Şimdi Ara

TURKCELL SARI KUTU KAMPANYASI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.851
Cevap
33
Favori
209.263
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pterion

1270 puan koton 30luk hediye çeki iki uyduruk tshirt alınır :)

Alıntıları Göster
    Babamın 1999 hattı vardı ama geçen yıl bir ara Vodafone'a geçip tekrar Turkcell'e dönmüştü ve hesabında şuan 500 küsür puan görünüyor. Acaba müşteri hizmetlerini arasak daha önceki vakitleri eklerler mi ki? Arayıp soran oldu mu hiç o konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

quote:

ilk 30 lira yüklendi üçlü combo yapıp 90 liralık akaryakıt denememi buradan paylaşacağım

allah aşkına paylas bende onu bekliyorum dört yada besli yapıcam cünkü hemen pederin arabaya basıcam benzini

isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci şimdi ilk 30luğu kullanıp yazacağım

Alıntıları Göster

TURKCELL SARI KUTU KAMPANYASI

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

madem hediye veriyorsun 40 kuruşunda hesabını yapma be türksel

hediyeyi bile parayla veriyor

maksat benim gibi hattını kullanmayıp içinde kontör de olmayanlara kontör yükletmek için çok sinsi bir taktik kırk kuruş için en az 7 lira yükletecekler

başka numaradan kontör yollanamıyo mu 1-2tl falan

• Uçak bileti ne oldu ya görünmüyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Babamın 1999 hattı vardı ama geçen yıl bir ara Vodafone'a geçip tekrar Turkcell'e dönmüştü ve hesabında şuan 500 küsür puan görünüyor. Acaba müşteri hizmetlerini arasak daha önceki vakitleri eklerler mi ki? Arayıp soran oldu mu hiç o konuda?

Alıntıları Göster
    Kapıda ödeme varmı arkadaşlar turkcell mağazada? kulaklık alıcam:)
  • Mobile gözükmüyordu normade gözüktü uçak bileti anlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustMan25

Kapıda ödeme varmı arkadaşlar turkcell mağazada? kulaklık alıcam:)

Alıntıları Göster
    bp den benzin alan varsa alt limit olmadan alabildiniz mi direk 30 liralık.
    bp bana 10 km uzakta yoksa gidip bakacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: antireis

quote:

pederin puanlarına baktım 6193 puanı var

masallah babaniz turkcelin kurucularindan galiba

valla ya hiç sorma dedim kaç yıllık turkcellisin 17 dedi.. hadi canım 12 falandır dedim ama cidden dediği gibiymiş

Edit:
    bu arada benimde en az 10 yıllık bi hattım vardı ama 1-2 ay önce kontörlüye çevirdim, gittimi bütün puanlar acaba??

benimde 4619 puanım varmış iyi bari faturalıdan kontorlüye taşıdım diye puanları kesmemişler, ilk alındığından beri hesaplamışlar

Edit:
    bu arada herhangi bi alt limit yok dimi arkadaşlar? ben görmedimde.. mesela ikeadan 30tl lik bişey alsan ve hediye kodumuzu söylesek hiç para ödemeden alabiliriz heralde??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 30 Ekim 2012; 20:50:32 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla ya hiç sorma dedim kaç yıllık turkcellisin 17 dedi.. hadi canım 12 falandır dedim ama cidden dediği gibiymiş

Edit:
    bu arada benimde en az 10 yıllık bi hattım vardı ama 1-2 ay önce kontörlüye çevirdim, gittimi bütün puanlar acaba??

benimde 4619 puanım varmış iyi bari faturalıdan kontorlüye taşıdım diye puanları kesmemişler, ilk alındığından beri hesaplamışlar

Edit:
    bu arada herhangi bi alt limit yok dimi arkadaşlar? ben görmedimde.. mesela ikeadan 30tl lik bişey alsan ve hediye kodumuzu söylesek hiç para ödemeden alabiliriz heralde??

Alıntıları Göster
    bp aynı karta olmuyor mu?

aynı telefonda oluıyor mu ?

bu sorulara cevap bekliyorum.

Bu arada hediyeleriniz hemen alın veya kullanınç. DH bu kampanyayı sömürdükçe şartları değiştirip altmilit üstlimit şart şurt ekleyebilirler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Edit:

Edit:

Alıntıları Göster
    bp kartını sms attım 15 dakika sonra şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz diye mesaj geldi.hay allahım turkcell nasıl bişeysin

• quote:

Orijinalden alıntı: thebigrambo

quote:

Orijinalden alıntı: adem-t

Tam dedim 8gb bitmiş bari 4gb aliyim o da bitti:(

Nasıl alışveriş yapabiliyorsunuz? Ben şifre aldım kullanamadım. Alt limit de yoktur inşallah.

