Şimdi Ara

TURKCELL SALLA KAZAN KAMPANYASI (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.007
Cevap
26
Favori
138.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki haftadır Instagram haftalık 1gb veriyor
    TURKCELL SALLA KAZAN KAMPANYASI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta falan gelen 2. hediyelerle ilgili bilgi buldum.
    Önceden paylaşıldımı bilmiyorum.

15 Mart - 11 Nisan 2019 tarihleri arasında kampanyaya katılan aboneler data hediyesi kazanacaktır. Abonelerimiz haftalık standart sallama haklarıyla, ya bir data hediyesi ya da data dışındaki hediyelerle birlikte aktiflenen bir data hediyesi kazanacaklardır. İkinci durumda, Salla Kazan ekranında data dışındaki hediye gözükecek ancak aktiflenen data hediyesi SMS ile bildirilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 28 Mart 2019; 19:50:50 >
  • Bu hafta da geçen hafta olduğu gibi 2 hediye birden geldi: BiP'ten her yöne 500 dakika (haftalık) ve her yöne günlük 1 GB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 29 Mart 2019; 3:40:42 >
  • Geçen haftaki hakkımı kullanmamıştım,gece 12 olmadan silinmeden kullandım.

+1GB 24 saat. Heryöne bipten iyi benim için.

Eyvallah Turkcell.

• 3x haftalık 1gb

• Bip 1000 dk

• Bip 1000Dakika + 3Saatlik 1GB, ancak Salla Kazan paketi geldikten sonra yaptığım kullanımların bi kısmı Salla Kazan paketinden, bir kısmı(büyük çoğunluğu) haydi gel paketinden gitmiş. Kullanım detayında da salla kazan paketi yazıyor ancak kullanımlar haydi gelden gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB01A2BC7

Bip 1000Dakika + 3Saatlik 1GB, ancak Salla Kazan paketi geldikten sonra yaptığım kullanımların bi kısmı Salla Kazan paketinden, bir kısmı(büyük çoğunluğu) haydi gel paketinden gitmiş. Kullanım detayında da salla kazan paketi yazıyor ancak kullanımlar haydi gelden gitti.
    Aynen bende de bir süre Haydi Gel aylık 1 GB datayı harcıyordu,dedim sanırım Salla Kazana geçer ve salla kazandan harcamaya başladı. Bu gibi durumlarda interneti ve uygulamayı kapatıp açmak işe yarar mı bilmem ama ben yapıyorum Nasreddin hocanın yoğurt hikayesi gibi,ya tutarsa

• Platinium tarifeler GB çıkma garantili. Platinium Black Plus 30 kullanıcısıyım. Ayda yaklaşık 10 GB kadar da öyle gelir. Genelde haftalık GB veriyor. Günlük pek ender.
  • Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Başta Salla Kazan'dan böyle bir hediye kazanmadınız dediler. Sonra kullanım detaylarına bakın dediğimde kazanmissiniz dediler problemi anlattım ancak sistemde salla kazan dan dusmus olarak gorundugu icin bir sey yapamadi oysaki 1gblik bir kullanim yaptim bu kullanimin 700 u haydi gelden 300 u salla kazan dan dustu. Ekran goruntunuz var ise talep ilet kismindan yollayin dediler. Evrakli islemler kismindan ama şu an öyle bir kısım da göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 29 Mart 2019; 8:33:2 >
  • quote:

Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Başta Salla Kazan'dan böyle bir hediye kazanmadınız dediler. Sonra kullanım detaylarına bakın dediğimde kazanmissiniz dediler problemi anlattım ancak sistemde salla kazan dan dusmus olarak gorundugu icin bir sey yapamadi oysaki 1gblik bir kullanim yaptim bu kullanimin 700 u haydi gelden 300 u salla kazan dan dustu. Ekran goruntunuz var ise talep ilet kismindan yollayin dediler. Evrakli islemler kismindan ama şu an öyle bir kısım da göremedim
    DO girdikten sonra yardım - talep ilet - paket servis ve kampanya taleplerine git mesajını ve ss ekle gonder. 72 saatte ararlar.

• Turkcell'e geçiş yaptım an itibari ile.Ama Salla Kazan hediyelerinden ya da ek olarak yeni gelenlere verilen tarifeden mi düşüş oluyor ilk olarak ? Benım ana paket düşmeye başlamış ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki haftadır Instagram veriyordu bu hafta Facebook ve Twitter verdi 1gb

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam müşteri hizmetleri de onu yapmamı istedi ancak, kampanyalar ile ilgili talep ilet'e tıkladığımda Müşteri Hizmetlerine yönlendiriyor otomatik olarak. Bunu müşteri hizmetlerine söylediğimde evraklı işlemler kısmından iletin dediler. Ancak öyle bir kısım da yok. Başka bir kısımdan ileteyim dedim, maksimum 1 ekran görüntüsü yükleniyor. Mail attım Dijital Operatör'den iletin talebinizi diyorlar. İletemiyorum ki

• quote:

Hocam müşteri hizmetleri de onu yapmamı istedi ancak, kampanyalar ile ilgili talep ilet'e tıkladığımda Müşteri Hizmetlerine yönlendiriyor otomatik olarak. Bunu müşteri hizmetlerine söylediğimde evraklı işlemler kısmından iletin dediler. Ancak öyle bir kısım da yok. Başka bir kısımdan ileteyim dedim, maksimum 1 ekran görüntüsü yükleniyor. Mail attım Dijital Operatör'den iletin talebinizi diyorlar. İletemiyorum ki
    Allah Allah garip.

2 hafta oldu olmadı ordan bi talep iletmiştim oysa ki.

Ortada bir hata var ve mh manuel talep açmak zorunda.

Web sitesinden şikayet talebi oluşturmayı denedin mi? Oraya da aynı birim bakıyor.

• yine bip 1000 dk

• TURKCELL SALLA KAZAN KAMPANYASI

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Dijital Operator uygulamasinin başka bir kısmından açtım. Sadece problemi yasadiktan sonraki kalan kullanimlarimin ekran goruntusunu yukledim.

Edit: kayıt açtıktan sonra tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Bazı abonelerin bu sorunu yasadigini, ekiplerin ilgilendigini, daha sonra aramami istedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 29 Mart 2019; 16:3:25 >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta bip dakika lazım demistin sanırım,yine verelim de memnun kalsın demişlerdir.

• evet geçen hafta da çıktı kullandım işime yarıyor

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.