Şimdi Ara

TURKCELL REKLAM MESAJLARINDAN BIKTIM!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
14.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Bu durumla ilgili Turkcell müşt. hizm. mesaj göndermiştim. Gelen cevap şu şekilde:

Belirttiğiniz mesajların tarafınıza ulaşmasını engellemek isterseniz, telefonunuzdan aşağıdaki şekilde engelleme yapabilirsiniz.

Mesajlar / ayarlar / servis mesajları kapalı & filtre açık & oto bağlantı kapalı olmalıdır.

Yukarıdaki sıralama telefonunuzun marka ve modeline göre farklılık arz edebilir.​ Herhangi bir Turkcell İletişim Merkezi'ne uğrayarak teknoloji uzmanlarımızdan da görsel destek alabilirsin
    iz.

daha sorunun ne oldugunu anlamamislar galiba.
    1.si eski nokia modellerde böyle bi ayar yok.
    2.si de zaten ayarlari bu sekilde olan telefonuna yine geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

quote:

Bu durumla ilgili Turkcell müşt. hizm. mesaj göndermiştim. Gelen cevap şu şekilde:

Belirttiğiniz mesajların tarafınıza ulaşmasını engellemek isterseniz, telefonunuzdan aşağıdaki şekilde engelleme yapabilirsiniz.

Mesajlar / ayarlar / servis mesajları kapalı & filtre açık & oto bağlantı kapalı olmalıdır.

Yukarıdaki sıralama telefonunuzun marka ve modeline göre farklılık arz edebilir.​ Herhangi bir Turkcell İletişim Merkezi'ne uğrayarak teknoloji uzmanlarımızdan da görsel destek alabilirsin
    iz.

Aynen. Zaten benim telefonumada bir çözüm olmadı gönderdikleri mesaj. Bence bilerek fazla destek vermiyorlar bu konuda. Online işlemlerdede bununla ilgili bir ayar yapılamıyor. En iyisi müşt. hizmetlerini arayıp bu mesajların engellenmesini istemek. Eğer telefondada işi yokuşa sürerlerse ısrarcı, kesin ve birazda sert konuşarak bundan kurtulmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

quote:

iz.

mus. hizmetlerini kac aradim ama sorunu cözmek icin turkcell hicbir secenek vermemis onlara. Yani onlarin da yapacak biseyi yok maalesef. Burdaki sorun, bunu cözecek birimi bulmak.

• Arkadaşlar ben zamanında hiçbir reklam bilgi vs mesajlarını almak istemiyorum diye kapattırmıştım çağrı merkezinden bir ara .. ancak herhangi bir siteye filan üye olurken aktivasyon için cep telefonuma gönderilen şifreler gelmiyor , bu gelmeyen mesajları internet şubesinden filan görme şansımız varmı
  • Sanırım çözümü buldum;
    turkcell online işlemlerden
    1-Ayarlarım
    2-Tanıtım mesajları
    3-SMS dışındaki kanallar(izin verdiklerim kısmından service booster i çıkartın tamadır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelusm

Sanırım çözümü buldum;
    turkcell online işlemlerden
    1-Ayarlarım
    2-Tanıtım mesajları
    3-SMS dışındaki kanallar(izin verdiklerim kısmından service booster i çıkartın tamadır)

Aynı yöntemi kullandım ve hepsini kapattım, teşekkür ederm.

Son zamanlarda gelen saçma sapan reklam mesajlarından, bir şeyler satmaya çalışanlardan hakikaten bıkmıştım.
    Korkunç olan ise şu arkadaşlar:

Böyle saçma sapan reklam vs mesajları almak istemiyorum diye belirtmemiz, uğraşmamız, müşteri hizmetlerini aramamız gerekiyor.
    Hiç kimse bize şu mesajları almak ister misiniz diye sormuyor, sesimizi çıkartmazsak almak istiyoruz gibi kabul ediliyor.
    Yani zoraki davranışlar, zoraki uygulamalar artık normal kabul ediliyor.

İnsanların bu kadar çirkinleşmesi, kandırmacı davranışların bu kadar yaygınlaşması mide bulandırıcı bence.

• online işlemlerden hepsi oluyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.