Şimdi Ara

TURKCELL SARI KUTU KAMPANYASI (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.851
Cevap
33
Favori
209.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende tatil indirimi için bekliyordum, bugün 10000 küsür puana ulaştım fakat bavul.com indirimi kalkmış. Puanlarımın büyük çoğunluğu yıl sonunda silinecek, en kötü ihtimalle tablet ya da gelirse T50 alırım diye düşünüyorum. Avans puan ile alın ibaresi tablet için geçerli değil sanırım.
  • cinbebe C kullanıcısına yanıt
    sizinki de zor seçim.şuan 10 bin varsa kasımda 11 binle tablet puanı oluyor ama kasıma kalır mı tablet.yıl sonuna kadar 11 bini yakalayacak olsam ben beklerdim.o zamana birinden biri illaki olur tablet kalmasa t50 ye yönelmek daha iyi.sonuçta tablet 1200 tl,t50 700.
  • 5erkan kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız ben de mecburen yıl sonuna kadar bekleyeceğim, tablet kalmasa da t50'de fena değil ama ilk tercihim tablet olur tabi ki. Tablet dediniz gibi kalmayabilir ama T50 muhakkak olur diye düşünüyorum.
  • cinbebe C kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar puan silinmedi, bu şekilde bir uygulama yapacaklarını sanmıyorum. Netice itibarı ile Turkcell 1994 te kuruldu, ilk yıllarında telefon alan insanlar ancak tavan puandaki hediyelere yaklaşabiliyorlar, belli dönemlerde puan silme uygulaması olursa tablet, telefon gibi hediyeleride komple iptal ederler.
  • 2013 yılında sarı kutuya katıldığım için 6000 küsür puanım için son kullanma tarihi 31.12.2014 olarak gözüküyor. Silerler mi silmezler mi bilemem ama açıkçası riske atmak istemem. Dediğiniz gibi ancak eski aboneler yüksek puanlara ulaşabiliyorlar, birde bu puan silme olayı olursa matematiksel olarak yüksek puanlara erişmek mümkün olmayacak. Bu durumda düşük puanlı hediyeler ile devam etmeleri gerekecek.
  • parodist P kullanıcısına yanıt
    Sar ı kutu kuralları gereği kazanılan puanlar sonraki yílın sonuna kadar kullanılmak zorunda.
    online işlemlerden yıl sonunda kullanmadıgınız takdirde silinicek puan miktarını görebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı kutuda tablet almak imkansız sanırım. 7000 küsür puanım var şuan da yıl sonunda Maximum 8500 oluyor. 2 yıl önce toplanılan puan siliniyor. Tableti almanın bir yolu yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5erkan

Sar ı kutu kuralları gereği kazanılan puanlar sonraki yílın sonuna kadar kullanılmak zorunda.
    online işlemlerden yıl sonunda kullanmadıgınız takdirde silinicek puan miktarını görebilirsiniz.

usta tam olarak nereden bakıyorsun ?
  • waybe kullanıcısına yanıt
    online işlemler > hesabım> sol tarafta kulüp ve programlar>sarı kutu>işlemler.....

t50 için açıklanan *yakında* duyurusununda maşallahı var.türkcellden pis kokular geliyor.yalan edicekler telefonu.kimsenin alamadığı tabletle yola devam....
  • Teşekkürler.
  • Sarı kutuda 9300 puanım var hedeflediğim hediye, günü yaklaştıkça birer birer kaldırıldı en son t40 almak için beklerken 15 gün kala kaldırıldı. Hikaye bu hediye kampanyası. 50 liralık, 75 liralık hediyeler 24 ay taahhüt istiyor. Kusura bakmasınlarda 50 liraya taahhüt verecek göz yok bende. 17 yıldır turkcell abonesiyim aylık 2 liradan hesaplasan yaklaşık 200 ay aha sana t40 parası çıktı. Diğer operatörlerin paket fiyatları turkcell'e göre oldukça ucuz olduğunu göz önüne alırsak kaç tane t40 alınır o parayla. Tabletede yıl sonu puanlarım silineceğine göre ulaşmam mümkün değil. Aradım müşteri hizmetlerini yıl sonuna kadar alabileceğim bi hediye koymazsanız başka bir operatöre geçeceğim dedim.
  • t50, %50 indirimle 10.000 puan karşılığı sarı kutuya eklenmiş. iyi güzel de 10000 puanım olacak gitcem bir de 300 TL ödeyeceğim telefona. Bu turkcell saçmalıyor iyice.
  • Bu turkcelin zaten allah belasını versin, digitürk-turkcell kadar doymaz, aç başka şirket yoktur, şu anda 9400 puanım var, 31.12.2014 te bu sene kazandıklarım silinecekmiş, o tarihe kadar 900 daha gelse 10300, yine 11000 olmuyor, dalga geçiyorlar ya başka bir şey değil.
  • Bende sarı kutu puanlarımı kullanıp hattımı başka operatöre taşıyorum.
  • üstteki mesajımda da görüldüğü üzere ben malımı biliyorum....

25 gün sonra 10 bin puana ulaşıyorum bende,t50 den geçtim o zamana en azında t40 alamazsam 1 ocakta aveadayım...
  • Ben puanlarımı bitirip hattımı başka operatöre taşıdım. Zaten alınacak doğru dürüst birşey yok. Yeter Turkcell'i zengin ettiğimiz.
  • Bu t50 kanpanyasında avans puan kullanabiliyor muyuz ?
  • tubejh T kullanıcısına yanıt
    Hayır kullanamıyorsun kullanabileceğin hediyelerin kenarında yazıyor zaten Avans Puan Kullanılır diye.
  • 3500 puan ıle 50 tl ındırım cekı ıle logitech mouse aldım 2200 puan ıle bilyoner.com dan ceyrek pıyango bileti aldım. peder yarın bimcelle gecıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün 11.000 puanım oldu ve heyecanla siteye girip samsung tableti al butonuna basacaktım, birde ne göreyim. Samsung gitmiş yerine kıytırıktan bir lenova gelmiş.

Turkcell çalışıyor. Birde 20 yıllık platin üyesiyim
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.