Şimdi Ara

TURKCELL SARI KUTU KAMPANYASI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.851
Cevap
33
Favori
209.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 TL Hediye çekini de kullandırmıyor talep edilen alana girerek dediği bunların münasip bir yeri sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

beyler ilk 30 liralık akaryakıtı aldım alt limit vs. yok.Ben hem internet üzerinden hemde sms atarak kampanyaya katıldığım için ilkini tanımladılar karta ikincisi tanımlanmadı onun için uğraşıyorum şuanda.Birde bp kart ile en az 10 en fazla 30 liralık puan kullanılıyormuş bir gün içinde.Eğer ikinciyi tanımlayamazsak boşuna 1250 puan gitmiş olacak

ikinciyi tanımlayamazsak boşa gidicek derken ne demek istediniz anlamadım? ilk tanımlamayla zaten 30tl yüklenmedimi karta? gidip onu kullanabilirsiniz en fazla 30tl oluyor işte?

ben aynı anda iki kere kampanyaya katıldım yani ilkini yüklediler bpclup karta ikinciyi yüklemedi turkcell puanlarım düştü sms ile tekrar kart noyu göndersekte gerçekleştirilememektedir diyor.Büyük ihtimail katılımı aynı anda yapmasamda yani ilk harcamayı yaptım diyelim ikinci kez aynı kampanyaya katılsamda gerçekleştiremeyecekti.Ben aynı telefon numarası ve aynı clup kartla işlemleri yapıyorum.Belki arkadaşların yazdığı gibi farklı telefon ve farklı clup kartlarla işlem yapılması gerekecek.Takipte kalalım

• English Time a %30 indirim nasıl beyler
    Şimdi bu indirim söyledikleri son fiyattan %30 indirim oluyor degil mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikeanın internet mağazasında kullanamıyormuyuz
  • beyler bir alışverişte farklı kodlar kullanabiliyor muyuz? örnegin 100tl lik bi alışveriş yaptınız ve farklı numaralar ile aldığınız kodları kullanabiliyor musunuz? 3 tane kod kullandığımızı varsayarsak 90tl indirim koton için bu mümkün müdür?
  • Ben hem internetten sepete ekle yaparak satın aldım hemde sms ile kampanyaya katıldım hattımdan toplamda 2500 puan dçekildi, kampanyaya katılmak için 8081 e bp kart numarasını gönderdim fakat kartıma yukleme yapılmadı, işleminiz gerçekleştirilemıyor şeklinde msj geldi.
    Turkcell müşteri hizmetlerini aradım kontrol ettiler puanlar düşmüş fakat yukleme yapılmamış haklısınız dedıler şikayet formu olulturdular, sizde müşteri hitmetlerini arayarak bu şekilde bilgi verin, bilgi vermezsenız problem olursa puanları gerı yuklemezler bence , sizde arayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gordons

20 TL Hediye çekini de kullandırmıyor talep edilen alana girerek dediği bunların münasip bir yeri sanırım

aynen yaaa nerde kafayı yiyecem bulan biri yardım etsin
  • şu kargo ücretini kim ödüyor kimse bilmiyor mu :)
  • Parayla uçak bileti alınır ihtiyacım var Sunexpress biletleri bu gün 69 tl civarı.
  • burgerking artı bir tavukburger menü ne demek anlamadım ki aldık ama,yarın deneyeyim bari.Umarım direk bedava tavukburger menü veriyorlardır sanmıyorum ama :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Ben hem internetten sepete ekle yaparak satın aldım hemde sms ile kampanyaya katıldım hattımdan toplamda 2500 puan dçekildi, kampanyaya katılmak için 8081 e bp kart numarasını gönderdim fakat kartıma yukleme yapılmadı, işleminiz gerçekleştirilemıyor şeklinde msj geldi.
    Turkcell müşteri hizmetlerini aradım kontrol ettiler puanlar düşmüş fakat yukleme yapılmamış haklısınız dedıler şikayet formu olulturdular, sizde müşteri hitmetlerini arayarak bu şekilde bilgi verin, bilgi vermezsenız problem olursa puanları gerı yuklemezler bence , sizde arayın

ee ben aradım yarın öğlen gibi arayın şu anda kampanya çok yeni güncelleme yapılmadı henüz dediler...
  • Arkadaşlar kulaklık alıcam ama indirimi nasıl kullanıcam ? Şuan teslimat bölümüne kadar geldim, indirim kuponuyla ilgili bir ibare yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

Arkadaşlar kulaklık alıcam ama indirimi nasıl kullanıcam ? Şuan teslimat bölümüne kadar geldim, indirim kuponuyla ilgili bir ibare yok.

hocam bende aynı şeyle karşıkarşıayım bi heyecan aldım ama talep edilen yer diye hiç bi yerde kutucuk yok
  • Micro SD kartları bitirmişsiniz

edit ajanhakan: 2 kelime silindi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • arkadaslar turkcell magzada ındırımı nasıl kullanıyoruz bılgı verırmısın ben kodu yazacak bır yer bulamadım
  • Bilgilendirme için teşekkür ettim.1938 puan olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flodd

Micro SD kartları bitirmişsiniz ulan allahsızlar.

güldürdün

bu arada arkadaşlar genel kampanya şartları

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/yardim/Sayfalar/TurkcellliOlmak/sari-kutu/Sari-Kutu-Nedir.aspx

bp için ikinci defa kullanılmayacağına dair bir ifade göremedim.İki defa bp almayın önce bir tane alın kullanın ertesi gün tekrar kampanyaya katılmanızı öneririm.Zaten bp den 30 liralık akaryakıtı aldıktan 24 saat süre geçmesi lazım yeniden puan kullanabilmek için

• bp kart numarasını gönderiyoruz. Şu anda işleminiz yapılamıyor diyor.
  • 2600 kadar puandan 30 liralık ikea hediye çeki ve burger king menu aldım ki en mantıklı tercihtir içlerinde bir kaç gun içinde kullanmayı dusunuyorum inş bi sorun çıkmaz bence bu yılın kampanyası teşekkürü bir borç bilirim
  • Bp aldım bende kart yok ama bende bp den kart alıp tekrar sms mi atacağım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.