Şimdi Ara

Turkcell Salla Kazan'da Garanti İnternet/Dakika Uygulaması Başlamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan YENİ PLATINUM PAKET müşterileri için geçerli olan bu olayda, haftalık salla kazan'da istersen internet, istersen dakika çıkması için seçim yapıp sallayabiliyorsun. Yani sallamadan önce hangisine ihtiyacın varsa seçiyorsun ve o şekilde hediye geliyor.

İşin kötü kısmı günlük 1gb'da çıkabilir, aylık 10gb'da. Henüz içerik bilgisi paylaşılmamış. Sadece internet kazanabilmek mümkün, kesin olan bu.

Yeni Platinum paketlerinden birisine geçen herkes anında faydalanabiliyormuş.

Turkcell Salla Kazan'da Garanti İnternet/Dakika Uygulaması Başlamış

Bu olay yayıldıkça diğer operatörlerde Prime ve Red tarifeleri için bu uygulamaya gidebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 3 Şubat 2019; 17:42:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yine hüsranla sonuçlanacak gibi. Ayın hediyelerinde ne çıktı ki bunda bir şey çıksın..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Yine hüsranla sonuçlanacak gibi. Ayın hediyelerinde ne çıktı ki bunda bir şey çıksın..
    Bu kez patır patır dağıtacağını düşünüyorum. Yoksa bu fiyatlara o paketlere müşteri bulamaz. Her hafta 1gb vermez herhalde

Epeydir 40'a geçme planım vardı, 10'undan sonra geçip denicem bakalım.

Şimdi birdaha görüştüm, şuan bu olay aktif black geçip sallarsan banko internetmiş. 1GB 5GB 10GB gibi hediyelermiş. Özellikle sordum, youtube facebook vs. için hediye vermiyormuş. Verilen data hediyesi her türlü kullanım için geçerli dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 2 Şubat 2019; 16:36:7 >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Farkındamısın Adım Adım 50GB 'a gidiyorsun

• quote:

Farkındamısın Adım Adım 50GB 'a gidiyorsun
    Yok 50 yemez, 350 tl o. 10GB için 100 lira vermem. O kadar da değil

• 2 hediye cıksın birini secme olsun dk veya sms aslında. Vf de ılk cıkdıgıdna boyleydı sen secıyordun. Marka hedıyesı cıkardı sonrada 500mb mesela sen secerdın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

2 hediye cıksın birini secme olsun dk veya sms aslında. Vf de ılk cıkdıgıdna boyleydı sen secıyordun. Marka hedıyesı cıkardı sonrada 500mb mesela sen secerdın.
    Çok fazla geliştirilebilir bir olay bu. Sürpriz noktayıda buna dahil edip, atıyorum 10 hak yerine 20 hak vs. verirse efsane olur. Hele benim gibi bölgede ki 40 civarı nokta varsa abooooo

Devir GB devri, hediye çeki tarzı şeylerin kimse yüzüne bakmıyor.

Vodafone o işi iyi beceriyor, aylardır mb görmedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aman hocam ben 40 liraya 30gb ile mutluyum.

• Paket fiyatları çok yüksek.. Hediyeleri bol Tutmaları lazım..
    Hatta yazları /Kışları Platinum Black logolu Ürünler gönderseler harika olurdu.
    Kupa /Tshirt /Tepsi vs..

Yoksa Fiyatlara müşteri zor bulurlar....

• bakalım benim haftalık 1gb zinciri ne zaman kırılacak

• quote:

Paket fiyatları çok yüksek.. Hediyeleri bol Tutmaları lazım..
    Hatta yazları /Kışları Platinum Black logolu Ürünler gönderseler harika olurdu.
    Kupa /Tshirt /Tepsi vs..

Yoksa Fiyatlara müşteri zor bulurlar....
    Şimdi mh ile görüştüm ve bana bu bilgiyi veren kişi hakkında yanlış bilgi paylaştığı için kayıt oluşturdu.

Şuan 3 kez teyit ettim ve aldığım bilgi doğrultusunda yeni platinum paketlerinden birine geçen her müşteri garanti internetten faydalanabiliyormuş. Yani 10,12,16,20,30,40,50GB olan paketlerinden birine geçmek yeterli.

Ben eski 35GB paketindeyim, kayıt oluşturttum. Bende Black olarak geçiyorum bu hak bende de olmalı dedim, bakalım toplantıda görüşeceklermiş. 35GB kullanıyorum ama garanti internet olayından faydalanamazsam mecbur paket değiştireceğim. Ulan 10GB faydalaniyor benim paket eski diye faydalanamıyorum, tam saçmalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 2 Şubat 2019; 18:5:3 >

Hadi bakalım.. Önümüzde ki Cuma belli olur..
    Ben yine çöp çıkacağına inanıyorum.. İnşallah bu sefer yanılırım.. 10 10 Dağıtması Lazım..

• Faturaliya geceli sadece haftalik 1gb facebook twitter instagram veya youtube cikiyor. 50 kusur fatura oduyorum. Eskiden ayda 30 oderdim daha kaliteli seyler cikardi faturasizda. Bunun sebebi nedir ?

• La Pluie kullanıcısına yanıt
    bana 16 kasımdan beri sosyal medya haftalık ınternetı cıkıyor hocam. bip dakıkasına bıle razıyım
  • Garantili internet bilgisi Platinum paketlere eklenmiş, ilk mesaja ss ekledim. Nah çıkmaz inşallah.

• Bende hep standart şekilde günlük 1 gb veriyor. Eksi artı hiç sapmaz.

• BerkDmrc B kullanıcısına yanıt
    Ben ilk defa Aylık 10 GB almıştım O ay toplamda 60 GB yakındı.. Bakalım Garanti GB Black paketlerde ne çıkacak.

yalnız bu sadece blackte değil tüm platinumlarda geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksektepe1

yalnız bu sadece blackte değil tüm platinumlarda geçerli
    Evet son bilgi o şekilde.

• Tüm platinum için geçerli mi bunlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.