Şifre almadım henüz alacağım ürüne karar veremediğim için.Hafıza kartlarında tükendi yazıyor ama:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: isolayn007

bp kartını sms attım 15 dakika sonra şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz diye mesaj geldi.hay allahım turkcell nasıl bişeysin

Alıntıları Göster
    ya benim kafam karıştı.. şimdi ben cinemaximumdan 3 tane alım yapabiliyormuyum acaba aynı telefon ile? 3 tane alıp 3 arkadaş sinemaya gidebilirmiyim mesela? sanki açıklamalar çok yeterli değil.. yada benim kafa çalışmıyo bugün

• quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

bilen varmı hangi bp ler olduğunu?

(bana işlemle ilgili hiçbişey gelmedi sizinki yine iyiymiş)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merak ettiğim bişey war mesela 50 puana anahtarlık ve kalem hediye ben adresi yazdım yolladım fakat kargo ücreti bilmem ne bişi yazmıoda şimdi tutup da bi de 5 6 lira kargo ücreti vereceksek hiç almayalım daha iyi ne düşünüyosunuz bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: webconn

TURKCELL SARI KUTU KAMPANYASI

Alıntıları Göster
    farklı numaralar ile alınan koton indirim kodları bir siparişte kullanılabiliyor mu? 3 tane koton kodu var bende:D

• quote:

Orijinalden alıntı: JustMan25

quote:

Orijinalden alıntı: thebigrambo

quote:

Orijinalden alıntı: adem-t

Tam dedim 8gb bitmiş bari 4gb aliyim o da bitti:(

Nasıl alışveriş yapabiliyorsunuz? Ben şifre aldım kullanamadım. Alt limit de yoktur inşallah.

Şifre almadım henüz alacağım ürüne karar veremediğim için.Hafıza kartlarında tükendi yazıyor ama:(

Alıntıları Göster
    2 ADET 30 TL LİK BENZİN HAKKIM VAR ARACIM YOK SATABİLİRİM 10 TL YE :)

• quote:

Alıntıları Göster
    beyler ilk 30 liralık akaryakıtı aldım alt limit vs. yok.Ben hem internet üzerinden hemde sms atarak kampanyaya katıldığım için ilkini tanımladılar karta ikincisi tanımlanmadı onun için uğraşıyorum şuanda.Birde bp kart ile en az 10 en fazla 30 liralık puan kullanılıyormuş bir gün içinde.Eğer ikinciyi tanımlayamazsak boşuna 1250 puan gitmiş olacak

• quote:

beyler ilk 30 liralık akaryakıtı aldım alt limit vs. yok.Ben hem internet üzerinden hemde sms atarak kampanyaya katıldığım için ilkini tanımladılar karta ikincisi tanımlanmadı onun için uğraşıyorum şuanda.Birde bp kart ile en az 10 en fazla 30 liralık puan kullanılıyormuş bir gün içinde.Eğer ikinciyi tanımlayamazsak boşuna 1250 puan gitmiş olacak

Alıntıları Göster
    ya ben 11 yıllık hattım ancak 2220 puanın var dedi 6 yıl hesaplanmış önceden kontörlü idi sonra faturalıya geçtim o yüzdenmi acaba puanlar düşmüş öyle ise çok saçma sonuçtaa türkcell liyiz

• quote:

aynısı bana oldu ne yapacagız hocam
  • quote:

ikinciyi tanımlayamazsak boşa gidicek derken ne demek istediniz anlamadım? ilk tanımlamayla zaten 30tl yüklenmedimi karta? gidip onu kullanabilirsiniz en fazla 30tl oluyor işte?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altayi

yaa tam 12 seneden beri tcell den kazık yiyorum su bp den benzin alayım dedim 8081 den mesaj geldi kart numarasını yazıp yolladım su anda işleminiz gerçekleştirilemiyor lütfen daha sonra deneyin dedi puanda gitti 30tl bpde gelmedi ayın yılın başı tcellin bi faydasını görecektik oda olmadı sans işte

aynen benimde başıma geldi... 2 hattım var birinde puanınız yüklendi dedi diğerinde puan düştü işleminiz gerçekleştirilemiyor dedi müşteri hizmetlerini aradım, çok yeni bir kampanya yarın öğlen arayın dediler, diyorum 2500 puanım varsa tek kartla 2 defa alabiliyor muyuz? diyo bilmiyorum güncelleme yapılıyo yarın öğrenirsiniz.
    karta tanımlı olan hat sanırım 30 tl yüklendi, diğerinde yüklenmedi, başka bir kart no tanıtıp bakayım olmadı.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.