Şimdi Ara

TURKCELL SARI KUTU KAMPANYASI (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.851
Cevap
33
Favori
209.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • migros kampanyası için aradılar bugün puanım yetiyormuş girdim sitesine ama 25 tllik alışveriş için 50 tl le harcamam gerekiyormuş
    ayrıca migros kartımda olması gerekiyormuş

eee ne anladık bu işten?? hem 25 tl kendi cebimden alışveriş istiyor hemde kart çıkar diyor
  • 31 Aralık'ta puanlar sıfırlanacak diye millete mesaj attılar ama 2014 oldu hala sıfırlanmamış. Boşuna harcadık puanları.
  • 2012'de kazanılan puanlar 2013' sonunda, 2013'de kazanılanlar 2014'de sonlanır. Kullanmadan önce bir bakayım dedim iyi ki de bakmışım.Boş yere harcamadım en azından :D
  • Sarı Puan'larım için son kullanma tarihi var mıdır?

Evet. Yüklenen Sarı Puan'lar, yüklendikleri tarihten bir sonraki takvim yılının sonuna kadar geçerlidir. Bu tarihe kadar kullanılmayan puanlar geçerliliğini yitirir (Örneğin: 2012’de hattınıza yüklenen puanların son kullanım tarihi 31.12.2013’tür. 2013’de hattınıza yüklenen puanları ise 31.12.2014’e kadar kullanabilirsiniz).​

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brownness -- 1 Ocak 2014; 13:07:24 >
  • brownness kullanıcısına yanıt
    Sence farklı birşey mi yazmışım?
  • Pigou P kullanıcısına yanıt
    yanlış oldu hocam, seneler birbirine karıştı
  • bana da mh puanlarınız silinicek dediği için boş yere kullandım puanları.
    iptal edin dedim bakalım ne olucak
  • Turkcell yine bi alicengiz oyunu yaptı burada. 1 Aralıkta tüm abonelere aşağıdaki şekilde mesaj attılar.
    Zaten verecekleri bir hediye için kırk takla attırıyorlar millete. Alsınlar başlarına çalsınlar :)
    Kampanya ilk çıktığında (2012 Ekim) puan silinme diye bir şey yoktu. Sonradan puan silinme olayını getirdiler. Hesapta aylık puan kazanımını 30'dan 300'e çıkardılar ama hediyelerin puanları da aynı oranda arttı. Alt tarafı bir hediye verecekler milleti iyice bezdirdiler.
    Müşteriyi yanıltıcı bilgi vermekten BTK'ya şikayet etsek iyi ceza alırlar da, onu da kılıfına uydururlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Körfez89 -- 1 Ocak 2014; 14:00:35 >

• 1 ay önce aldığım migros şifreleri hata verdiği için hala kullanamadım.20 gündür aynı şifreyi yolluyorlar bıktım artık her an bütün hatları taşıyabilirim.
  • 3.900 puandan 2.130 puana düşürmüşler

bu hesaba göre her ay 300 puan yükleseler en işe yarar hediye bp den 25 tl. yakıt olacak (tabi sene sonuna kadar kalırsa)
  • 50 tllik çeke ne alayım sizce zaten alıncada kullanmam uygun bi fiyata satarım forumda bi ihtiyacı olan varsa onu alayım uyguna satarım 70e kadar yolu var
  • arkadaşlar benim şimdi 4.976 puanım var.
    Turkcell sarı puan sayfasına girdiğimde HEMEN KATILIN kısmı var, oraya tıklayıp katılırsam daha fazla mı puan kazanırım? tıklamadan katılmış olmuyor muyum anlayamadım?
  • peki bir hattan başka bir hatta hediye alınabiliyor mu bu puanlarla? ben mesela internet paketi almak istiyorum başka bir türkcell hattına
  • dalga geçiyorlar....15 gün sonra t40 alacaktım bitmiş stokta....kaç yıldır durdu durdu şimdi mi bitti stok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5erkan

dalga geçiyorlar....15 gün sonra t40 alacaktım bitmiş stokta....kaç yıldır durdu durdu şimdi mi bitti stok.

Aynen bende 15 inde alacaktım,Turkcell yaptı yine yapacağını.Resmen insanlarla dalga geçiyorlar.
  • bende 10000 puanla bavul.com dan tatil indirimi alacaktım (780 tl) onu da kaldırmışlar.yatacak yerin yok turkcell.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbuyukpolat

quote:

Orijinalden alıntı: 5erkan

dalga geçiyorlar....15 gün sonra t40 alacaktım bitmiş stokta....kaç yıldır durdu durdu şimdi mi bitti stok.

Aynen bende 15 inde alacaktım,Turkcell yaptı yine yapacağını.Resmen insanlarla dalga geçiyorlar.

Merhaba,

T50 çıkıyor, büyük ihtimalle T40 son dönemde üretilmemiştir. Benimde 9000 puanım var ama kayda değer alınacak bir şey yok.
  • Lumia 520 için 150 avans puana ihtiyacım var ancak nasıl alabilirim hiç bir fikrim yok bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
  • Allah bize sabır versin o zaman...puanlar bu kadar yüksek olduğuna göre yıllarımızı türkcelle adamışız ödül olarak da avucumuzu yalayacağız anlaşılan.
    bir telefon alamazsam benim için bardaktan taşan son damla olur bu.
  • Turkcell sitesinde sarı kutu bölümüne girince T50 çok yakında yazıyor,
    T40 puanı 9000 idi, Samsung Note 10.1 Tablet 11.000 puan, Bu telefon ikisinin ortası bir puan olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.