Şimdi Ara

Turkcell Salla Kazan'da Garanti İnternet/Dakika Uygulaması Başlamış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: player2974

Tüm platinum için geçerli mi bunlar
    Yeni Platinum paketlerine geçen tüm müşteriler için geçerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben faturaliya eylulde gecmistim o vakittir boyle

• Kimse yazmamış. Ne oldu bu İş.
    Garanti GB lar geldi mi?
    Black Kullanıcıları yazın bakalım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Kimse yazmamış. Ne oldu bu İş.
    Garanti GB lar geldi mi?
    Black Kullanıcıları yazın bakalım..
    Benim kullandığım tarife yeni platinum tarifelerinden değil. Geçen ay kullanımdan kaldırılan platinum 35 tarifesi. Ancak bende böyle bir şey olmadı. Bu hafta da, haftalık 1 gb verdi. Dakika / internet, ne lazım vs diyen olmadı.
    Tarifemde de böyle bir detay yok. Yeni tarifelerde bu ibare olarak belirtilmiş. Muhtemelen yeni tarifelere özel bir uygulama bu.
    Kullandığım paket 35 gb, şu an 30 gb'lik tarife ile aynı fiyatta. Aradaki farkı buradan kapatalım demişler sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkDmrc -- 9 Şubat 2019; 2:29:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkDmrc

Benim kullandığım tarife yeni platinum tarifelerinden değil. Geçen ay kullanımdan kaldırılan platinum 35 tarifesi. Ancak bende böyle bir şey olmadı. Bu hafta da, haftalık 1 gb verdi. Dakika / internet, ne lazım vs diyen olmadı.
    Tarifemde de böyle bir detay yok. Yeni tarifelerde bu ibare olarak belirtilmiş. Muhtemelen yeni tarifelere özel bir uygulama bu.
    Kullandığım paket 35 gb, şu an 30 gb'lik tarife ile aynı fiyatta. Aradaki farkı buradan kapatalım demişler sanırım.

Alıntıları Göster
    Bizim paketleri de yeni uygulamaya dahil etmeleri için birkaç talepte bulundum.

Muhtemelen bu ay içerisinde yapılacak olan toplantıda dile getireceğiz dendi. Artık olur veya olmaz bilemiyorum.

Yeni pakete (platinum black 30) geçersem 5GB eksik olacak ama salla kazan olayı olacak ki ne vereceği de meçhul. Hiç istifimizi bozmayalım böyle daha avantajlıyız sanırım

• BerkDmrc B kullanıcısına yanıt
    Evet sizi kapsamıyor.. Yeni Tarifelerde belirtmişlerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonunuzla 8 çizme hareketi yapın 1 gb veriyor her seferinde hiç şaşmadı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.