Şimdi Ara

TURKCELL SARI KUTU KAMPANYASI (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.851
Cevap
33
Favori
209.306
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tablet 12 000 telefonda 11 000 puana düşmüş
  • valla bu şekilde olursa ciddi prestiji sarsılır yani 10 paun günlükten 3 ay süreyle cidden saçma...

ama cihaz kampanyalarında mesela bu ay sonu bitiş olarak yazıyor sonra ay sonu geliyor ve kampanyanın uzatıldığını görüyorsunuz... devamlı bu şekilde ilerliyor...

ben sarı kutunun da bu şekilde olacağını tahmin ediyorum... ağustos sonuna doğru kampanyanın tarihini uzatacaklardır ve bu şekilde dilim dilim uzatılarak devam edecektir...

bunun nedenini de bazı kanuni yaptırımlar veya yönetimdeki sorunlarla ilgili risklere karşı alınmış önlemler olarak görüyorum... kanuni yaptırımlarla ilgili olma ihtimali daha büyük bence... büyük ihtimal 3 aydan fazlasına izin alamadıklarından dilimlere bölerek devam ettiriyorlardır...

ya bu arada suya düşene saldıran piranhalar gibi üşüşenler olabilir o yüzden önceden söyleyeyim, bunlar sadece benim kişisel tahminlerim :) herhangi bir şeyi savunmuyorum veya bir şeyin tarafında değilim :) dediklerim öyle olabilir de olmayabilir de :)

• Sosyal medyadan,şikayet var.com'dan,müşteri hizmetlerinden her koldan bastırıyorum puanları düşürmeleri için :) Sizler de destek verin arkadaşlar ,her bir şikayet,mail puanların düşmesine katkıda bulunur. Bakın şimdiden bazı puanları biraz düşürmüşler ama yetersiz tabi. Elinize yapışmaz,bir şeyler gönderin Turkcell'e :)
  • 6 aylık internete biriktirdiğim gitti.bugüne kadar eskinin hatrına durduk.ama eneyi yerine koymaları can sıkıcı.
    ailemde benim ödediğim 10 hattım var.5 Türkcell 1 avea 3 bincell 1 vodafone.
    iananın heryerde hepsi hemen hemen aynı .
    yoksa farkı türkcellde durmanın anlamı yok.
    2 sene sonra bimcell kadar bile müşterisi olmaz türkcellin böyle giderse.
  • arkadaslar kamıl koc ıcın kod verebılcek varmı=
  • quote:

Orijinalden alıntı: savascakir

arkadaslar kamıl koc ıcın kod verebılcek varmı=

Aynı talepte bende bulunabilir miyim?

Aynı kodu farklı kamilkoç hesaplarında kullanabiliyorsak, birlikte yararlanabiliriz?

Az önce kampanyasız bir bilet almak zorunda kaldım.
  • 20 seneden turcell kullanıcısı puanıma bakıyorum.

5600

75 tl benzin kampanyası resmen hayal o pauna erişebilen varmı tam sacmalık yada iş olsun diye eklemişler resmen
  • reklamları döndürüyorlar ama puanların erişilebilir olmadıklarını hala farkında değiller ya da bizi aptal yerine koyuyorlar.
  • kazık atmazlar demi sonra ?
  • şimdi turkcelin kuruluş tarihi 28 Şubat 1994 biz desek ki müşterilerin bir kısmı bu tarihten itibaren turkcel kullanıyor toplamda 19 yıl bile etmez hadi 19 diyelim 19x365 den 6935 yapar oradaki en yüksek puanlı hediyeyi almak için turkcel kurulmadan 11 sene önce turkcelli olmamız lazımdı :D
  • Çok gerçekci olmasa da iyi bir şey böyle yapmaları Hani yapmayabilirlerdi de.Turkcell kazık mazık ama arada iyi kampanyaları da oluyor hem hangi operatör kazık değil ki
    Şimdilik işime yarar bir şey yok.Puan 4.164 , sinema bileti kampanyası var.Hedefim onu yakalamak 2.000 falan lazım Ayda 300 geliyor .Bekle anam bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: neco291

şimdi turkcelin kuruluş tarihi 28 Şubat 1994 biz desek ki müşterilerin bir kısmı bu tarihten itibaren turkcel kullanıyor toplamda 19 yıl bile etmez hadi 19 diyelim 19x365 den 6935 yapar oradaki en yüksek puanlı hediyeyi almak için turkcel kurulmadan 11 sene önce turkcelli olmamız lazımdı :D

güzel tespit
  • quote:

Orijinalden alıntı: neco291

şimdi turkcelin kuruluş tarihi 28 Şubat 1994 biz desek ki müşterilerin bir kısmı bu tarihten itibaren turkcel kullanıyor toplamda 19 yıl bile etmez hadi 19 diyelim 19x365 den 6935 yapar oradaki en yüksek puanlı hediyeyi almak için turkcel kurulmadan 11 sene önce turkcelli olmamız lazımdı :D

puanlama sistemi değişti. turkcell kullandığın gün başına artık 1 değil 10 puan veriyor.
  • acaba puan aktarımı varmı ? yani bi hesaptan başkasına puan aktarılabilir mi ?@
  • güncel turkcell kamilkoç kampanyası var mı acaba yada sarı kutu puanım ile kamilkoç indirim alınabiliyor mu?
  • Hayır, önceki puanlar gün başına 1 puan şeklinde hesaplanmış olarak aynen duruyor. Yeni gelen puanlar 10'ar 10'ar geliyor -_-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backslider

Hayır, önceki puanlar gün başına 1 puan şeklinde hesaplanmış olarak aynen duruyor. Yeni gelen puanlar 10'ar 10'ar geliyor -_-

ben de bunu kastetmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sosyal paket tercih edeceğim..Şu an için işime yarayacak tek hediye bu.Diğerlerine puan kazanmaya yıl yetmez Ama şimdi wi-fi olmayan yerde sosyal paketten girmek için veri alışverişi modunu açık mı bırakmak lazım ? Açık bırakınca hattımdan gitmesin sonra ? Girmesin bana liralar falan ?
  • sarı kutu reklamlarına verdikleri parayı bize verselerdi hiç değilse dua alacaklardı
  • Kampanyanın bitiş tarihi ne zaman bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.