçersiz sim ne demek
- turkcell abone sayısı
- ağda kayıtlı değil ne demek
- turkcell telefon kiralama
- vodafon yurt dışı paketi
- esim nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X