Bildirim
TURKCELL SALLA KAZAN KAMPANYASI (19. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yine 10 GB geldi Tanımlanınca ss atarım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
bize daha internet kazanmak nasip olmadı.bip 500dk heryöne geldi.yukarıdaki arkadaşa maşallah her hafta aylık 10gb çıkmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Usta sen turkcellden ne kadar maaş alıyorsun. Her hafta sallarım turkcell de bana her hafta bipte geçerli bilmem kaç dakika verir işime yaramayan her şey çıkıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi taktiği olmalıngaliba söylese bizde yararlansak
Paycell 5 tl çıktı şaka gibi
Bendede paycell 5 tl çıktı
Faturalı da tarife değiştirin paket az olsun fazla İnternet kullanmayın 2018 den, beri 4. Defa 10 GB çıktı. Birde şans
Günlük 100 dk.. İnternet vermez oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 hattıma da Paycell 5 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 16 Mart 2018; 6:7:26 > -
Turkcell'in başına taş mı düştü nedir? Bir hafta 1000 dk bir hafta 10 gb verip duruyor. -
turkcellimi hacklediniz naptınız 1gb facebook twitter verdi bana ancak. -
İçerde adamım var
-
-
-
-
Farklı telefondan hesabıma giriş yapıp kullananlar vardı salla kazanı tekrar tekrar. Ben mi yanlış hatırlıyorum? Denedim olmadı 😂
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf6554
Bugün saat 16:47'de yaptım, günlük 500MB çıktı. Tarifem GNÇ Süper (1000dk 1000sms 5gb + gece 5gb 49TL), Turkcell Faturalı kullanıyorum.
Ara sıra günlük 1GB da çıkıyor fakat bir sistem ayarlamışlar. Tarifen ne kadar düşükse o kadar iyi hediyeler çıkıyor. Mesela 300dk 300sms 300MB'lık Faturalı 300DK Plus paket kullananların Aylık 10GB alma ihtimali daha yüksek oluyor. Fakat mesela Platinum 35GB kullananlara dandik hediyeler çıkıyor (Mesela BiP Her Yöne 1000dk). Burada aslında sende ne az varsa onu verme ihtimali daha yüksek oluyor. Sıralama başta internet, konuşma ve SMS ile başlayıp, BiP Her Yöne, Lifebox, GollerCepte, Fizy hatta TV+'a kadar gidiyor. Fakat öncelik internet, konuşma ve SMS'tedir. O yüzden az interneti olanlara durmadan Aylık 10GB çıkabilirken bol interneti olan kullanıcılara BiP Her Yöne 1000dk tarzı dandik hediyeler çıkıyor. Özellikle de Platinum kullanıcılarına; pahalı tarifeye para veriyorsa internete de para verir bunlara beleş meleş yok diyor Turkcell
Toplam internet paketlerim ise şu an için:
Kim 1 GB İster yarışmasından Günlük 100 MB
GollerCepte İndirme Hediyesi 500 MB
Yaani İndirme Hediyesi 1 GB (1024 MB)
Salla Kazan Hediyesi Günlük 500 MB (315 MB Kaldı)
Ana Paketim GNÇ Süper 5 GB (2520 MB Kaldı)
Toplam İnternet 4459 MB (Yaklaşık 4.35 GB)
Ayrıca GollerCepte uygulamasından da "Her Gol 100 MB" kampanyasına katıldım ve ücretsiz hakkımı Fenerbahçe-Galatasaray maçına kullandım. Bakalım kaç gol çıkacak, ne kadar kazanacaz
Hocam GNÇ Süper paketini tam 1 yıl kullandım öyle dandik hediyeler çıktı. Yeni sözleşme yaparak GNÇ 4GB paketine geçersen benimkisi gibi ayda 2 defa 10 GB çıkar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X