Şimdi Ara

TURKCELL SALLA KAZAN KAMPANYASI (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.009
Cevap
27
Favori
138.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış bilmiyorsam Ayda bir sefer veriyor..
    Bazen tek dergi indirdiğin de, hemen tanımlanıyor..
    Bazen ise Dergiler indirip, tek tek okumak gerekiyor..
    Bende hep böyle oluyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TURKCELL SALLA KAZAN KAMPANYASI

Her hafta bipliyoz

Ek 3 saatlik 1gb verdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 black hattıma da haftalık 2gb verdi.

Eşimin hattına 1GB facebook&twitter devam.

• Salla Kazan kampanyasindan kazandiginiz Salla Kazan 1GB Facebook Twitter hediyenizi kullanmaya baslayabilirsiniz. Paketinizi 26.04.2019 00:35 tarihine kadar kullanabilirsiniz.

• Valla yeter artık doyduk bu ay 43 GB kullanım oldu

TURKCELL SALLA KAZAN KAMPANYASI

• Bana 1 sallamaya 2 hediye geldi. Günlük 1gb + 500 dk BIPten heryöne.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben anlamadım arkadaş,her hafta mı bipten 1000 dakika verir

• #SallaKazan Fizy + 1 Saatlik 1 GB

Son haftalarda Sil Süpür de üzüyor Salla Kazan da.
    Son 3 haftaki Salla Kazan hediyelerim:
    Bip..
    Bip..
    Fizy..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 19 Nisan 2019; 10:19:41 >
  • Yine bip geldi, oldu 2000 dakika..

• Yupppiii en sevdiğim, bip 1000 dk bana bunlarla gel Turkcell ! Binlerce bip dakikam var artık

• 1 aylık fizy

• fizye özel 5gb hediyenle diyor bana da çıktı ama kalan kullanımlarda fizy gözükmüyor

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Görünmese bile internetinden harcamıyor.
  • Yeni hat aldım direk salla kazan aktif oldu.

1gb + BiP'ten 500DK verdi.

• ocak ayında taahhüt uzattım. geçen sene o kadar çok İnternet hediyesi verdi ki gb yükseltmeden aynı tarifeyi devam ettirmiştim.
    bu sene 4 ay oldu neredeyse 2-3 hafta İnternet hediyesi geri full bip.
    çok sıkmaya başladı
  • TURKCELL SALLA KAZAN KAMPANYASI

Yine bipliyoruz

2 haftadır ek 3 saat 1gb veriyor

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hattımın birine 3 haftadır heryöne bip dakika veriyor,eyvallah paket almayanlar için çok iyi oluyor heryöne bip de,paket almadığım hattıma bip heryöne beklerken 2 hafta arka arkaya aylık fizy çıktı. Ya geçen hafta aylık fizy verdin,3 hafta daha süresi devam ediyor zaten,nefen bu hafta da fizy 1 aylık aynı hediyeyi veriyorsun değil mi?
    Kızmıyorum,şans diyorum sonuçta hediye ama Turk Telekom Sil Supurde whatsapp sınırsız olana ücretsiz whatsapp verince Turkcell fanatiklerinin atlayıp,Turk Telekom Turkcell farkı yazıp Turkcell'de bu dengesizlik yokmuş gibi millete algı kasmasına kızıyorum. Eleştirecek durumları hep beraber hepsini eleştirebilmeliyiz,takım tutar gibi operatör taraftarlığı dışardan komik görünüyor.

• Birebir sadece bu 2 kampanyayı kıyaslayınca haklısınız hepsi ayni. Yalnız algı kasmak veya operatör fanatikliği tabiriniz komik kaçmış çünkü turkcelldeki tek kampanya bu değil. Goller cepte, sim kupon biriktirme, bip yıldızları, hediye yarışı, kim 1 GB ister, yumurta çatlatma, sen yap diye bilimum çeşit çeşit kampanya olunca salla kazanın ardı ardına dakika vermesi veya fizy vermesi pek itici olmuyor. Çünkü biliyorum ki başka yerlerden çok daha fazlası akıyor. Telekom’da veya Vodafone’da da akıyor mu?

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Yazdığımla sizin bir ilginiz yok. Ben sizi Turkcell fanı olarak görmüyorum. Kastettiğim kişi sayısı 1 yada 2 kişi.
    Siz Turkcell tecrübelerinizi paylaşan birisiniz,bunun ötesinde bir izlenimim olmadı. Benim anlatmak istedigim her konuya atlayıp,Turk Telekomu da kullananları da aşağılayanlara. Sürekli yerli yersiz eleştiri fanlıktır.
    Bir konuda biri "Turkcellden TTelekoma geçtim pişmanım dese beklenen kişi hiç gecikmeden yetişip, "ya işte Turk Telekom öyle,kullananlar şöyle,Turkcelin değerini bil" gibi klasik sürekli aynı söyler. Biz ya sabır diyoruz,forumda polemik olmasın diye susuyoruz ama susmamız korkuyor sanılıyor.
    Ben de 3 haftadır en aktif Telekom konularında gerektiğinde Turkcele hat taşıma önerilerinde bulunuyorum,sizden ve forumdan öğrendiklerimi geliştirerek anlatıyorum. Bunu vodafone ve turk tekekom konularında da yaptım.
    Tecrübelerini paylaşmak başka,her şartta her koşulda bir operatörü koşulsuz savunup diğerini aşağılamak başka.

• Bir konuya katılmıyorum ama. O da şu: Eleştiri elbette ki hepsine yapılmalı. Sonuçta para verip hizmet alıyoruz, hayır yapmıyorlar. Lakin objektif olarak en fazla eleştirinin Turkcell’e yapıldığını görüyorum. Ki bunda da bence tek eleştiri yapılabilecek nokta fiyatlar aslında. Herkes sonuçta buradaki insanlar gibi kampanya takibi yapmıyor.

Benim kişisel görüşüme göre iyi olandan ziyade kötü olana eleştirilerimizi arttırmalıyız. TT’ye sırf fiyatı ucuz diye eleştiri yapılmazsa aynen olduğu gibi, kendini geliştirmeden devam etmez mi?

Bu yüzden kimden bahsettiğinizi biliyorum ve onun gibi insanlar artarsa belki birşeyler olur TT’de de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 25 Nisan 2019; 12:42:59 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.